Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם היום אני לא יכול לראות את התונית .

בפעם השלישית ברציפות , למעשה לא ראיתי עוד פרק אחד מהעונה השניה .

תעבירו ביקורת =)

יעקב

אני חושב ששברת פה שיא חדש.

לא ראית בכלל את התוכנית ואתה מתווכח על מהלך האירועים בתוכנית נגד אנשים שכן ראו אותה?!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בערך כמו אנשים מהפורום שמתווכחים על התנהגות של רכב שהם מעולם לא נהגו בו.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות על מה שכתבתי עכשיו - אבל בכל מקרה - זה נכון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עכשיו ראיתי את התוכנית השניה בVOD , ומה אני יגיד השתעממתי

הרבה דיבורים מיותרים על אוכל של השף המעצבן הזה חיים כהן

הטיולים המשעממים שלהם שלא ממש תורמים כלום לצופים. בשביל לראות תנינים אני הולך לספארי ולא לתוכנית מוטורית

מה עוד שרכבי אספנות זה לא שיא ההתעניינות אצלי

המבחן של הקופרה היה חמוד ( לא באמת מאמין שאלדיס עושה דריפטים כאלה ) אבל רק חבל שלא עושים כמו בטופגיר שכל אוטו שבוחנים אז בודקים אותו במסלול בזמן עקפה זה יכל להיות מעניין.

הקטע עם הלמד ויעל גולדמן נראה מוזר כאילו יעל גולדמן מרגישה לא קשורה לתוכנית

בגדול בינוני מאוד מאוד קרוב למשעמם

פורסם
אני חושב ששברת פה שיא חדש.

לא ראית בכלל את התוכנית ואתה מתווכח על מהלך האירועים בתוכנית נגד אנשים שכן ראו אותה?!

תגיד אתה מדבר ברצינות ?

את הקטע ההוא ברור שראיתי ! אחר"כ איך הייתי מתווכח על כלום ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

התוכנית הזאת די מעפנה

חיקוי די זול של טופ גיר

אבל אני בכל מיקרה מסתכל את זה כי זאת התוכנית כחול לבן היחידה הקשורה לרכב בארץ לצערי

הלוואי היא תהייה יותר איכותית ויותר מעניינת וכצת שונה במיבנה מהטופ גיר

פורסם

*** נמחקה התייחסות לביטויים עלובים מההודעה שנמחקה מעל ***

ועוד מנפלאות הפרק.

דקה הגדישו למכונית כמו אודי R8, נסעלו ללאס וגס בשביל כמה צילומים משעממים ודקה מהתוכנית? לפריוס ולסיוויק 10 דקות כמעט? נפלו על השכל?

המומחים האלה :evil: קונים רכב במיליון ש"ח וצריך לבדוק ריפודים ופלסטיקים שלמים??? מנוע, שילדה ומערכות חשמל ברכב כזה לא חשובות.

שקונים רכב ממגרש לא צריך בדיקה במכון :roll:

לחיוב, כרגיל, הפינה של און מצויינת.

האלפא C8 מדהימה, אני מופתע שהיא תיהיה באוטומוטור, רק בשבילה שווה ללכת לתערוכה.

פורסם

לדעתי התוכנית השבוע היתה הרבה יותר טובה משבוע שעבר, היה כמעט כיף לראות. במבחן של ההיברידיות יש ניצנים של תוכנית רכב טובה (למרות המכוניות עצמן).

כמובן שעדיין יש מה לשפר: המומחים מיותרים לגמרי, לדעתי (ובמיוחד הפרסומת הלא סמויה לאוטודיל כל פרק), והמבחן של האודי R8 היה ממש קצר ולא יסודי (מצד שני, היה מדובר בהשקה, אולי זאת הסיבה). על הטיול אין מה לדבר, אין לזה מקום בתוכנית רכב (אבל כמו שאמרו כבר הרבה פעמים, זוהי יותר תוכנית בידור). בעקרון- יש שיפור משבוע שעבר. אפילו אילדיס נשמע קצת יותר משכנע (אבל עדיין לא מספיק).

אני עדיין חושב שבתוכנית של שעה, אפשר להספיק יותר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

ילדיס מעצבן אותכם?

מה יגיד מי שרואה פורמולה 1 וצריך לסבול כמעט שעתיים של גיבובים שלו?

אני כבר מהיום מתכונן נפשית לפרשות שלו למירוץ של מחר.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
תגיד אתה מדבר ברצינות ?

את הקטע ההוא ברור שראיתי ! אחר"כ איך הייתי מתווכח על כלום ?

יעקב

כבר ראיתי דברים הזויים יותר ממישהו שמתווכח על משהו שהוא לא ראה/התנסה בו :)

פורסם

למה לא יכולים לתת לאדם אם תשוקה לרכבים ואם ידע אמיתי, לדבר על מכוניות ?

הרי לא חסרים אנשים אם רקע במירוצים ואם ידע, קצת יותר מאילדיס (האמת גם הפרצוף שלו לא עושה ליי את זה)

אחד שיכול לקחת את הרכב שהוא נוהג עליו ל"דונאט" או להחלקה יפהיפיה שבסופה הוא ידליק אורות .

אני לא מבין איך הוא מדבר על למבורגיני ופרארי ועל מכוניות הSUPER-CAR מבלי לדעת את הדגמים שלהם ומבלי ידע אמיתי על מכוניות כאלה , כשהוא מדבר על למבורגיני הוא נהג בדיאבלו ? או כשהוא מדבר על פרארי הוא נהג ב כ F50/40 שלא נדבר על אנזו ? או על מקלארן F1?

וכשהוא מנסה להשוות את R8 לSUPER-CAR הוא יודע על מה הוא מדבר ? חוץ מאותם 10 דקות שהוא היה על מסלול .

אבל הכי חשוב שהוא לבש את נעלי המרוצים האדומות .

פורסם

ה"מבחן" של הR8 הוא בעצם הקראת הנתונים הטכניים תוך כדי נהיגה באוטו.

זה היה כלכך עלוב ופתאטי שזה מדהים.

• תוכן חדש...