Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצאת מלך =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
ערוץ 10 העביר את המופע המוטורי לשעות מאוחרות מאוד, מה שאומר שאין לו הרבה תקוות עבור התוכנית - כמה אנשים נראה לכם שצלחו את הטמטום הקולוסאלי של "גם להם מגיע"? (חמש דקות מזבל כזה לא ראיתי בטלוויזיה מזמן)

בכל מקרה, מצטער, אבל להלן רשמיי מהתוכנית שהייתה אתמול:

1. גיחוך א' - כשאילדיס ניסה לשכנע אותנו לא להתחרט שזפזפנו לתוכנית כבר במשפט הראשון שלו.

2. גיחוך ב' - כשחיים כהן התחיל לדבר על אוכל כבר במשפט השני שלו.

3. גיחוך ג' - כשאילדיס אמר לו "אני חושב שאתה מתבלבל" וכהן ענה לו "לא, אני חושב שאתה מתבלבל". אני חושב שזה כשלעצמו מסכם את הכל.

4. הבנתי משהו בקשר למנחים במהלך התוכנית. העניין הוא שחיים כהן עוד מספיק חביב ואמיתי בשביל לצאת אמין, אבל אילדיס? פשוט קשה להאמין למה שהוא אומר. אני לא יודע למה זה כי הוא באמת נראה כמו בנאדם נחמד, אבל ככה זה יוצא.

5. הטיול המטופש במדבר - באמת מיותר. ועוד מילה אחת על אוכל...

6. לאון קופרה - מי כותב את הטקטסים ומי עורך את האייטם לעזאזל? בנחשונים אילדיס מדבר על הכוח בגלגלים הקדמיים - ושנייה אחרי זה רואים אותו בדריפט-מונע-בלם-יד. הוא מדבר על יותר מדי תת היגוי - ושוב רואים אותו (עלק אותו) בחצי ספין שבוצע בעזרת בלם יד. כל מה שהוא אמר היה הפוך למה שראו על הכביש. ושוב צריך להתעצבן מהפאסט-פורוורד בכתבות. נו באמת...

7. סיטרואן פיקאסו - אייטם חביב מאוד.

8. סיטרואן DS - שוב אייטם נחמד.

9. ה"מריבות" בין חיים לאילדיס - פשוט מיותר.

10. הראיון עם השף (עוד שף?) והל' של און - יפה מאוד. הפאנל באולפן של "המומחים" - די חסר משמעות.

רוני

הגיחוך הכי גדול היה כשהביאו את המנכ"ל של אוטו-דיל שיעשה על הדרך פרסומת לחברה המגעילה שלו ומה שיש להם במגרש להציע לאנשים. וכהוכחה לזה שזו הייתה פרסומת, באתר של אוטו-דיל במלאי רכבים, ניתן לראות את התמונה של ה-SLK שהוא הזכיר אתמול. בושה וחרפה...

פורסם
הגיחוך הכי גדול היה כשהביאו את המנכ"ל של אוטו-דיל שיעשה על הדרך פרסומת לחברה המגעילה שלו ומה שיש להם במגרש להציע לאנשים. וכהוכחה לזה שזו הייתה פרסומת, באתר של אוטו-דיל במלאי רכבים, ניתן לראות את התמונה של ה-SLK שהוא הזכיר אתמול. בושה וחרפה...

צודק. גם את זה שכחתי להגיד - אפילו חברה שלי שראתה איתי התעצבנה על זה שהם פשוט עושים פרסומת לאוטודיל. זו בושה (מה גם שזה מטופש ביותר - את הציבור מעניין הרבה יותר קניות יד שנייה של מכוניות "רגילות" בסכומים הגיוניים, ולא מכוניות יוקרה נדירות כמו פורשה בוקסטר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המטרה היא לגרום לאנשים (עם כסף) לחשק חזק בנהיגה מהירה וספורטיבית ולשכנע אותם לקנות סוג כזה או אחר של מכונית .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

טוב, אז ככה, ראיתי אתמול את התוכנית.

חוץ מהעובדה שהיא שודרה באמצע הלילה (23:15) יש עוד כמה הערות:

1. הטיול עם המיצובישי במעלה עקרבים שבדרום הארץ- היה ביזיון וכישלון אחד גדול, כחובב רכב ממש לא מעניין אותי לשמוע על חוות התנינים המטופשת שמחבב אילדיס כנראה או חברו חיים השף.

2. כנראה חיים כהן חושב שהוא נמצא בתוכנית בישול, אחרת אי אפשר להסביר את מה שהלך שם אתמול, בעיקר בפתיחתה של התוכנית.

3. הכתבה על הסיאט היתה בינונית מינוס. בנוסף להערות שפרסמו למעלה על הכתבה הזאת, אוסיף ואומר כי איכות הצילום היתה מזעזעת וההסברים החובבניים על המכונית גרמו לי להישאר עם פה פעור.

4. אם חיים כהן רוצה לספר לקהל הצופים על האלפות שהוא משפץ בפולין הוא מוזמן לספר, שלא יתחיל ויפסיק באמצע- לא לעיניין.

5. פינת ה"מומחים" היתה בושה אחת גדולה, בעצם מדובר בפורסומת סמוייה ל- "אוטו דיל" ולא ברצון מצד ההפקה לסייע לקהל הצופים בבית.

אחרי הנקודה הזו פשוט נרדמתי משיעמום, מצטער. מזל שידעתי מראש מה מצפה לי והפעלתי טיימר כיבוי לטלוויזיה, שלא תעבוד בטעות כל הלילה.

פורסם
אי אפשר להחליף את אילדיס, הוא יוצר התוכנית.

גם יזמים של סטרט-אפ מבינים שצריך מנכ"ל מנוסה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה שחבל הוא שהתכנית הזו לא תעשה רייטינג ולא תכניס כסף, ואז בפעם הבאה שמישהו יחשוב על לעשות תכנית על רכב, יאמרו לו ש"זה לא משתלם".

חשבתי הרבה למה הכתבות לא טובות. ופתאום הבנתי. אף תכנית רכב בעולם לא עושה מבחני דרכים כאילו מדובר בתכנית צרכנות. ההרגשה מכל התכנית היא כמו ב"פינתו של ג'ו קריידן" בכלבוטק של לפני 20 שנה. תכנית צרכנות בלתי מזיקה, עם "פינות" ו"טיפים", במקום תכנית רכב. וזה, רבותי... לא מעניין אף אחד.

אסף.

פורסם

יש פה מישהו שמעוניין לפתוח תוכנית ?

ולא אני לא צוחק, אם יש מישהו ברמה טובה ועם שכל ושיכול להריץ תוכנית באחד הערוצים, יעשה מזה המון כסף !

עם כל הידע שנשפח פה וכל מה שאנשים יודעים הנושא יכול להיות מצויין וברמה גבוהה כמו שהקהל הישראלי רוצה .

ולא מדובר פה בקהל קטן בכלל !

(עוד ניסיון לעשות משהו :lol:)

לילה טוב

יעקב

פורסם

אני למדתי לקח - לא לצפות בשידור ישיר אלא להקליט.

כך גם צפיתי בשעה יותר נורמאלית וגם לא נאלצתי להחשף למוזרויות של "גם להם מגיע".

והעיקר - יכולתי לדלג גם על פרסומות, גם על האייטמית מיותרים וגם על ההמונולוגים המיותרים של אילדיס.

בקיצור צפיתי בזמן פרסומות של ארץ נהדרת וזה הוכיח את עצמו :lol:. (תודה תודה ליס מאקס :wink:)

כבר הבנו שדיבורים על האוכל, מריבות, טיולים וכו' זה לא צד החזק של התכנית.

היה נחמד לראות את אייטמים שחיים עשה על פיקאסו ועל DS.

אחרי שכמעט הקאתי ממונולוג סיכום של אילדיס על לאון (סליחה, אבל הקראת משפטים די חסרי משמעות מטלפרינטר באללק טבעיות לא עושה לי את זה) וראיתי איך חיים הפיח חיים בראיון עם השף (עידן משה?) הבנתי שכנראה התכנית הייתה הרבה יותר טובה בלי אילדיס ורק חיים..............

מהשף שרוף על אלפות ושעשה קורס נהיגה בטורינו ציפיתי שיתן בראש - אבל קופמן יצא תותח 8)

פנל המומחים היה דומה למערכון של ארץ נהדרת - אז צחקתי :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
לפחות יש את הפינה של און שמלמד את הבחורה לנהוג ונתון טיפים חשובים, מפריח את השממה.

צודק אבל מה שכן בגלל השעה המאוחרת שבה צפיתי באימה (אשה מאוחרי הגה) לא הצלחתי להירדם...

גילוי נאות: הכותב מאמין כי נשים הן נהגות טובות יותר מגברים

פורסם

בסופו של דבר, יש 3 דברים שהישראלי המצוי נחשף אליהם בתחום התקשורת המצולמת בארץ בנוגע לנהיגה:

המופע המוטורי, חיים הכט, או אור ירוק.

אני מעדיף את המופע המוטורי ANY DAY על פני מטיפי המוסר האלו

(שלאט לאט אגב, כבר הנחילו לכולם שמהירות הורגת וספורט מוטורי זה רע וכו')...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...