Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
*** תוכן ההודעה נמחק עקב חוסר תרבות דיון ***

מצטער על השפה זה לא היה במקום. מתנצל אם פגעתי בטעות במישהו, הדבר נאמר בתמימות לחלוטין.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר להוריד את הפרקים?

נא לקרוא את הודעה שכתובה זאת שמעל להודעה שלך.

R8 לרגע עניין אותי וזה "הושיב" אותי לכיסא וגם שוב און ממש נתן שואו אמיתי לא כמו אילדיס.

חוץ מזה היו דיבורים כמו בשכונה חבל יכלו לקחת עוד כמה דקות לצלם שוב את הקטע של המומחים [אני מדבר על החלק הממש אחרון שאפילו לא מדברים בו אלא סתם דיבורי שכונה כאלה בין חברים].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פשוט בדיחה מה שהולך שם, הטקסטים שהם אומרים לא קשורים ולא מעניינים.

מוציאים את הריכוז מכל דעת, אי אפשר להבין מה אלי אילדיס רוצה ומה השף רוצה חוץ מלבשל.

"צוות היועצים" מדברים שטויות ולפעמים נראה לי שהם מדברים על מכוניות על שלט.

אפילו הכתבה על ה-R8 שהם נסעו בשביל עד לאס ווגאס ארכה 15 שניות.

רואים את איכות התוכניות בארץ...

פורסם

מסכים לרוב מה שנכתב כאן. ההיברידיות עוד היו סבירות יחסית (אם כי גם כאן לא נאמר יותר מדי) והל' של און היה טוב כרגיל, אבל יש כמה פינות בתוכנית שפשוט צריכות ללכת. ה"מומחים" זה כבר ממש מביך. הבחור מאוטוסרב מבין אולי באמינות של מכוניות אבל זה כל מה שהוא יודע. היה מביך לראות את חיים כהן שואל אותו שאלות כמו "למה רק לאחרונה התחילו למכור יותר היברידיות" (בעצם, לא מביך כמו לשמוע את התשובה שלו - "עוד לא ממש יודעים"). והקשקוש עם אוטודיל באמת עובר כל גבול - זו פרסומת (גרועה) ותו לא.

שוב היה "טיול" ושוב הוא היה משעמם. שוב אילדיס מקריא טקסטים באופן לא משכנע ולסיום, ממש קיוויתי שנקודת האור היחידה תהיה ה-R8, אבל גם בזה התאכזבתי - נתונים טכניים בלבד, בלי שום ערך מוסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה לא שלחו את און לנסיעה ב-R8?! לדעתי צריכים לשלב אותו יותר.

מעבר לעובדה שאני אישית מחבב אותו. מהיכרות קצרצרה (מאוד) איתו, מדובר בבן-אדם שמדבר איתך בגובה העיניים, אפילו שבכלל לא מכיר אותך.

פורסם

עוד לא הבנתי אם זו הייתה תוכנית מוטוריקה של ימי הביניים או של המאה ה-21?

מה הקטע עם הסוסים אמור להביע ואיך הוא קשור למוטוריקה, חוץ משהגיעו אליו עם אוטו. על הדרך גם הוסיפו בדיחה/פרסומת סמויה למיצובישי- אילדיס:"אל תגיד לי שתחסר לך כח".. חיים: "להפך יש לי יותר מדי".

בפינת היועצים היה ניצוץ קטן שאפשר לעשות איתם משהו, אבל כמובן שזה חורג מהתסריט אז אילדיס הפסיק. כשאחד היועצים וחיים דיברו על המחירים של מכוניות דיזל, דלק ואגרה התחיל להתפתח נושאמ עניין כשהיועץ אמר שמדינת ישראל מצאה עוד דרך לחלוב את הכסף שלנו.

מבחן ההיברידיות היה נחמד, אבל לא הסבירו איך הטכנולוגיה החדשה עובדת, מה ההבדל בין הפריוס לסיוויק, ביצועים, נוחות ודברים שיותר מעניינים מאשר לשמוע אותם אומרים "משעמם לי פה", משעמם לך אז תסביר למה.

ראיתי את ההתחלה על האודי ונרדמתי. :arrow:

פורסם
כבר ראיתי דברים הזויים יותר ממישהו שמתווכח על משהו שהוא לא ראה/התנסה בו :)

על הוצאת דיבה כזאת אני יכול להגיש ערעור ע"פ חוק לשון הרע , לא חבל =)

בצחוק

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

למה התוכנית לא ביום רביעי ? שלישי ,שני, ראשון בדר"כ וכמו שיוצא לי לפחות עד עכשיו ימי חמישי / שבת ימים שחברה צעירים יוצאים להנות , מה שבזמן זה משודרת התוכנית , חבל :(

או שזה רק בעיה שלי :lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ברשותכם, אני הייתי רוצה לגשת לעניין הזה מזוית מעט שונה, שאומנם ניצניה הופיעו בשלב מוקדם יותר בשרשור הזה, אבל לא ראיתי שהיא התפתחה.

לדבר על מה שהיה אין לי ממש כוונה - הן בגלל שכנראה אני אחזור על כל מה שנאמר, והן בגלל שאני עלול לעשות זאת בחריפות יתר. במקום, חשבתי להעלות מספר רעיונות כיצד ניתן לשפר את התוכנית ואילו אייטמים כן היו מתקבלים בברכה:

1. פינת המוסכניק - פינה בה יוסבר בכל שבוע על חלק אחר ברכב, מה הוא עושה, מתי יש להחליפו, מה הן התקלות הנפוצות וכיצד ניתן להתמודד עמן. אפשר להתחיל מדברים מאוד טריוויאליים: מתנע או מצתים. תתפלאו כמה מהאוכלוסיה לא יודע אפילו איך הם נראים. לחילופין, ניתן לדבר על חשיבות השימוש בנוזל קירור איכותי והצגת הנזק הנגרם לרכב כתוצאה משימוש בחלפים/נוזלים מאיכות ירודה. אפשר גם לשלב את הפינה הזאת עם דברים בטיחותיים מהמעלה הראשונה, כמו בולמי זעזועים, נוזל בלמים ועוד, כיד הדימיון הטובה עליכם. לא חסרים חלקים ברכב שניתן לדבר עליהם חמש דקות ברמה מאוד כללית כדי להציגם לאוכלוסיה.
  2. מועדון אחד בשבוע - סצינת מועדוני הרכב בארץ תפסה חזק מאוד. כיום כמעט לכל יצרן או סגנון יש עדת מעריצים שהתאגדה ומקיימת פעילות והווי. בכל שבוע אפשר לסקר כזה מועדון, להראות את כלי הרכב המיוחדים שיש בו (וכמעט בכל מועדון יש כמה מכוניות שהן היהלום שבכתר) ולהראות למי שאינו מהתחום שיש תרבות מוטורית בארץ. נכון, היא יחסית נחבאת אל הכלים, אבל היא חיה ובועטת.
  3. סיקור ספורט מוטורי - וכאן הכוונה להראות את הפוטנציאל הרב הטמון בענף שהמחוקקים שלנו כל כך אוהבים להתעלל בו. כמובן שיש לדבר בפינה זאת על פעילות מוטורית מסביב לגלובוס, אולם עיקרה הוא להראות את מה שקורה כאן (ומספיקה הצצה בפורום ספורט מוטורי כאן בקארספורום כדי לראות שיש גם יש כאן פעילות שכזאת).
  4. מבחן השוואתי בין שתי מכוניות בצורה הכי חצופה, נשכנית, מעליבה ובוטה. לגבי אילדיס, אני לא בטוח עד כמה הוא יוכל להוציא כזה מבחן לפועל, אבל דווקא על חיים כהן אני סומך שיספק את הסחורה, למרות החביבות הרבה שהוא ניחן בה.
  5. און יעקובסון הוא האוצר הכי גדול של התוכנית הזאת, והקטע שניתן לו כיום בטל בשישים לעומת הפוטנציאל שלו להזניק את התוכנית אם רק היה ניתן לו ספוט יותר גדול. הייתי מציע לתת לו לעשות את מבחני הדרכים על המכוניות היותר רציניות (R8 היא הדוגמה הכי טריה שעולה לי בראש כרגע), ולהשאיר את השאר לאילדיס וכהן. הם, אגב, יכולים להתספק בכתבות רקע ובסקירת מכוניות יותר עממיות.
  6. פינת המשומשת של השבוע - ממש כפי שיש במוסף הכלכלה של ידיעות אחרונות בסופ"ש מדור הבוחן כיצד שורדות מכוניות במבחן הזמן ועד כמה הן כדאיות לרכישה כמשומשות. ניתן לשקול שת"פ עם המדור בעיתון.
  7. תוכניות לפי נושאים - וכאן הכוונה היא להקדיש כל תוכנית (או כמה תוכניות מתוך העונה) לנושא מאוד ספציפי, ולרוץ עם זה לכל אורך הפרק. אפשר להקדיש פרק לרכבי שטח, לאופנועים, לאיטלקיות (:-P), למכוניות VAG וכדומה, ובכל פרק שכזה ליישם את מה שנכתב בכל אחד מהסעיפים הקודמים, קרי: בהנחה שזה פרק של רכבי שטח, לבצע נסיעת מבחן בין שני רכבי שטח, לבדוק רכב שטח כמשומש, לסקר את אחד ממועדוני השטח וכן הלאה.
  8. "באופן תיאורטי" - פינה שמטרתה לשייף קצת את החלודה שהצטברה אצל לא מעט נהגים ולהזכיר קצת נשכחות מהתיאוריה. אני יודע שזה נשמע קצת טרחני, אבל באמצעות הצגה מעניינת או משעשעת של הדברים אולי נצליח להסביר לאוכלוסיה מדוע זה חשוב לחזור לימין בסיום העקיפה, מדוע יש לאותת לפני סטיה ולמה אסור לחצות את פס ההפרדה.

רואים איך מילאתי שעה של זמן מסך? עכשיו, העניין הוא שאני אפילו לא סטודנט לתקשורת. רק תחשבו על כך שאם מגיע מישהו מהמקצוע ולוקח את הדברים שכתבתי, לאן הם יכולים להגיע.

אשמח לקרוא את תגובותיכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחזק את כל הנקודות של אלעד.ס

האמת שאני בטוח שגם אם להפקה אין תקציב או רצון להשקיע כל כך בתכנית, עדיין אני בטוח שאם הם יחפשו מתנדבים (למשל דרך פורומים) שמעוניינים להציג את רכבם או לצורך עזרה בצילומים וכאלה, הם ימצאו בקלות גם אנשים שישמחו לקחת יום חופש מהעבודה לצורך העניין.

פורסם

רואים איך מילאתי שעה של זמן מסך? עכשיו, העניין הוא שאני אפילו לא סטודנט לתקשורת. רק תחשבו על כך שאם מגיע מישהו מהמקצוע ולוקח את הדברים שכתבתי, לאן הם יכולים להגיע.

אשמח לקרוא את תגובותיכם.

רק חבל שאף אחד מן הפקה לא מסתכל או לפחות מפנה מבט לפורום מיקצועי כמו זה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...