Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשקראתי את הדברים הללו, לא הצלחתי שלא לקשר אותם לתגובה הבאה:

היא אומנם לא כוונה במקור אליך, אבל אין ספק שגם אתה נמנה עם קהל היעד שלה.

היא מכוונת לכל מי שהגיב כאן-כל אחד רואה את ה"בושה הזאת" מזווית אחרת.

אתם פשוט תוקעים את האצבע בחור הסכר , ויודעים שקשה למנוע את שטף השטויות

שפרצו ויפרצו גם בתכנית 1 וכן בשאר שטף הפרקים.

REMF1

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי רוני אהרונוביץ' יכול להיות מוצלח בתור מנחה בתוכנית הזאת, אבל נראה לי שאחרי תוכנית אחת יבואני רכב יעלבו ויתחילו לתבוע את ההפקה. כולנו כבר יודעים כמה כוח יש להם, אחרי עניין היבוא האישי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מבלי להעליב, אבל אתה יודע, מנחה צריך גם לעבור מסך. למה נראה לך שרוני אהרנוביץ (או נניח כתב רכב זה או אחר) בהכרח יודע להגיש?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תנו ל- REMF1 (סליחה, לפייביש) להגיש :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
-כל אחד רואה את ה"בושה הזאת" מזווית אחרת.

REMF1

אתה מגזים לדעתי אמנם הפורמט של התוכנית קצת "שאול" מכל מיני תוכניות אחרות שכולנו מכירים , אני מניח שהאנשים שמאחורי התוכנית מנסים/ניסו לבשל תוכנית שתתאים לקהל כמה שיותר רחב ולא לחובבי רכב נטו ,משהו שאתה האישה שלך וגם ילדיך יכולים לראות דבר שהוא לא בהכרח רע , כאן נכנס השף אגב ולא בהכרח בהקשר של בישול אלא בגלל הדמות שלו דווקא, חיים כהן הוא טיפוס נעים "ארץ ישראלי" כזה שיכול לדבר אל קהלים שונים ומגוונים ואני מניח שבגלל זה הוא בפנים (אה כן והוא גם חובב איטלקיות ובמיוחד אלפות).

את הרעיון להעלות תוכנית כזו צריך למכור לאנשים שמשקיעים כסף בפרוייקט הזה ואני מניח ששימנו את זה ע"י פורמט שמתאים "לכל המשפחה" , אם זה המחיר אין לי בעיה עם זה כל עוד יש תוכנית "רכב" בישראל .

לגבי האיכויות השונות (צילום,טקסט וכ"ו אני מסכים בערך עם מה שנכתב כאן...)

בושה ? נשמע כמו סוג של מירמור לטעמי...

פורסם
תנו ל- REMF1 (סליחה, לפייביש) להגיש :-D

גם אני חשדתי בזה, אבל מאחר והבחור כותב הודעות ללא שגיאות כתיב ובעל יכולת ניסוח של אדם בוגר, החשדות התפוגגו...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
גם אני חשדתי בזה, אבל מאחר והבחור כותב הודעות ללא שגיאות כתיב ובעל יכולת ניסוח של אדם בוגר, החשדות התפוגגו...

גם אני חשבתי על זה, אבל מצד שני - יש בודק איות בוורד (למרות שאני עדיין לא בטוחה שהוא יודע להשתמש בו)...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מבלי להעליב, אבל אתה יודע, מנחה צריך גם לעבור מסך. למה נראה לך שרוני אהרנוביץ (או נניח כתב רכב זה או אחר) בהכרח יודע להגיש?

האמת, לא יודע. אף פעם לא ראיתי את רוני אהרונוביץ' בפעולה בטלויזיה. אני מאוד אוהב את סגנון הכתיבה שלו.

אתה חושב שלקחו אותו ובדקו אם הוא עובר מסך (בטח שלא עשו את זה לאלון מזרחי...)?

לדעתי לא ואולי היה שווה לתת לזה הזדמנות אם לא היינו חיים במדינה שבה יבואני הרכב מכופפים את משרד התחבורה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתה מגזים לדעתי אמנם הפורמט של התוכנית קצת "שאול" מכל מיני תוכניות אחרות שכולנו מכירים , אני מניח שהאנשים שמאחורי התוכנית מנסים/ניסו לבשל תוכנית שתתאים לקהל כמה שיותר רחב ולא לחובבי רכב נטו ,משהו שאתה האישה שלך וגם ילדיך יכולים לראות דבר שהוא לא בהכרח רע , כאן נכנס השף אגב ולא בהכרח בהקשר של בישול אלא בגלל הדמות שלו דווקא, חיים כהן הוא טיפוס נעים "ארץ ישראלי" כזה שיכול לדבר אל קהלים שונים ומגוונים ואני מניח שבגלל זה הוא בפנים (אה כן והוא גם חובב איטלקיות ובמיוחד אלפות).

את הרעיון להעלות תוכנית כזו צריך למכור לאנשים שמשקיעים כסף בפרוייקט הזה ואני מניח ששימנו את זה ע"י פורמט שמתאים "לכל המשפחה" , אם זה המחיר אין לי בעיה עם זה כל עוד יש תוכנית "רכב" בישראל .

לגבי האיכויות השונות (צילום,טקסט וכ"ו אני מסכים בערך עם מה שנכתב כאן...)

בושה ? נשמע כמו סוג של מירמור לטעמי...

אתם מסתפקים ב"בלתי מספיק" העיקר שיש תכנית רכב.

תכנית לכל המשפחה?

אתה, ואתם מנסים לתרץ את הבזיון הטלוויזיוני הזה ב"לכל המשפחה"?

רבותיי תבינו. מגזין רכב טלוויזיוני, מיועד לכל הנהגים, ועליו להתמקד ב אופן מקצועי ברכב.

החינוך והתרבות המוטורית שואפת בישראל לאפס. ודווקא נקודת אור שכזו מחוייבת המציאות

לצאת מנקודת הנחה, כי יש לשים דגש על מקצוענות, ומחוייבות כלפי הצופים-בקיצור -רמה וסיגנון.

יש 1001 ערוצים של בישול/פנאי/יויו, וערוץ הילדים. שוב אני חוזר ואומר:

המנחים? חייבים לעוף. ואני לא בדיוק צחקתי שאמרתי שאולי עדיפים : אהרונוביץ' את פרומצ'נקו.

הטקסטים? הילדים שלי מסוגלים לכתוב טקסטים מוטוריים כקישור בין אייטמים-טוב הרבה יותר מכותבי התכנית.

צילום? מישהו שם לקח פועלים תיאלנדים.

הפקה ובימוי? על זה אפשר לומר : "מי שנשאר אחרון שיכבה את האורות" .

REMF1

פורסם

אתה חוזר על עצמך, טוחן מים ומתלונן כשאפשר לתת ביקורת בונה - מה שאתה נותן כסוג של פיתרון הוא מילים נבובות וריקות מתוכן כי אין מהם משום הצעה ריאלית ואמיתית שיכולה לשפר.

תגדיר אופן מקצועי של התייחסות לרכב. מה זה רמה וסגנון? לכל אדם רמה אחרת וסגנון אחר כך ששתי המילים האלה אין בהן משום הצעה אלא קנטרנות גרידא.

תלמד - אם אתה רוצה שמישהו יקשיב לך, הדרך הטובה ביותר היא לא להטיח בפניו את הדברים שהוא לא טוב בהם, אלא לתת עצות ריאליות לשיפור (ולא - אני לא חושבת שאהרונוביץ' ופרומצ'נקו יקבלו תכנית טלויזיה משלהם בזמן הקרוב אז MAKE DO)

.

אני לא באה להגן על אף אחד אבל יש דרך לומר דברים וכל עוד יש לך משהו שניתן לשפר אותו לא הייתי מתייחסת לתכנית באותה גסות שבה אתה קוטל אותה, ובינתיים אתה זה שנשמע ממורמר כמו כתב רכב קיקיוני שנזרק מכל המדרגות והקים אתר משם עצמו שבו הוא יכול לסגוד לאלוהי הפיאט קופה...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

שוב שלום .

אני אתחיל בזה שאגיד שלא ראיתי את התוכנית הראשונה (לא יצא לי).

אבל לפי הביקורות פה נראה לי שאני עומד לראות אולפן עם אנשים עומדים מסביב למכונית + 2 אנשים (משהוכזה) , יש כאן תגובות כ"כ נבזות שקשה להגדיר עד כמה , אנשים בוכים בגלל שהתוכנית דומה מאוד לטופ גיר - נו באמת , למה לא ? טופ גיר ישראלי , אז שמיסטר טבע יגיד פה ושם משפטים של קלארקסון ( זה מטופ גיר) ושאר הירקות שלו וכו' ...

אני לא חושב שיש פה מטרה להגיד למבינים שפה , בואו תלמדו או נלמד אותכם איך לנסוע יותר ככה או ככה , המטרה לפחות של עכשיו היא להראות לאנשים הפשוטים איך לקנות רכב, איך לשבת ברכב , להחזיק הגה וכו' ...

אז נכון שיש לנו טבח + מיסטר טבע שעושים את התוכנית אבל מי אתם מציעים במקום ? אולי נביא את קלארקסון וגיידאמק ישלם לו כדי ללמוד עיברית ולהעביר את התוכנית? רעיון טוב לא ?

זה מה יש נהנה מזה, עדיף מאשר כלום .

ועכשיו פניה לאחד שקשור איכשהו לתוכנית : תעבור על הבעיות ותקלות שרשמו לכם פה, תעשו שינויים קטנים , אך עדיים עממיים ובסדר גודל נורמאלי כדי ליישר קו עם התוכנית (אני מקווה שזה יעבוד :lol:)

בהצלחה בהמשך (אשתדל לראות למרות שיום חמישי זה יום שאני לא כ"כ בבית) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אולי תפסיקו להתבכיין?

כל הזמן בטלוויזיה טוחנים לכולם בראש שמהירות הורגת, נהגים הם רוצחים\מחבלים, אור ירוק עושים לנו רק רע בחיים ובעצם כל אחד שיש לו משהו אחר מליסינגאומטית הוא פריק מוזר שיש להוקיע אותו מהחברה.

סוף סוף יש תוכנית שמראה את הפן המוטורי מזווית אחרת ואתם מתבכיינים?

אני סמוך ובטוח שהתוכנית תתפוס כיוון ותפתח אופי משלה, אבל כרגע הם חייבים להסתמך על פלטפורמה קיימת ופשוט "לעברת אותה".

תבקרו ותציעו איך לשפר - אל תקטלו, לא לרצוח את התוכנית לפני שהיא הרימה את הראש.

גם מסע של 100 קילומטרים מתחיל בצעד יחיד.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אתם מסתפקים ב"בלתי מספיק" העיקר שיש תכנית רכב.

תכנית לכל המשפחה?

אתה, ואתם מנסים לתרץ את הבזיון הטלוויזיוני הזה ב"לכל המשפחה"?

רבותיי תבינו. מגזין רכב טלוויזיוני, מיועד לכל הנהגים, ועליו להתמקד ב אופן מקצועי ברכב.

החינוך והתרבות המוטורית שואפת בישראל לאפס. ודווקא נקודת אור שכזו מחוייבת המציאות

לצאת מנקודת הנחה, כי יש לשים דגש על מקצוענות, ומחוייבות כלפי הצופים-בקיצור -רמה וסיגנון.

יש 1001 ערוצים של בישול/פנאי/יויו, וערוץ הילדים. שוב אני חוזר ואומר:

המנחים? חייבים לעוף. ואני לא בדיוק צחקתי שאמרתי שאולי עדיפים : אהרונוביץ' את פרומצ'נקו.

הטקסטים? הילדים שלי מסוגלים לכתוב טקסטים מוטוריים כקישור בין אייטמים-טוב הרבה יותר מכותבי התכנית.

צילום? מישהו שם לקח פועלים תיאלנדים.

הפקה ובימוי? על זה אפשר לומר : "מי שנשאר אחרון שיכבה את האורות" .

REMF1

אתה יודע מה? יש לי הצעה מצויינת בשבילך.

אתה נראה לי טיפוס רציני במיוחד ומבין עניין שלא מהעולם הזה. לכתוב ולהתבטא אתה בהחלט יודע (סחה על כך שסוף סוף למדת להשתמש בתיקון השגיאות האוטומטי :lol:). למה שלא תשלח איזה מייל קטן למערכת התוכנית ותציע את עצמך כעורך הראשי או כדמות מפתח בהפקה? הרי הם משוועים לאדם כמוך - בר דעת, מקצוען ושאינו פוחד לומר את האמת ישר בפרצוף.

רק אל תשכח לספר לנו מה ענו לך מההפקה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אל תשכח לצרף קו"ח שישקפו את נסיונך כפריילנסר בעולם המוטוריקה הישראלי :lol:

פייביש (לא התכחשת אז אני זורם עם מחפרון ויוליה) לדעתי אתה מגזים , בהקצנה לא מקדמים כלום (בטח שלא בטלוויזיה)

ד"ש לילדון 8)

פורסם
אל תשכח לצרף קו"ח שישקפו את נסיונך כפריילנסר בעולם המוטוריקה הישראלי :lol:

פייביש (לא התכחשת אז אני זורם עם מחפרון ויוליה) לדעתי אתה מגזים , בהקצנה לא מקדמים כלום (בטח שלא בטלוויזיה)

ד"ש לילדון 8)

מנהלי אתר/גולשי קארזפורום היקרים.

הבהרה:

למען הסר ספק ו-חד משמעית. מי שיקרא לי "אילן פייביש" יתבע בעבור לשון הרע כולל אתר קארזפורום.

אין לי כל קשר לאילן פייביש,אך אני מעריץ ומכבד אותו מאוד.

למרות שלא פגשתי אותו מעודי-אך אשמח להפגש איתו.

יש לציין כי בעל אתר קארזפורום-בחור בשם עומר פנה אליי בה"פ והיה משוכנע שאני אותו "אילן פייביש", ואני ממש לא.

השבתי לו את תשובתי, והבהרתי למען לא ישנו דברים כגון אלה בקארזפורום. ככל הנראה ישנם חברי פורום/גולשים, שהינם בשלהם ואתר קארזפורום מתעלם מההבנות.

כך שאם תמשכנה הערות שכאלה, לא תהיה לי ברירה אלא לפנות לביהמ"ש. אני מקווה שהבהרתי עצמי באופן חד משמעי.

בברכה

REMF1

• תוכן חדש...