Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שמתי לב שאף אחד "הנחיל" שספורט מוטורי זה רע.

מה שכן, מירוצי דראג בכבישים ציבוריים זה רע. מאוד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תפוס לעצמך סופשבוע, תראה כמה תוכניות של חיים הכט.

מהיכרות עם תוכניותיו (ואיתו אישית) - הוא ממש לא מי שהייתי רוצה שינחיל מדיניות כלשהי בקשר לנהיגה בארץ.

וכרגע, זה מה שיש לנו בארץ, חוץ מהמופע המוטורי.

אז אני מעדיף את המופע המוטורי עם פינה של נהיגה מתקדמת על פני חיים הכט עם פינה של "בוא נשחט את כל מי שנוסע 101 קמ"ש באיילון".

אולי זה רק אני.

מר נעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני לא שמתי לב שאף אחד "הנחיל" שספורט מוטורי זה רע.

מה שכן, מירוצי דראג בכבישים ציבוריים זה רע. מאוד.

והמתלהמים שלא נתנו לפתוח מסלול דראג בערד טובים יותר או שגם המסלול הוא כביש ציבורי כשהמארגנים (ובראשם עמותת IDRO) בשיתוף עם ראש עיריית ערד התחייבו להציב גידור ואמבולנס במקום, ואחרי שהמשטרה אשרה את העניין הכל בוטל בפתאומיות?

זה לא נראה לך כמו הנחלה לזה שספורט מוטורי זה אסור?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני חושב שאחד הבושות הכי גדולות בתוכנית הגרועה הזאת היא , שלא ככה כותבים אלפא :roll:

בכביש, כמו במטבח

השף אביב משה חולה על נהיגה ב"אלפה", אבל איך הוא יתמודד עם המסלול בערד?

ALFA אינה מילה עברית :roll:

(היא אות יוונית, ומבטאת את האות A בתקשורת בינלאומית)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בהקשר המדובר זה ממש לא האות היוונית, אלא ראשי תיבות של ארבע מלים איטלקיות, כמובן: Anonima Lombarda Fabbrica Automobili.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני לא מבינה גדולה במכוניות. אני פחות או יותר מבינה את האוטו שלי וזה מספיק. מאילדיס וכהן בודאי לא החכמתי. במקרה, ובזכות בן זוגי, את הטיפים של און שהיו בתכנית אני מכירה, אבל אני בטוחה שיש לו עוד המון שאני לא יודעת.

אם אפשר היה להעיף את אילדיס וכהן ולעשות תוכנית רק עם און זה היה לטובה. לפחות לזה יש ערך מוסף וגם תחושת ביטחון בהבנה והידע של און.

לגבי הזוג אילדיס את כהן- עדיף שיעברו לערוץ החיים הטובים, שם ירכזו את חוויותיהם הקולינריות והתרבותיות בתכנית טיולים ואוכל.

ההתעסקות המיותרת בתחומים שאין להם אף קשר לתחום המוטורי היא מבזה ומביישת. זה שנסעת במכונית כדי לראות תנינים, לא הופך את הטיול לאייטם מתחום המוטוריקה.

בכלל, כשראיתי שהוסיפו לצוות התכנית את אדון השף חיים כהן, אמרתי לעצמי: "מה הקשר?", אבל נתתי לו צ'אנס.

עכשיו מתברר שהתגובה הראשונית שלי איננה חסרת בסיס כלל. הנסיון להפוך את התכנית לתוכנית על אוכל פשוט מכעיסה. אלוהים יודע שהטלויזיה כבר מוצפת בלא מעט תכניות מהז'אנר. שינסו ללמוד משהו מתכניות כמו טופ גיר, חוץ מנסיונות כושלים להצחיק בצורה פתטית ועצובה.

בקיצור, גם ההדיוטות והבורים מגחכים על הרמה הנמוכה של התכנית.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

הי,

ראיתי את התוכנית עם אשתי היקרה ובניגוד לטופ גיר היא הפצירה בי להעביר בטענה שהתוכנית מפגרת ומשעממת.

נאלצתי להסכים איתה למרות שראיתי את כולה.

מקווה שהעסק ישתפר.

הצעה ממני- אולי די עם כל הדיבורים על אוכל, רוצים לראות רכבים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בדיוק. ויותר מזה - אם בכוונתה של המופע המוטורי להעלות את המוטוריקה לסדר היום במדינה מכל הבחינות (כיף, בטיחות, תרבות) - וזוהי כוונה ראויה בהחלט - ראוי ביותר שהתוכנית תפסיק לנסות ולדבר על הכל חוץ ממכוניות. אם בכל אייטם הם מצליחים להסיט את הדיבור לאוכל, טיולים ואטרקציות ברחבי הארץ, התוכנית הופכת לתוכנית על אוכל, טיולים ואטרקציות, עם קצת הומור גרוע באמצע. אם הם לא יודעים להצחיק לא צריך, אבל הם צריכים להבין שמי שמתיישב לראות את התוכנית הזו רוצה לראות מוטוריקה, אפילו אם הוא לא יודע את זה (כי הוא אמא שלי, או חברה שלי, או סתם מישהו שלא מתעניין במיוחד במכוניות).

אם התוכנית תשכיל להמיר את הדברים הלא קשורים לנושאים הקשורים לכלי רכב, היא לא רק תשבה את קהל חובבי הרכב בארץ אלא גם תגדיל אותו, וכבונוס תעלה לסדר היום נושאים שבדר"כ מוזנחים על ידי התקשורת.

אנחנו רוצים לראות יותר כיף מוטורי, יותר טיפים, יותר אקשן, יותר מידע השוואתי, יותר מכוניות מעניינות, יותר תחרויות, מועדוני רכב, עצות מועילות. פחות ניסיונות פתטיים לכבוש את הקהל בהומור, אוכל וטיולים - זה לא יעבוד כי הקהל לא מתיישב לראות את המופע המוטורי בשביל הדברים האלו!

קחו את און וכמה קולגות, תעשו מבחן השוואתי עם "ביצים" בין המובילות מכל קבוצה. תראו לפחות מכונית כיף אחת בכל תוכנית - עם טקסטים מתאימים (שתואמים גם לוידאו, בבקשה). שלבו עצות פרקטיות בקניית ומכירת מכוניות (בלי פרסומת לא סמויה לאוטודיל וחברותיה). צאו לסקר אירועים מוטוריים (כרגע אין הרבה, נכון). ספרו חדשות מהארץ בתחום הרכב. המשיכו לתת עצות בנהיגה מבית און ואנא מכם - ותרו על דיאלוגים חסרי טעם וזמן מסך אבוד בשיטוטים מדבריים/קולינריים/טיוליים של חיים ואילדיס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל, רוני, אני מסכים עם כל מילה (לא רק בתגובה האחרונה, אלא כל מה שכתבת על הפרק הזה).

הפרק השני של העונה השניה היה הפרק הראשון של התוכנית שראיתי. לא ציפיתי להרבה, ובכל זאת הצלחתי להתאכזב. הכי הפתיע אותי- כמה מעט הם הספיקו בשעה שלמה. ממש לא למדתי כלום.

כל הקטע של הנסיעה במדבר- מיותר לגמרי. הקטרנות של חיים כהן שאמורה להיות מצחיקה- היתה מאוד מרגיזה.

במבחן על הפיקאסו, הוא לא פירט שום דבר מהדברים המעניינים שיש שם (לדוגמה, העובדה שיש מראה נוספת כדי להסתכל על הנוסעים, שראו אותה בצילומים אבל לא הזכירו אותה בכלל). ממה שהוא אמר עוד הייתי יכול להסיק שהוא מדבר על דייהטסו סיריון.

אם כבר דיברו על ה DS, למה לא לדבר על ההיסטוריה שלה? כמעט לא אמרו על זה שום דבר (דיברו רק על העיצוב, אם זכרוני אינו מטעיני, אבל בגלל שאני לא בטוח, נגיד שכן אמרו משהו). היו יכולים לנסות להשיג עליה עוד חומר כגון פרסומות מהתקופה או משהו. לדעתי הסקירה ההסטורית של הרכב לקתה מאוד בחסר (וההיסטוריה זה הרי העיקר כאשר מדובר ברכב אספנות). במקום זה, בחרו להתרכז בבקשות הטיפשיות והמאוד מבוימות של חיים כהן לנהוג באוטו (והרי היה ברור שהוא ינהג, אחרת מה הרעיון?).

כמו שאמרו הרבה לפני, הצילומים המואצים ממש לא במקום בתכנית רכב (הרי רוצים לראות את הביצועים האמיתיים, לא?), וגורמים לדעתי למראה זול ומטופש של האייטמים שהם מופיעים בהם. היתה עדיפה בהרבה סדרה של צילומים קצרים, או צילום אחד ארוך (הרי אין שום הבדל בין הנסיעה על כביש אחד לנסיעה על כביש אחר כאשר נוהגים בנינוחות, אז למה לדחוס את כל הקטעים בכוח?).

דבר אחרון שכבר אמרו הרבה, אילדיס פשוט לא משכנע. הוא בכלל לא יוצר אפילו אשליה שמה שהוא אומר בא ממנו (בטופ גיר, לדוגמה, אני די בטוח שהכל מתוסרט כמו כאן, אבל פשוט אי אפשר לדעת. המנחים מעבירים הכל בצורה כל כך משכנעת וזורמת, שחושבים שהם חשבו על הכל באותו הרגע, בין אם זה נכון או לא. עצם זה שיש ספק כל כך גדול, מראה על איכות ההגשה).

גם אצל כהן יש ניחוח של "מתוסרט", אבל אצלו המצב הרבה הרבה יותר טוב.

האייטם של און בהחלט נחמד, אבל הוא מיועד לנהגים שאינם חובבי רכב, מכיוון שרוב חובבי הרכב (ומשפחתם, כפי שכבר נאמר) כבר מודעים לדברים הללו. קשה לי להאמין שאדם שלא כיוון במיוחד לראות את התוכנית הזאת, ירצה לצפות בה בכזאת שעה.

לסיכום: מקום לשיפור יש המון. נשאר רק לראות אם משהו מכל הביקורות שנכתבו יגיע לאוזני המפיקים.

נ.ב.: נאמר שם שאין אף מכונית ספורטיבית בפחות מ-190 אלף ש"ח. מה עם האיביזה טורבו?

ניתן לראות את התמונה של ה-SLK שהוא הזכיר אתמול. בושה וחרפה...

וגם כמות המידע שהא מסר על המכונית: "מכונית חזקה, פתוחה, מהירה, טובה, חזקה, פתוחה, חזקה" (החזרות היו גם במקור, אולי לא בדיוק ככה, אבל בהחלט מתקרב לזה).

"ai motoare capul doare"

פורסם

איזה שטויות עם הנושא שאין מכוניות ספורטביות מתחת ל 190K , חרטא.

אנשים כאן עם 90K משיגים יופי של מכוניות ספורטביות ! ולא נדבר שאפשר גם פחות .

RedLabel הם מוכרים כאן את השם של החברה שאנשים יכירו בסוחרים האלו .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

זכרונך מטעה אותך ...

נראה לך הרכב של מרצדס ב 240K , חדש ? נו באמת ...

השנה המדוברת של המרצדס הייתה 04 ולא יותר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא זאת הכוונה. הם דיברו על הספורטיביות בהקשר של הליאון קופרה. המרצדס לא היתה קשורה לזה.

בכל מקרה, כל רכב שמגיע לאוטודיל הוא משומש, בלי קשר למחיר, לרגע לא חשבתי שהמרצדס חדשה.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...