Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השבתי לו את תשובתי, והבהרתי למען לא ישנו דברים כגון אלה בקארזפורום. ככל הנראה ישנם חברי פורום/גולשים, שהינם בשלהם ואתר קארזפורום מתעלם מההבנות.

SAY WHAT ???

:drinking:

פורסם
האמת, לא יודע. אף פעם לא ראיתי את רוני אהרונוביץ' בפעולה בטלויזיה. אני מאוד אוהב את סגנון הכתיבה שלו.

אתה חושב שלקחו אותו ובדקו אם הוא עובר מסך (בטח שלא עשו את זה לאלון מזרחי...)?

לדעתי לא ואולי היה שווה לתת לזה הזדמנות אם לא היינו חיים במדינה שבה יבואני הרכב מכופפים את משרד התחבורה.

יש הרבה סופרים נהדרים עם כישרון כתיבה אדיר. למה נראה לך שהם מתאימים להגשה בטלוויזיה? כבודו של אהרנוביץ במקומו מונח, אבל אני מבטיחך נאמנה - הוא לא מתאים להגשת תוכנית כזו בטלוויזיה.

אין לי כל קשר לאילן פייביש,אך אני מעריץ ומכבד אותו מאוד.

אני חושב שזה מסביר הכל...

למרות שלא פגשתי אותו מעודי-אך אשמח להפגש איתו.

בהנחה ואינך הוא, אני חושב שכשתפגוש אותו - תבין.

בברכה וכולי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה הגעת כ"כ רחוק .

אם אתה לא הוא אז מה הבעיה ?

relax and take it easy .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
למה הגעת כ"כ רחוק .

אם אתה לא הוא אז מה הבעיה ?

relax and take it easy .

יעקב

אשיב לך

אם אומר שאתה מישהו שאתה לא. ומעבר לזה , מנסה להכפיש אותך , ללא כל בסיס בפרהסיה ,כאן בפורום.

בטוחני, שהיית מגיב. לידיעתך, זו עבירה פלילית לכל דבר ועניין, וקיימת אפשרות למצות את הדין בפועל.

כך שעניין זה הוא משמעותי.

נ.ב 1.

זכורני את נושא האתיקה העיתונאית שהכפישו מגזינים ועיתונאים

וכתבו ממש כאן בפורום-אז רק קראתי(לא הייתי רשום), דברי הבל על אנשים

שלא היה לחלקם שום קשר , והם לא היו האנשים שכתבו את הדברים, אך יוחסו להם הדברים

והשמות בעל כורחם. זה לא נאה/יאה או חוקי. לו היו רוצים הצדדים,והיו מגיעים לביהמ"ש

(שם במקרה אני עובד), היו ממצים הצצדדים את הדין-דבר הכואב לכל הצדדים,גם בכיס.

אנשים הגיבו בזעם(אני עוד עדין יחסית), והסצינה נמשכה מעל ל 10 עמודים....

נ.ב.2

sronis

לאחר קריאת תגובתך האחרונה, אני שמח שאני לא מכיר אותך אישית.

ולבסוף אומר,זו תגובתי האחרונה בנושא.

ובאם העניין יעלה שוב. הדבר יועבר לביהמ"ש.

אין לי בעיה לענות בה"פ.

REMF1

פורסם

אני סקרנית: אתה עורך דין? ואם כן, האם במקרה למדת במכללת עזה למשפטים? וגם זה בהתכתבות?

אני רק מדמיינת אותך בבית משפט "המורה!!!" סליחה: "השופטת!!! הם קראו לי אילן פייביש!!"

לידע כללי- על מנת לתבוע על לשון הרע אתה צריך להוכיח שנגרם לך נזק בעקבות ההכפשה, אך קודם לכן עליך להוכיח שזו הכפשה.

האם אדם שיגידו עליו שהוא נראה כמו שוורצנגר יכול לטעון להכפשה? כל אחד יכול להבין את ההערה כפי שהוא רוצה, לרעה או לטובה.

או בקיצור, המכפיש הכי טוב של עצמך זה אתה כשאתה מדבר כל כך הרבה שטויות.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
אשיב לך

אם אומר שאתה מישהו שאתה לא. ומעבר לזה , מנסה להכפיש אותך , ללא כל בסיס בפרהסיה ,כאן בפורום.

בטוחני, שהיית מגיב. לידיעתך, זו עבירה פלילית לכל דבר ועניין, וקיימת אפשרות למצות את הדין בפועל.

כך שעניין זה הוא משמעותי.

נ.ב 1.

זכורני את נושא האתיקה העיתונאית שהכפישו מגזינים ועיתונאים

וכתבו ממש כאן בפורום-אז רק קראתי(לא הייתי רשום), דברי הבל על אנשים

שלא היה לחלקם שום קשר , והם לא היו האנשים שכתבו את הדברים, אך יוחסו להם הדברים

והשמות בעל כורחם. זה לא נאה/יאה או חוקי. לו היו רוצים הצדדים,והיו מגיעים לביהמ"ש

(שם במקרה אני עובד), היו ממצים הצצדדים את הדין-דבר הכואב לכל הצדדים,גם בכיס.

אנשים הגיבו בזעם(אני עוד עדין יחסית), והסצינה נמשכה מעל ל 10 עמודים....

עד תגובה זו האחרונה הייתי משוכנע שאתה לא פייביש. אבל עכשיו - הניסוח, צורת ההתבטאות, המיקום של הפסיקים יחסית למלים לפניהם ואחריהם... כל זה פתאום נראה לי מה-זה מוכר.

אגב, אם היית כותב שאתה מתעב את אילן פייביש, הייתי יכול להבין את הכעס שלך (או לפחות את הכעס של הדמות REMF1). אבל כשחושדים בך שאתה מישהו שאתה-עצמך אומר שאתה מעריץ - איזה בית-משפט יעניק לך שקל שחוק?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מעניין אם כשתוגש תביעת הדיבה על סך מליוני השקלים, בכתב התביעה יהיה כתוב "התובע: REMF1 המתגורר באינטרנט".

יהיה קצת קשה לשכנע את בית המשפט ששמו הטוב של הכינוי האנונימי REMF1 נפגע, לא ?

פורסם
מעניין בערך כמו ההפלולה שגדלה למיה מהישרדות על ה#$%.

למיה מהישרדות גדלה פלולה על הזין?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

REMF1, אתה פקיד שומה?:lol:.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...