Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם אלעד ונהג רגוע.

מי שמפיק את התוכנית הזאת טוב שייראה מה כתוב כאן ולדעת מה חובבי המוטוריקה אוהבים, זה ייקפיץ להם את הרייטינג.

לי אין בעיה עם המנחים, אבל צריך לשלב קצת יותר.... הבעיה העיקרית היא התקציב, אך אם סוכניות הרכבים יהיו קצת פושרים עם העניין וייעזרו כדי לקדם את התוכנית (וגם בעקיפין את המכירות שלהם) זה יהיה פשוט מעולה!:-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם רוב הדברים , אבל אלה רק דיבורים באוויר אין לנו דרך להעביר את זה כרגע ולתוכניות הקרובות .

רק משהו אחד קטן , כמה קהילות רכב יש כבר ? פירגנתי ב 14 , וגם את זה אני ממש לא חושב שיש . האם על "כל אחת" הם יכולים לבנות תוכנית ? או אפילו קטע קצר , דבר כזה צריך רצף .

עכשיו אחרי שיש רעיונות , יש סדר , יש הסכמה אולי כדי שמישהו יפעיל פרוטקציות ויביא לפה חלק מעורכי התוכנית ? או את הגדולים עצמם ?

או בשיטת הסיאנס , אילדיס האם אתה כאן ?:wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אחרי 243 תגובות לדעתי התגובה של אלעד ס. מסכמת את הכל, מעבר לביקורת שנורא קל להעביר (בטח כשאתה לא יודע את האילוצים/חובות), הוא נתן רשימה של נושאים שאותי בתור צופה היו מעניינים הרבה יותר מהפורמט של התוכנית היום.

אני חושב שאתה צריך לשלוח את ההצעה כמו שהיא לתוכנית, אם תהיה עונה שלישית לדעתי זה יכול לסייע להם ליצור תוכנית שתדבר מצד אחד לקהל הרחב ומאידך לקהל חובב מכוניות/נהיגה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשלוח את ההצעה כמו שהיא לתוכנית, אם תהיה עונה שלישית לדעתי זה יכול לסייע להם ליצור תוכנית שתדבר מצד אחד לקהל הרחב ומאידך לקהל חובב מכוניות/נהיגה.

עשיתי צעד והעתקתי את ההצעה במלוא [יותר נכון נתתי קישור להודעה של אלעד] לפירסמתי בפורום של התוכנית.

http://forums.nana10.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=11402741

אפילו המנהל מודה על "כישלונה" של התוכנית. [בדרך עקיפין].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למה בעונה השלישית אם אפשר להקדים את המאוחר ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בכל יום צילומים הם מצלמים שלוש תוכניות. משהו מאוד מוזר. אני היתי עושה קליפבורד נותן למנחים לעשות מבחנים למיניהן לפני התחלת העונה, ובין התוכניות עושה מבחנים פשוטים של המסלול, הלמד, והמוכרי מכוניות יד שניה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה מבין שככה זה עובד בערך בכל תוכנית עם קהל שלא משודרת ב-live ?

לא מדובר על הפקת התוכנית עם כל כתבות השטח אלא בצילומי אולפן מרוכזים, אחרי שכבר הביאו וארגנו קהל אז מריצים 2-3 "תוכניות". אח"כ יושבים על עריכה שלהם.

ניר

פורסם

אהבתי לראות את תגובתו של הקקמיקה מאוטודיל,

לגבי המוסטנג בייבוא אישי,

מצד אחד, הוא מוכר מכוניות מיד 2, כסוחר,

מצד שני, הוא מקלל מכונית שיובאה כיד 2 מארה"ב משום שאין לדעת אם היא עברה תאונה/קילומטרז זוייף/שיחקו לה בלאולאו.

ושעתיים אחרי זה הוא מוכר לך רכב, שלך תדע אם היא עברה תאונה/קילומטרז זוייף/שיחקו לה בלאולאו, אחח הצביעות.

מצד שלישי, בגלל שהוא נמצא עמוק עמוק בתחת של היבואנים, הוא מתחיל לדבר על אחריות ומוסכים ועוד כל מיני שטויות.

חבל על התוכנית הזאת, שיעיפו אותו לאלף עזאזל.

----

פורסם

מסכים לגבי ה"מומחה" מאוטודיל. באותה מידה יכל להגיד שלדעתו אסור שיהיה ניתן לקנות מכונית יד שניה (אגב, לדעתי המידע שיתן מוכר מארה"ב יהיה יותר אמין ממידע שיתן מוכר בארץ בכלל, וסוחר/מגרש בפרט).

עוד דבר: המבחן של המאזדה 2 היה נחמד, אבל כשהוא אמר "אני חושב שאני הולך להינות", חשבתי שיקח אותה למנחת בערד ויתן לה לכשכש קצת בזנב. האמת, חבל שויתרו על זה. הרבה אומרים על המאזדה 2 שמבחינת התנהגות היא מזכירה את הצרפתיות הישנות (זנב שובב), דווקא מכונית כזאת הייתי מצפה שיקחו למסלול.

במבחן עם המוסטאנג: "אני יכול להגיד לכם איך ההגה וכו', אבל זה לא חשוב. תסתכלו עליה". זאת תוכנית מוטוריקה, לא תוכנית אופנה. הדברים שהוא החליט לא להגיד הם העיקר ולא התפל. ומה היה הסיפור עם זאת שישבה לידו כל המבחן?

למרות האמור, התוכנית עדיין טובה יותר משהיתה בתחילת העונה. נראה לי שהם מנסים כל מני סגנונות כדי לראות מה תופס, כל תוכנית קצת שונה בסגנון מהקודמת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חייב להגיד שזה התחיל חיובי. החלק הראשון של הטיול עם האופניים אפילו היה נחמד. המבחן למאזדה 2 היה טוב בהחלט (אם כי חסר מעט פרטים, אבל זה זוטות) והמוסטנג הייתה בסדר - בכלל, שלושת הקטעים האלו היו כתובים בסדר גמור ואפילו משוחקים סביר (רק אילדיס חייב להפסיק להישמע מקריא מהטלפרומפטר).

משם, לצערי, הכל הלך והתדרדר. שני הקטעים עם ה"מומחים" היו איומים ונוראים. זה דורש הדגשה נוספת - פשוט זוועתיים. הם היו פרסומיים, קולניים, מטעים וחסרי כל מידע שימושי. הבחור הזה מאוטודיל פשוט איום ונורא - לא מצליח לדבר וכשהוא אומר זה כמעט תמיד פשוט לא נכון או חסר משמעות. גם הבחור השני מלא בפרסום עצמי וריק מתוכן.

ועוד משהו - שני פרסומאים כאורחים בתוכנית אחת? באמת אין לכם את מי להביא? (ויחד עם זאת - הראשון היה כריזמטי מספיק, השני הביא סרטון נחמד).

ולסיום - החלק השני של הטיול היה פשוט איום ונורא - נגמרו לכם הרעיונות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הבנתי מה הפורשה קררה היישנה עשתה שם ליד המאזדה 2...?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הפרשנים היו מאוד מועילים.

הם אמרו לא כדאי לקנות מכונית מיבוא אישי כי.....לא כדאי,באמת לא כדאי.

והם אמרו שהמזדה 2 לא בטיחותית(מה זה 5 כוכבים,צריך יותר)

אייל

פורסם

אילדיס סיכם את הכתבה על מזדה 2 בכך שרובינו הינו מסתדרים מצוין עם רכב קטן ואולי באמת לא צריך בצורה אוטמטית ללכת על סדאן 1600 אוטומטית.

ואז הוא פונה למומחים: "מה אתם אומרים על כל העניין הזה של מכוניות קטנות?"

מה ההוא מאוטודיל עונה לו על השאלה?

"בכסף הזה אתה לקנות גולף 1600 אוטומטית אוטו הרבה יותר טוב ויותר בטוח"

איך שאני מאחל שדלק מוטורז יטבעו לו את הצורה למומחה הזה:evil:..........

בסה"כ היה סביר בהחלט.

אני מאחל להם שישיגו מספיק תקציב לתכנית כדי שלא יזדקקו למימון של המומחים ויוכלו להפתר מהם.

תמונת תקריב של פרצופו של אילדיס בזמן שפיו מלא עוגה והוא מחייך תוך כדי מחנק הייתה מפחידה - מזל שזה מאוחר בלילה והסיוט הזה נחסך מילדים קטנים :lol:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...