Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BTON, הביקורת היא לא על זה שהוא פעם היה נהג מונית, אלא שזה בערך הניסיון שיש לו ברכבים. כל עבודה מכבדת את בעליה, ואני מתכוון לזה. הורי לא מנהלים חברה גדולה ומעולם לא רכשו לי אאודי, כך שאני ממש לא מזלזל בעבודה כלשהי.

הוא לא יודע לדבר, להנחות, לבקר או לבדר. זו הבעיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צפיתי בתוכנית.

ב-15 דקות הראשונות לא היה שום קשר למוטוריקה.

חוץ מג'יפון של מיצובישי שהיה בפריים וחשבתי שיהיה דיבור עליו - אבל כנראה זה רק פירסום..... מיני רבים......

אוקצור - יש צורך לתאם ציפיות.

מי שחיפש תכניית על מוטוריקה ומכוניות שיחפש תוכנית אחרת.

מי שאוהב תוכניות בידור עם דחקות לא מתוחכמות - יש לכם מה לראות.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ושמישהו ימסור בבקשה לאילדיס שהמתחרה מבית טויוטה של השברולט לא קרויה על שם התאטרון הקאמרי (CAMERY) כמו שהוא בעילגות אופיינית קורא לה אלא נקראת טויוטה קמרי (CAMRY) בטח תוכנית הבאה הוא יגיד שהאומבולייזר של המיציבושי נח לתיפעול :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל מנסים להביא את הענף המוטורי לפריים וזה יפה, אבל למה ככה?

אני קראתי את התגובות כאן, אנשים הגיבו כי הנושא חשוב לנו מאוד ולא כדי לפגוע באיש.

רוני שטרן ביקר בצורה מאוד עניינית ונכונה ואם אכן יש מישהו בהפקה שקורא, תפנים!

לגבי אילדיס ולמעשה לגבי כל ההפקה, מה שעובד בטופ גיר זו הדינמיקה בן המנחים.

רוצים להבין מה כל כך טוב בטופ גיר? אני מפנה אתכם לפרק בעונה החדשה שבו השלושה נסעו לארה"ב ונהגו על רכבים שאף אחד מחברי הפורום הזה (להערכתי) לא היה מוכן לקבל בחינם. זה יבהיר לכל הפקה מה אנשים מחפשים בתוכנית מוטורית ואם לא תבינו לבד, תרשו לי לעזור לכם...אותנטיות, מילה שבאה מרגש ולא מטלפרונטר (נכון, זה מאוד קשה עם שברולט. אז לא מביאים שברולט לפרק הראשון!!!). תתיעצו חברים, חשוב שתצליחו.

never slow down never grow old

פורסם

מופע מוטורי הזוי

תודו- צפיתם בתכנית, כי סוף סוף יש תכנית מוטורית כללית. וידעתם שהציפיות שלכם גבוהות וב 99 אחוז תתאכזבו אך בכל זאת צפיתם. הרי על זה מחר כולם ידברו. וישראל היא בועה קטנה, כך שאסור לפספס. כך תצאו ממעגל הקסם של "מה לא ראית המופע המוטורי?" ולגבי התכנית- זו פשוט בושה אחת גדולה.(חוץ מקטע ההסברים על נהיגה נכונה של און) לעג לרש.

רבותי אני לא יודע מה עלוב יותר, זה שאנו צופים ברמת הרפש הזו? או זה שמישהו לא הולך להפקה ומנער שם כמה אנשים? למרות שמצד שני, פשוט לא לצפות בתכנית וזהו. אך מאחר וזו התכנית המוטורית היחידה העוסקת בכל(מבלי שום קשר ל"ראלי עולמי בערוץ 1). חבל שהחצי שעה הזאת הולכת לבזבוז על בישול ושאר הבלים הנפלטים לאוויר. כנראה שאחרי 60 שנה נשארנו תקועים ב 48'. המומחים שהביאו לתכנית הם פטאטים. הם פשוט פרסומת נושמת של עסקיהם ותו לא. אין ממש ב"תשובה המקצועית" שלהם. כך שזה בהחלט בזבוז. מעבר לזה אירוח אנשי מקצוע אחרים בכל מיני תחומים מוטוריים, היתה מועילה הרבה יותר. למרות שגם להם נגף הפרסום. לגבי המנחים? הם פשוט צריכים לעוף לכל הרוחות. אין להם שום קשר ואפילו הקטן ביותר למכוניות. לא באופן מקצועי ומעבר לזה ההבנה שלהם במכוניות היא אפסית. לא נותנים למי שלא מבין ומקצועי במכוניות להנחות תכנית על מכוניות -זה כמו שאון יעקבסון ינחה תכנית על אוכל.

NEXT

שלכם

REMF1

פורסם

הרבה ביקורת נשפכה כאן, מעט מאד ביקורת עניינית. אחזור על מה שנאמר פה עשרות פעמים: זאת תוכנית רכב לקהל רחב, ולכן היא אמורה לקלוע גם לקהל שלא קורא את קארספורום ואוטו.

סה"כ יש שיפור ניכר ביחס לעונה הראשונה, במיוחד באיכות כתבות חוץ. הפינה החדשה של טיפים לנהיגה נכונה מאוד חשובה, וקיימת בחלק מתוכניות רכב בחו"ל. לדעתי, אפשר להאריך את הפינה בעוד שתי דקות.

השילוב של כהן ואילדיס טוב ומקורי, אך אילדיס מרדיש מתוח באולפן, במיוחד בסטאנד-אפ בחלק הראשון של התוכנית. מרדישים שהוא לא יודע איך לעמוד ומה לעשות עם הידיים. כהן מרדיש הרבה יותר טבעי, אך בכללי, אפשר לצלפ את הקטע הזה אחרת (א-לה טופ גיר, למשל).

הרעיון של מסעות בארץ הוא טוב, אך עוד פעם - יש בעיה של דיאלוגים בין המנחים. נראה איך זה מתקדם בתוכניות הבאות. הקטע של מה לראות ואיפה לאכול - במקום, אבל אולי כדאי להוסיף כתוביות עם שמות של מקומות.

אבל, כל מה שקשור לצילומי אולפן - זוועה! מצלמות שרוקדות ללא כל קשר למתרחש כמו בתוכניות לילדים בני 14 - ממש לא במקום! התאורה הצבעונית על מכוניות מפריעה, החלפות של מצלמות ע"י במאי - לא במקום ונראות כמו שנה א' בפקולטה לטלוויזיה.

פאנל מומחים נראה לא קשור ובכללי די מיותר, כנ"ל איכות הצילום והבימוי של כל הקטע הזה.

אה, ואנשים שמסתובבים מאחורי התפאורה - רבאק, התוכנית מוקלטת, תעשו עוד טייק עם החלפות מצלמות ושוטים נורמליים, בלי שאנשים יסתובבו מאחור.

נראה איך ישתנו הדברים בתוכנית הרביעית - בד"כ מצלמים 3 תוכניות ביום צילומים, כך שאין לצפות לשיפור האיכות כבר מהתוכנית הבאה.

P.S. Dani G - Respect! Cheers, mate!

P.P.S. על תשוואו את המופע המוטורי לטופ גיר ולהילוך החמישי - התוכניות שונות בעליל, ועם תקציבים שונים.

Spirit In The Dark

פורסם

אבל, כל מה שקשור לצילומי אולפן - זוועה!

מסכים, שכחתי להוסיף את זה בביקורת שלי, אבל גם לי זה הפריע.

בנוסף, אני חושב שהדבר הכי חשוב הוא שהתוכנית צריכה להתפקס על עצמה. יש מספיק תוכניות בישול ומספיק תוכניות מערכונים. אם התוכנית תמשיך להתפזר על שלל פורמטים אנשים יתייאשו ויפנו לתוכניות ייעודיות, אפילו אם הם אוהבים מכוניות (בשביל מה אנחנו צריכים עוד בשלן כשיש עכשיו קרב סכינים, המטבח וערוץ האוכל?).

ההצעות שלי -

1. מבחנים השוואתיים, אחד בכל תוכנית. כל פעם להשוות בין המובילות בקבוצה מסוימת. אין בעיה שאילדיס ידבר, אבל מומלץ מאוד שמישהו כמו און יבצע את הניתוח ההשוואתי.

2. להשתדל להביא אורחים מפורסמים בעלי זיקה לרכב, ולא כאלו שנהגו פעם על משאית ובזה מתמצה האהבה שלהם למכוניות.

3. חדשות רכב באולפן ולא כאייטם מבולבל בלי שיחה בין המנחים

4. סיקור אירועים מוטוריים (לא שיש כאן הרבה, אבל עדיין)

5. להשקיע יותר בכתיבת טקסטים - כרגע זה נראה חובבני גם עבור אנשים שלא מבינים במכוניות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קספר, אם לא הבנת בין השורות - אז אני דווקא מאוד בעד המופע המוטורי. כל דבר כזה אצלינו באר. זה מבורך!

לדעתי, אם היו מביאים את שלום אסייג או קטורזה להנחות ביחד עם אילדיס - התוכנית הייתה הרבה יותר מוצלחת.

פורסם

לדעתי, אם היו מביאים את שלום אסייג או קטורזה להנחות ביחד עם אילדיס - התוכנית הייתה הרבה יותר מוצלחת.

לדעתי אם היו מביאים את דני פרומצ'נקו ורוני אהרונוביץ להנחות את התכנית יחד.

היא היתה מושכת המון אש ורייטינג-וכתוצאה מכך מקצועית יותר ומהנה יותר מאותן הסיבות.

אילדיס ושות'-יכולים ללכת הביתה לבשל.

REMF1

פורסם

היא היתה מושכת המון אש ורייטינג-וכתוצאה מכך מקצועית יותר ומהנה יותר מאותן הסיבות.

REMF1

או את turbo, מכיר אותו?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

REMF1

הריב בין פרומצ'נקו לאהרונוביץ' מעניין בערך כמו ההפלולה שגדלה למיה מהישרדות על ה#$%.

• תוכן חדש...