Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שמכיר טוב (מאוד) את רמי (איש הקפה), אני יכול לספר לכם שהוא אחד התותחים בתחום שיפור מנועים ומספר אחת בשיפורי מנועי אלפא רומאו הקלאסיות (הוא בנה לי את המנועים באלפות שלי).

האלפא שלו מהירה במיוחד וחבל שלא ראינו זאת. כמוכן הוא יכול היה לספר לנו רבות על איך לשפר מנועים (במיוחד אטמוספריים).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לירן, אתה יודע משהו שאנחנו לא?

או שאתה סתם חוזה עתידות לגבי הפרקים הבאים?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כאחד שמכיר טוב (מאוד) את רמי (איש הקפה), אני יכול לספר לכם שהוא אחד התותחים בתחום שיפור מנועים ומספר אחת בשיפורי מנועי אלפא רומאו הקלאסיות (הוא בנה לי את המנועים באלפות שלי).

האלפא שלו מהירה במיוחד וחבל שלא ראינו זאת. כמוכן הוא יכול היה לספר לנו רבות על איך לשפר מנועים (במיוחד אטמוספריים).

סוף סוף משהו מעניין. חבל שזה לא היה בתוכנית.

הבעיה עם התוכנית היא שהיא אולי "פונה לקהל הרחב", אבל מרוב שהיא לא טובה או מעניינת, גם את הקהל הרחב היא תבריח. לצורך העניין, אשתי מידי פעם מסכימה לראות איתי TOP GEAR, אבל אין סיכוי שתראה את הקשקוש הזה, אפילו שהיא אוהבת את חיים כהן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא רק פרסמות לרכבים שהם עושים להם טרייד אין - אלא רכבים שצולמו אצלהם במגרש ומוצעים על ידם למכירה. לפחות שיהיה גילוי נאות. אה סליחה, הרשות השניה לא מפקחת אז את מי זה מעניין...

.

ראיתי את התוכנית אבל לא בריכוז מלא כי נשארו אצלי עוד אנשים שראו את משחק הכדורסל.

החלק היחיד שהסתכלתי עליו הוא הקטע עם הסוחרים של אוטודיל וכו'.

טיפים נחמדים לאזרח הקטן שלא יודע שיד01 זה יד 2, אבל אני מוכן לשים כסף שגם הרכב שעבר תאונת שילדה (שהיה מסוג אאודי) מצוי במלאי של אוטודיל ועומד למכירה בלי שלט גדול שכתוב עליו "שאסי".

שלא לדבר על כך שגם שאר הרכבים היו מתוך המלאי במגרש.

לצערי הסוחרים שהתארחו באולפן , נתנו רושם והרגשה לא אמינה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לדעתי אם היו מביאים את דני פרומצ'נקו ורוני אהרונוביץ להנחות את התכנית יחד.

היא היתה מושכת המון אש ורייטינג-וכתוצאה מכך מקצועית יותר ומהנה יותר מאותן הסיבות.

אילדיס ושות'-יכולים ללכת הביתה לבשל.

REMF1

אש יש רק ב"המטבח":lol:. עדיין עדיף להביא מנחים חדשים שלא היו בכלל בטלויזיה אבל בעלי כושר הנחייה. הומור וכו'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה מעולה שמעלים את המודעות לגבי סוחרים, ונותנים טיפים לדברים "קטנים" בעינינו שאנשים פשוט לא יודעים (כמו יד 02 ברישיון וכו').

כן יירבו !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא מבין למה תמיד יש את אלה שיקפצו עם תלונות כאילו ולעשות תוכנית זה דבר קל ,

אפשר להגיד שהתוכנית שופרה מאוד משנה שעברה ואם ככה זה הולך אז עונה 3 תראנ יותר טוב ובעקבות כך עם הזמן תהיה כאן תוכנית מוטורית רצינית (ללא אילדיס שמנסה להיות משהו שהוא לא !).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אילדיס בחור נחמד מאוד, אבל הוא לא עובר מסך כאשר נדרש להרים תוכנית כזו באויר, במיוחד לא כאשר אתה מדקלם את הטקסט שלך ..

נקודת התורפה של התוכנית הזו הם המנחים, גם בעונה שעברה, וגם בזו הנוכחית.

יעשה אילדיס טובה לעצמו, ולציבור הצופים, ויפרוש מהתוכנית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני דווקא לא חושב שנקודת התורפה היא המנחים. אילדיס לא מושלם אבל אני לא מכיר מנחה אחר שיש לו זיקה לתחום הרכב בארץ, בטח שלא מישהו מוכר כמו אילדיס. חיים כהן הרבה יותר "טבעי" וחביב ממנו, אבל גם הוא עדיין לא ממש מצא את עצמו - מנחה? משתתף במערכונים? בשלן? חובב רכב? זה יותר מדי מתפזר לדעתי.

נקודת התורפה היא המיקוד של התוכנית, כתיבת התכנים והמקצועיות הכוללת, שמרגישה יותר מדי כמו הפקה בתקציב נמוך (מה שנכון). אני מקווה שזה ישופר בעתיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"תפסת מרובה לא תפסת".

סוף סוף יש תכנית מוטורית... אז אמרו "גם נעשה פינה של סוחר ומכונאי, גם נעשה מדידת זמנים במסלול כמו טופ-גיר, גם מבחני דרכים אבל בלי להעליב את היבואנים או את בעלי המכוניות, וגם וגם וגם וגם... אבל בלי שהתכנית תהיה מקצועית מדי, ובלי שתהיה עממית מדי ו... ובקיצור- התכנית היא כלום משום דבר. לתכנית חייב להיות מיקוד, חייבת להיות אג'נדה. היא לא יכולה להיות משעממת. הבעיה היא העורך, אולי הבמאי, בטח לא המנחים.

ולמרבה הצער, היא משעממת. לא רק את "חובבי הרכב" אלא גם את מי שלא.

רציתם לעשות טופגיר? טופגיר מעצבנת, יש לה אג'נדה, היא לא פוליטיקלי קורקט, לא פוחדת להעליב, ובטח לא יאמרו בה על מכונית משפחתית אמריקאית שהיא דווקא בסדר למרות שהיא לא משהו "אבל ככה זה אצל כל המתחרות בקבוצה" או מלמול לא החלטי בסגנון.

אסף.

פורסם

אם כבר הביאו "שף" לתכנית-אז אפשר במקום ה'מופע המוטורי ' לומר 'מופע על גחלים'.

כפי שasafk אמר: "ובקיצור- התכנית היא כלום משום דבר".

לא נשמע בה על הרוגים, ובזיון משטרת ישראל המשקיעה משאבים אדירים מכספי הציבור

דווקא בעניין שולי- מהירות. במקום באכיפת אור אדום-פס הפרדה, ונוכחות מסיבית בכביש במקום

ליד איזה עץ עם אקדח לייזר ופלאפל .

הם לא יעיזו "להעליב" איזשהו דגם מחשש שהם כבר לא יקבלו פרסום/מכונית מהיבואן או מסוחרים.

כך שהזמן הוא פיספוס-תמשיכו לצפות בזה-אני אנצל את הזמן למשהו מועיל יותר.

P.S

reuven-אהבתי את התמונה מתחת לשמך.

שבוע טוב

REMF1

פורסם
לא נשמע בה על הרוגים, ובזיון משטרת ישראל המשקיעה משאבים אדירים מכספי הציבור

דווקא בעניין שולי- מהירות. במקום באכיפת אור אדום-פס הפרדה, ונוכחות מסיבית בכביש במקום

ליד איזה עץ עם אקדח לייזר ופלאפל .

הם לא יעיזו "להעליב" איזשהו דגם מחשש שהם כבר לא יקבלו פרסום/מכונית מהיבואן או מסוחרים.

כך שהזמן הוא פיספוס-תמשיכו לצפות בזה-אני אנצל את הזמן למשהו מועיל יותר.

כשקראתי את הדברים הללו, לא הצלחתי שלא לקשר אותם לתגובה הבאה:

לירן, אתה יודע משהו שאנחנו לא?

או שאתה סתם חוזה עתידות לגבי הפרקים הבאים?

היא אומנם לא כוונה במקור אליך, אבל אין ספק שגם אתה נמנה עם קהל היעד שלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...