Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכנית רכב חלשה מאוד , מוטב היה להשקיע במנחה אשר יודע להעביר את הנושאים בצורה טובה יותר על המסך, ולא לשנן בעל פה מלל אשר הוכן מראש, ונאמר מול המצלמה כמו אירוע בר מצווה.

המיקום של התוכנית בלוח השידורים מראה על ציפיות של ערוץ 10.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו לא התוכנית שאמרה שהאוקטביה מבוססת על הפאסאט ??

:shock:

נראה לי שגם העורכים לא ממש מבינים ברכבים...

ואני כבר לא מדבר על זה שכל מנחי Fifth או TOP מבינים ומנוסים ברכבים. רק אל תטעו את הציבור... מה, אף אחד מ: אוטו/מוטו/שמוטו לא עובר מסך?

אגב, חיים כהן מקסים, אבל מאהבה (וסיבובי סופ"ש שהוא מקבל מהבעלים של הסוכנות) לאלפות לא נהיים מומחים.

גם לא מזה שהיית נהג מונית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לצערי הגענו למצב שבו נהיה מאוד "טרנדי" לקטול את המופע המוטורי. רוצה שייתפסו ממך? בוא תגיד שהם מעפנים!. נו באמת, אנשים בלי שמץ של ידע על האופן בו עובדת טלווזיה מסחרית מרשים לעצמם להעביר ביקורת בלי לראות את התמונה השלמה.

יש עובדה אחת ועליה אי אפשר לערער, תוכניות כמו המופע המוטורי למרות שפרמטרים רבים בה אינם לרוחי, היא עדיין הכלי שאיתו תודעת נהיגה, ספורט מוטורי ישראלי, ונהיגה מתקדמת עשויים להגיע לציבור הרחב. אחרת אנחנו נשארים עם פרסומות רכב וסיקורי תאונות דרכים כביוטי היחיד לתחבורה בישראל, זה יותר טוב?

גם בהילוך חמישי וטופ גיר (עליה אגב נעשה עליהום מטורף בפורומים בחו"ל) לא מדברים על עומס קפיץ וחסי דחיסה מהסיבה הפשוטה שזה SHOW טלוויזיוני ותו לא. מי שמחפש את הדרים האלו בתוכניות טלוויזיה מפספס את כל הפוטנציאל.

אני משוכנע שהעונה השנייה תהיה טובה מהראשונה ובתקווה לשלישית שתגביה את הרף או לחלופין לתוכנית רכב של אחד מחברי הפורום ממחנה המבקרים...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

התוכניות יכולה להיות אחת התוכניות הטובות והנצפות ביותר בישראל אם צוות ערוץ 10 היה טורח לקחת מנחים רציניים המתאימים לתפקיד כזה מכיוון שהמנחים שהערוץ מינה פשוט לא עוברים מסך על תוכנית כזאת.

שאלי ילך להעביר מהדורה של חדשות הספורט והשני ילך להכין אוכל.

המנחה הראשי היה צריך להיות אדם כמו אסי כהן עם אסי כהן התוכנית הייתה מעניית יש לבנאדם את ההומור הדרוש.

פורסם

הומור זה לא מספיק. צריך להיות בעל אינסייט לעולם הרכב. אז נכון, אלי אילדיס וחיים כהן בטח לא מומחים גדולים, אבל לפחות יש להם קצת ידע. חיים כהן גם בהחלט מסוגל להתחבב על רבים, ואילדיס - טוב, נו, הוא צריך להשתפר...

מכמה מכרים שתורמים לתוכנית אני יכול לומר שיש שיפור בתחומים רבים ביחס לעונה שעברה, וגם כמה מקומות שנשארו לעמוד במקום. אני מקווה שזה יהיה מוצלח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בלי קיגלר (הלא מצחיק בעליל) זה עשוי להיות שיפור רציני

כל מה שיש לי לומר, זה בהצלחה!

מסכים עם כל מילה הבחור אידיוט , מקווה שהסיבוב הזה יהיה מוצלח יותר 8)

פורסם
המנחה שאתה מדבר עליו הוא חיים כהן, הוא מנחה את שום פלפל ושמן זית. לא משהו, יש מנחים אחרים שיתאימו להיות מנחה שני.

צריך מנחה שיהיה שונה מאלי אילדיס, צריך מנחה "פרובקטיבי", צעיר, פחות רציני. אומנם לחלק זה יראה משונה אבל זאת בחירתי: עופר שכטר. בנאדם נמוך אך התבגר מאז שחשף את אחוריו. נהפך להיות מנחה רציני. קחו לדוג' את מועדון לילה.

שנון באופן ענק. נראה שיכול לתת גם נהיגה וגם לתת פרטים על הרכב שהוא ינהג.

עופר שכטר היה פשוט זוועה במועדון לילה, הבדיחות שלו היו גרועות, צפויות ואפילו דיי מעצבנות.

זה הגיע למצב שאם הוא השתתף פשוט לא צפיתי.

דווקא מיקום התוכנית קצת בעייתי כי הוא עלול להרוס את הרצף הקדוש של יום חמישי:

מכבי ת"א => חדשות הספורט => יציע העיתונות => שידור חוזר של חדשות הספורט=> שידור חוזר של היציע....

:D

בקשר למופע עצמו : אין לי ציפיות, אז בטוח לא יהיו אכזבות. אפשר להיות מופתעים רק לטובה אם כך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי עכשיו את הפרומו לתוכנית.

תוכנית טובה, אני זוכר שהיו מראים אותה לפני תקופה כלשהי..

דבר אחד למדתי בתוכנית: Slow In Fast Out.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
ראיתי עכשיו את הפרומו לתוכנית.

תוכנית טובה, אני זוכר שהיו מראים אותה לפני תקופה כלשהי..

אם רק פרומו איכותי של תכנית TV היה מעיד על איכות התכנית עצמה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

וזה כמובן עוד משהו שהם העתיקו מ- Fifth.

הלוואי ואת איכות / ניסיון המנחים (או לפחות בלונדיניותן) היו מעתיקים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יאללה, שיהיה בהצלחה.

עונה ראשונה היתה ניסוי כלים והפקת לקחים, מעניין לראות איך תהיה העונה השניה.

ולאייל:

נכון שזה עניין של טעם, אבל לטעמי עופר שכטר מצחיק רצח, ואחת הסיבות שאני רוצה שמועדון לילה יחזור היא בגללו. הבנאדם שנון וחד כמו סכין.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם כבר השאירו את אילדיס לפחות היו מביאים לידו או משהו עם ידע אדיר במכוניות או משהו מצחיק ו/או "מרפסת" שלא משנה מה תגיד אתה מזיל קצת ריר. לא חושב שחיים כהן עונה על אחת משלושת האפשרויות.

למרות כל המינוסים, כל נסיון להגדיל את המודעות בתחום הרי הוא מבורך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני רק מקווה שהם יביאו לנו קצת מהמכוניות המעניינות .

ולא כמו חלק ממה שהם הביאו פעם , העונה אני מצפה לרכבים טובים מסיאט כמו בפרסומת , מאודי מרצדס במוו וכו' ...

אני מדבר על העילית שיש לנו פה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
עופר שכטר היה פשוט זוועה במועדון לילה, הבדיחות שלו היו גרועות, צפויות ואפילו דיי מעצבנות.

זה הגיע למצב שאם הוא השתתף פשוט לא צפיתי.

אם היתה מביא לפחות מנחה טוב במקום הדוגמה שהבאתי [עופר שכטר] היתי אומר ניחא אבל זה די מעצבן שכולם אומרים שמנחה הזה לא טוב וזה לא טוב וכולם גרועים, ובמקום להיות יעילים כמוני ולהציע מנחים. אתם סתם פקה פקה.

ולאייל: נכון שזה עניין של טעם, אבל לטעמי עופר שכטר מצחיק רצח, ואחת הסיבות שאני רוצה שמועדון לילה יחזור היא בגללו. הבנאדם שנון וחד כמו סכין.

כל מילה-סלע!

נ.ב.

יעל גולדמן כוסית אש :evil:.

ממש יפה ותהיה תוספת טובה לתוכנית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...