Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העונה הזאת תהיה הרבה יותר טובה מהקודמת אבל עדיין לא מושלמת..

אם כבר נוסעים עד ירדן - למה לא למצוא משהו יותר טוב ממאליבו?

גם הקטע עם השטח והאוכל.. מה המטרה שלו? אמרו הרבה ולא אמרו כלום..

פרק הבא אמור להיות יותר מעניין..

"המופע המוטורי" לא בחרו לנסוע לירדן ולא בחרו לבחון שם את המאליבו. היבואן הישראלי של שברולט ערך את ההשקה לעיתונות הישראלית בירדן מסיבות כאלו ואחרות והמופע המוטורי היה חלק מהשקה זו.

באמת נשמע כאילו אילדיס מקריא את הכל מטקסט.

ולגבי פינת השאלות למומחים? למה לא לענות תשובה מלאה? בן-אדם שאל מה לבדוק כשקונים רכב - זה ממש לא מסתכם ברישיון. יש המון מה לחדש לצופה ההדיוט.

(הייתי בשלושה פרקים).

אילדיס אכן מקריא הכל מטקסט כתוב מראש, כך זה בכל תכנית טלביזיה וכך זה גם כאן. מעטות התכניות המבוססות על הבלחות מקריות של המנחה. לרוב הטקסט בכלל נכתב ע"י צוות כותבים ללא השפעת המנחה...מעניין כמה ג'רמי קלרקסון משפיע על הטקסטים שכולנו אוהבים לשמוע.

לגבי פינת המומחים, גם אני חושב שהיא היתה די צולעת אבל הפוטנציאל בה גבוה.

ניתקלתי בתוכנית לאחר שלא מצאתי שום דבר אחר לעשות.

סלחו לי אבל התוכנית נראית כמו בליל לא מובן של חיכויים של תוכניות אחרות.

הניסיון הנואש הזה לחכות את טופ גיר בצילומים, בתכנים , ברוח השטות פשוט פטאתים מכיוון שלא אילדיס ולא אף אחד שאני מסוגל לחשוב עליו יכול לעשות את מה שקלארקסון עושה, זה קצת כמו שמשה ביטון מבני יהודה ינסה לחכות את רונאלדיניו, לא משנה כמה הוא יתאמן זה בחיים לא יקרה.

אני דיי אוהב את חיים כהן, הוא דמות טלווזיונית לא רעה בכלל והוא תוספת טובה לתוכנית אבל צריך לכוון אותו, זה לא תוכנית אוכל וזה גם לא תוכנית טיולים וזה גם לא תכונית של רשות שמורות הטבע או משהו כזה, זה תוכנית מוטורית ורוב התכנים בה אמורים להיות כאלה.

הטיפ היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא לנסות להיות מקורי ולא לחקות מה שהצליח לאחרים. לראות את אילדיס עושה קלארקסון זה מביך, עדיף שלא ינסו.

עוד כמה נקודות קטנות :

* עם כל הרצון להיות מיוחד בצילום, בפעם הבאה שאתם מצלמים אלפא, תנו לצופים שלא מכירים את האוטו את האופציה לראות אותו מזווית נורמלית ולא בהכרח זווית מגניבה.

* מה לעזאזאל הקשר של ה"צ'אנס האחרון" ?

* אם יש מלביש לתוכנית, לפטר אותו לאלתר, זה היה זוועה.

* להביא את הקוף זה יציאה טובה.

שלומי...צבע צבע צבע ועוד פעם צבע.

"המופע המוטורי" היא תכנית שפונה לכל המשפחה וגם תתפלא, לנשים. הנגזרת של ההגדרה הזאת היא פינות וכתבות צבע שלא בהכרח קשורות למכוניות ומבחני דרכים טכניים. יכול להיות שגם אותי הפינה לא בדיוק ריתקה אבל אחרי שחושבים אל מי היא פונה, היא בהחלט מתאימה. גם בטופ גיר המהוללת יש פינות שלא ממש קשורות למבחני דרכים או מכוניות במישרין ולכן הפינה הזאת מתאימה לתכנית, בטח לכזו שקהל היעד שלה מוגדר כפי שהוא מוגדר.

נסעו עד לירדן,

בשביל לדבר על הדיפון שברכב,

מה זה לעזאזל דיפון? ולמה זה צריך לעניין אותי,

עם מנוע 3500 בביקורת לא נוסעים ככה.

ואם כבר רכב, למה לא לנסות למתוח תגבול, לבדוק מתי נגמרת האמריקאיות שבו,

ולגבי ההשקה בירדן,

אתמול ראיתי בתל אביב 3 מאליבו חדשות.

חומרי דיפון זה מונח מקובל בעיתונות הרכב כדי לבטא איכות חומרי של תא הנוסעים.

למה לא למתוח את המכונית לקצה? לא יודע, אולי כי זה לא התאים למציאות עקיפת עברות התנועה של ירדן?

בהתחלה ניסיתי להתעניין ולראות מה חידשו ומה שינו.

דבר אחד מאוד לא אהבתי.את החיקוי של טופ גיר.

המסלול מסביב וכו', מה שהכי היה מרגיז בזה זה ,זה שהוא ניסה לחכות את קלארקסון עם זה שכאילו הוא אומר לו " והזמן שלך הוא? ואז הוא מבקש ממנו לנחש, זה יצא דפוק במיוחד}.

פשוט חיקוי בהכל אבל בהכל של טופ גיר, בכל דבר ודבר.לא מקורי בכלל.עצוב.

דווקא החלק של המסלול אמור לעניין את שוכני הפורום הזה. אם המסלול של המופע המוטורי הוא חיקוי של טופ גיר אז טופ גיר חיקו תכניות רכב אחרות כי הם לא הראשונים עם המסלול. וחוץ מזה...אם הרעיון טוב, למה לא להשתמש בו?

אחרי קריאת כמה תגובות, יש לי הרגשה שאנשים חושבים שזה ממש מגניב לבקר את "המופע המוטורי" כחלק ממגמת הביקורת הגורפת על כל מה שקורה בישראל. כנראה שאצל חלק מהאנשיפ פשוט אי אפשר לנצח ויצר הביקורת גובר על חשיבה ביקורתית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרסומת לצאנס האחרון .

פרסומת למאליבו.

פרסומת לאוטו דיל , וכמובן שהבחור המליץ על שלוש מכוניות שאוטו דיל במקרה עושים טרייד לחברות הללו.

בקיצור הרבה כסף זורם לתוכנית ושום דבר מעניין לא מגיע אל הצופים -- חבל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא רק פרסמות לרכבים שהם עושים להם טרייד אין - אלא רכבים שצולמו אצלהם במגרש ומוצעים על ידם למכירה. לפחות שיהיה גילוי נאות. אה סליחה, הרשות השניה לא מפקחת אז את מי זה מעניין...

קספר: טופ גיר זכו בפרס על קטגוריית unscripted.

לו התוכנית היתה עושה שימוש במנחים, אפילו "צבעוניים" מהתחום, אני בספק אם מישהו היה מעיר על העילגות של אילדיס. עבר כנהג מונית לא מכשיר אותך להנחות תוכנית רכב. מה עם מטודיקה, איזושהי תרומה מעבר לשאלות כתובות מהקהל?

אפילו ג'ו קריידן היה מעניין יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אולי תרד מעניין נהג המונית לשעבר ... לא כולם נולדו אקדמאים אתה יודע יש כאלה שאשכרה הלכו ללמוד בדרך , כנ"ל אילדיס צבר ניסיון בערוץ הספורט (בין היתר) ואני מניח שלכן נמצא כראוי . רוב האנשים עבדו מתישהו בעבודה זמנית כזו או אחרת זה לא מאפיין את היכולות שלהם לכל החיים .

פורסם

במילה אחת- אכזבה. המנחים גרועים, המשחק עלוב, הצילומים לא ברורים (מה הבעיה להראות שוט של המאליבו מבפנים?), יותר מדי דיבורים לא מעניינים (מה אכפת לי ממכונות קפה?), מבולגן מאוד וזו רק ההתחלה...

בתוכנית כזו צריך קצת הומור (ולא זה לא מצחיק הקטע עם חיים!). צריך לשים מנחים מעניינים ומצחיקים, עם הערות ציניות ותיאורים מצחיקים (כמו קלארקסון). צריך לצלם בזויות נחמדות, לא לחזור על אותו הרעיון במשפטים שונים, לשים דגש על דברים חשובים ומעניינים כמו מנוע, תיבת הילוכים ולא רק נוחות נסיעה (נו באמת, 10 דקות של דיבור על נוחות נסיעה?!).

בקיצור, יש הרבה מאוד לשפר.

פורסם

טוב שישנה תוכנית כזו,

שפונה לתחום הרכב ומציגה מזווית קצת שונה את מה שקשור למכונית וכו'..

אבל באמת ניכר שלא הפנימו שם את חוסר המקצועיות,

קיגלר באמת היה צריך לעוף אבל חיים כהן?! נו באמת, הוא לא קשור בכלל,

גם הטור שלו ב"הגה" משעמם- הבן אדם טוב בבישול לא בהנחיית תוכנית על רכב,

ואם כבר בבישול עסקינן אז כל הקטע עם בישול השקשוקה הזו לא היה לעניין,

אבל שיהיה להם בהצלחה.

פורסם

יא אללה שלכם! כל הזמן מקטרים!

לא מתאים לכם לראות "המופע המוטורי"? לכו תראו הישרדות. עד שיש כבר תוכנית רכב כלשהי, גם יש לכם מה להעיר.

חלאס! נמאס כבר מהיללנות הזאת! :evil:

אגב, אם לשפוט לפי כמות המגיבים פה, הרייטינג שהתוכנית הזאת זכתה לו היה די גבוה. והרי, כלל ידוע הוא שאין כזה דבר פרסום שלילי, מה שמביא אותנו למסקנה שאתם בעצם נורא שונאים את התוכנית, אבל לא יכולים להימנע מלצפות בה.

צר לי לומר זאת, אבל אין לכם על מי להלין, אלא על עצמכם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד וכספר.

זה לא עניין של לקטר ולא עניין של להיות קטנוני.

עצם העובדה שמישהו "עושה לי טובה" ומרים פה תוכנית מטורית מעניינת לי את ה$%^ (לא רוצה להגיד מה שלא יחסמו אותי פה בפורום הזה של הדיקטטורים).

אותי מעניין מוטוריקה, בגלל זה אני כאן ובגלל זה הפורום הזה קיים.

כתוכנית מוטורית נטו הדבר הזה לא טוב. אם היינו בפורום "לאשה" הייתי יכול להסתכל על זה מנקודת מבט אחרת אבל אני כאן, ובשביל להרשים אותי או כל מי שהוא חובב רכב נידרש לעשות קצת יותר. בדיוק בגלל זה התוכנית הזו משעממת ובדיוק בגלל הסיבה הזו היא לא תצליח!.

עקב חרב הרייטינג שעומדת מעל כל מה שעולה בערוץ המסחרי היא מנסה לפנות לקהל יעד כמה שיותר רחב , לפנות למחנה משותף כמה שיותר נמוך, בערך כמו טויוטה קורולה.

ואם כבר מנסים לחכות, טופ גיר לא עשו את זה, הם הובילו את הקהל שלהם למקומות אחרים, מקומות שבסיסם ככל הנראה בדמיון הפרוע של קלארקסון וזה תפס כי זה היה מיוחד, חצוף ועשוי טוב , שלושה דברים שאי אפשר להגיד על המופע המוטורי.

פורסם

אם יש כאן מישהו מההפקה (ואני יוצא מנקודת הנחה שיש), להלן הערותיי הקונסטרוקטיביות:

ראיתי את התוכנית אתמול ביחד עם חברה שלי, שמכוניות מעניינות ת'תחת שלה אבל היא הסכימה לשבת ולראות בגלל חיים כהן. היא מאוד אוהבת אותו והאמת - אני יכול להבין אותה, הוא באמת חמוד. רק חבל שהוא מרגיש מאוד לא קשור לתוכנית כזו (הוא אפילו אמר את זה כמה פעמים במהלך התוכנית). המערכונים שלו עם אילדיס מטופשים וחסרי משמעות, הטיול עם הפאג'רו היה לחלוטין מיותר והמריבות על האוכל הן משהו שהתסריטאי פלט תוך חמש דקות בכדי לצאת ידי חובה.

נראה שהתוכנית מנסה להיות הגרסה המקומית של "מסע עולמי" בשילוב עם "שום פלפל ושמן זית" של חיים כהן והתוכנית של אודטה (רק במקום טיפים על ניקיון יש טיפים בנהיגה).

ה"מסע ישראלי" משעמם ועמוס בטרחנות מתוסרטת, הקטע עם האוכל מיצה את עצמו כבר בעונה הקודמת (כשלא זכור לי "מבחן דרכים" אחד שבו אילדיס לא ישב בשום-מקום והכין לעצמו קפה מהביל בפינג'אן תוך כדי שהוא מביט לעבר השקיעה) והדבר היחיד שמחזיק מים זה הטיפים ברכישת רכב (שגם הם לחלוטין רנדומליים ומקוצרים - "איך לקרוא טופס בדיקה?", "אל תקנה אם יש משמעות גבוהה") והטיפים במסלול (שהיו מצוינים - חברה שלי סוף סוף למדה איך לכוון את מראות הצד).

הסקירה של תערוכות מחו"ל מיותרת כי היא רצופה בשלל תמונות עם הסברים מינימליים. עדיף כבר שאילדיס וחיים ישבו באולפן סטייל שלישיית טופ-גיר, יציגו על המסך את המכוניות החדשות שמגיעות או כל מיני גאדג'טים וידברו עליהם.

הנהיגה במסלול, למרות השימוש המבורך במסוק, עדיין נראית משעממת מדי. זה נחמד שהתאמצו למצוא זוויות צילום (ובכלל הצילום השתפר) אבל התחושה עדיין איטית ועצלה מדי. אין אופי תזזיתי מספיק והכל נדמה בהילוך איטי (למעט הצילומים שהועברו בפאסט פורוורד, למשל בכתבה על המאליבו, שכדאי מאוד להפטר מהם אחת ולתמיד). בכלל, כל הכתבות איטיות ונמרחות מדי. אפילו בתור חובב רכב כבר התעייפתי ואמרתי לעצמי "נו, מה עם האייטם הבא?".

בחזרה מהנהיגה של קופמן על המסלול אילדיס חוזר על הבדיחה השחוקה (אתה מוביל!) ואפילו שואל את המרואיין כמה הוא חושב שהוא עשה, אבל לא טורח לעדכן אותנו הצופים מה נחשב זמן טוב, כמה זמן עשה און על המסלול ומה כל הקשקוש הזה אומר. מאכזב מאוד.

אגב - ח"ח לדני (גלטר) שהצטרף לצוות התוכנית ואף הוזכר במהלכה :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלומי,

התוכנית הזאת אינה תוכנית מוטורית נטו. אני מודה שיש כאן בעייתיות קלה, היות וניתן להבין אחרת משמה, אבל ברגע שהתגברנו על הנקודה הזאת, כל הפרספקטיבה משתנה באחת.

אני לא טוען שהתוכנית הזאת חפה מכשלים, ואף מניתי אותם באחת מתגובתיי הקודמות. אני כן טוען שניתן לגלות יחס יותר סלחני כלפיה, הן בגלל שהיא עוסקת בנושא שאף תוכנית טלויזיה ישראלית אחרת אינה עוסקת בו, והן בגלל שסופסוף יש עוד תוכנית שמהווה מפלט לכל מתעבי הריאליטי ו"גריז נולד" למיניהם.

חוץ מזה, אתה רואה את הכפתור הקטן עם התמרור מתחת לסמלון שלך? אז זהו, שלחצתי עליו כדי לדווח על ההודעה החצופה שלך :twisted:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

והכי חשוב: ממש כפי שיש איזה אתר שעוסק בכתבות רכב טרחניות אשר שמו מתחרז ל-JULBO, אשר אני מקפיד לא להכנס אליו כדי לא להציץ ולהפגע, כך הייתי מצפה מכל מי שהתוכנית הזאת אינה מתאימה לו פשוט להעביר לתחנה אחרת בזמן שהיא משודרת, או לחילופין לבלות זמן איכות עם האישה/ילדים/חברים/מכונית (מחק את המיותר).

פורסם

מה שיפה שלרוב האנשים כאן ממש קשה לפרגן. מייעצים לגבי צילום, או הנחיה - כאילו שמישהו מהם באמת בא מקליקה הזאת שנקראת טלויזיה/עריכה/שדרנות/צילום וכו'.

במסגרת האילוצים שיש, זה מה שהצליחו להרים... מבחינת התוכנית והרמה שלה. בתור תוכנית שפונה לקהל יעד המוני, היא דווקא סבירה מינוס. כשחרב הרייטינג מונחת על צווארה, קשה לצפות לתוכנית שהמוטו יהיה "איכות היא לא מילה גסה".

מעטות התוכניות שפונות שפלח ציבור מאוד צר, ואם יש כאלו, הן אינן מתחשבות ברייטינג. אני יכול לציין כאן את התוכנית "חוצה ישראל", או תוכניות בערוץ 8/דיסקברי... שאנשים לרוב לא רואים, אלא אם במקרה העבירו ערוצים בטלויזיה. ערוץ ציבורי, יכול להרשות לעצמו להשקיע בתוכניות מסוימות, ללא התחשבות בכמה צופים יראו, וכתוצאה מכך, כמה כסף נרויח מהפרסומות.

גם טופ גיר, היא בראש ובראשונה תכנית בידור..ובמעמד שיש לה באנגליה, ובכלל, היא יכולה להכניס גם מערכונים או דברים שאינם שגרתיים. נכון לעכשיו, תהנו ממה שיש, בתקווה שדברים ישתפרו..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

(יש תוכניות שאפילו מצ'פרות את הקהל, כמו בתוכנית "הלילה עם ליאור שליין" בערוץ 10)

אופרה חילקה מכוניות לקהל.

בקשר לתוכנית- ממה שקראתי עד כה לא הפסדתי.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
נכון לעכשיו, תהנו ממה שיש, בתקווה שדברים ישתפרו..

בדיוק כמו קפה נטול קפאין, לא יכול ולא רוצה להנות מזה .

הגישה הזו לא תביא אותנו לשום מקום , אני לא אשב בצד ו"אקווה שדברים ישתפרו" , אני אתן את ההערות שלי בתקווה שמישהו יקרא אותם ויפנים וזה בדיוק מה שאני עושה פה. ואם זה לא טוב לך, או לכל מי שחושב שאסור לבקר, תדפדפו הלאה.

פורסם
מה שיפה שלרוב האנשים כאן ממש קשה לפרגן. מייעצים לגבי צילום, או הנחיה - כאילו שמישהו מהם באמת בא מקליקה הזאת שנקראת טלויזיה/עריכה/שדרנות/צילום וכו'.

במסגרת האילוצים שיש, זה מה שהצליחו להרים... מבחינת התוכנית והרמה שלה. בתור תוכנית שפונה לקהל יעד המוני, היא דווקא סבירה מינוס. כשחרב הרייטינג מונחת על צווארה, קשה לצפות לתוכנית שהמוטו יהיה "איכות היא לא מילה גסה".

"קשה לפרגן"? בשבילי זה בדיוק כמו בביקורת על מכונית. אם נוחות הנסיעה טובה אני מפרגן, אם המרווח מועט אני קוטל. אפשר לתת ביקורת על משהו גם אם אתה לא "מהקליקה" ואני לא חושב שתירוץ בסגנון "זה מה שהצליחו להרים" הוא תקף כאן. יש המון תוכניות טובות בתקציב נמוך ואף אחד לא מצפה מהתוכנית הזאת שתהיה טופגיר. אני בסה"כ מבקש סטנדרטים מסוימים שאני מרגיש שחלקם לא נמצאים כאן, ואת הביקורת שלי אני מפנה כהצעות ייעול ולא כקטילה ותו לא - פשוט כי גם אני שמח מאוד שיש תוכנית כזו בארץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...