Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר מנחים?

לעולם לא ראיתי את התוכנית ולעולם לא אראה.

מה הקשר של אילדיס לתוכנית? מה הוא מבין? זה שהוא חובב מוטוריקה כמו כולנו עושה אותו למנחה של תוכניות רכבים?

הוא מזכיר לי את הראפר מג'דלה "פוש דה בטון" מארץ נהדרת...

לתוכנית כזו מנחה שיותר ידע בנהיגה ומכניקה מאשר כושר הנחיית תוכנית, מה רע בטל שביט? גידי פרדר? וכו'

הם צריכים להנחות ולא אילדיס, אין לי שום דבר נגדו אבל שלא ינחה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

shit tzipiti le mashu kaze ..

motor-show-babes-6.jpg

geneva_motor_show_bmw_unveils_z4_m_coupe_racing_version2.jpg

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

Windows without hebrew at all :-).

nishma kmo teruz rusi aval ein li zman le format.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

מה זה בלי עברית? קח את הדיסק של מערכת הפעלה ותוסיף עברית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מה זה בלי עברית? קח את הדיסק של מערכת הפעלה ותוסיף עברית.

uhum a backup installation :wink:

Night Driver כתב:

פורסם

חברה הצפיה בתוכנית היא לא חובה :|

רק אל תציבו תנאים "אני לא צופה כי ככה וככה ... " אני והמשפחה שלי מאוד נהננו לראות את התוכנית ביום שישי וזה היה קבוע .

כמובן שהם לא כאלה מיקוצעים אבל זה טלויזיה - הכוונה היא לא שאנשים ילמדו עוד על רכב אלה להרוויח כסף!

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אחד הדברים הכי כייפים שעשיתי בשנה האחרונה היה להגיע לסט הצילומים של התוכנית.

גם מפגש חובבי רכב (באו מועדונים בצורה מאורגנת), גם תוכנית על רכב, גם מלא בדיחות שלא הוקרנו...

בהחלט היה שווה.

אנשים, כרגע, עם מה שיש בארץ - התוכנית הזו היא פנינה !

בלי זה, כמו שכבר נכתב - מה כבר יש לנו - את "אור ירוק" וחיים הכט עם התעמולה שלהם "מהירות, מהירות, מהירות"...?

עד שנותנים לנו קצת סיבובים בישראל - גם על זה יש על מה להתלונן ?

אני יודע שאני קבוע אראה את התוכנית, ואפילו אגיע לצילומים פה ושם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הגעת באופן פרטי ? או הזמנה ? כרטיסים ?

איך בדיוק ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ובכל מקרה, בכמעט כל התוכניות שמצולמות עם קהל (כן, אפילו ארץ נהדרת), יש בסוף התוכנית כשיש את ה"רולר" עם הקרדיטים - רשום לקראת סופו שמי שמעוניין להיות קהל בתוכנית מוזמן להתקשר למספר XX-XXX-XXX-X.

פשוט תתקשר :roll:

(יש תוכניות שאפילו מצ'פרות את הקהל, כמו בתוכנית "הלילה עם ליאור שליין" בערוץ 10)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא מבין למה עד שמשדרים תוכנית רכב כמעט על הפריים טיים ולא ביום שישי ב19:00 ומקדמים אותה בהמון פרומואים אנשים לא יכולים לפרגן.

איך אתם משווים תוכניות כמו טופ גיר (ל fifth gear אני לא מתייחס כי הפורמט של המופע המוטורי הוא יותר טופ גיר)

למופע המוטורי. התקציבים שטופ גיר מקבל הם ענקיים והם גם משדרים לכל העולם אז אין מה להשוות בכלל.

ובקשר למנחים?

תראו את התוכנית אל תשפטו אותה לפי העונה הראשונה, שגם היא יחסית למצב של הספורט המוטורי בארץ הייתה בסדר.

פורסם

(יש תוכניות שאפילו מצ'פרות את הקהל, כמו בתוכנית "הלילה עם ליאור שליין" בערוץ 10)

:p אני חושב שכולם יודעים למה זה ככה בתוכנית של ליאור שליין (מרוב שהיא גרוע ...) למרות שאני דווקא כן מאלה שצופה בא :x

יעקב

פורסם
:roll:

נסו להבין משהו, אם התוכנית הייתה פונה רק ל"פריקים" של מכוניות כמונו היא לא הייתה מחזיקה דקה על המסך מרוב שהרייטינג היה נמוך, התוכנית מופיעה בערוץ 10 ולכן היא פונה לקהל הרחב. אי אפשר לפוצץ את הצופים בכל מיני נתונים שלא מעניינים להם את הביצה השמאלית.

אם נגיד הייתה תוכנית על (ואני מאלתר עכשיו) עולם המחשבים והגאדג'טים בכיף הייתי רואה אותה, אבל אם היו מתחילים לזיין ת'שכל ולהכנס לכל מיני הסברים משעממים ולא מעניינים על המיקרוצ'יפ של הלוח אם וכמה שהוא משפיע על הכרטיס גרפי כבר מזמן הייתי כבר מעביר ערוץ, אבל אם לא היו עושים את זה קהילת HWZONE הייתה מתחילה להשתולל (כמו שחלקכם משתוללים כרגע).

בקיצור, תגידו תודה שיש תוכנית כחול לבן ותפסיקו להתלונן.

למה טופגיר פונה רק לפריקים בלי טיפת הומור?

מה שמבאס במופע המוטורי זה שהמנחה נשמע כאילו הוא מקריא הכל מטקסט. הכל כל כך מתוסרט שזה פשוט גורם לך להעביר לערוץ האופנה

גם הביקורות שהוא מעביר פשוט לא מהעולם הזה- "ההגה עגול וממש נוח לאחיזה" "החלונות מעוצבים בצורה נהדרת ועשויים מזכוכית"

לא לשכוח, היום ב 21:50, ערוץ 10

פורסם

הערות שלי עד עכשיו:

1] לחזק את הלוחיות הזיהוי.

2] לדבר ברור- יותר מדי מריחות בקול.

3] להעיף את חיים, הוא טוב במטבח ועדיף שישאר בתוכנית שלו.

4] להשקיע בצלמים- יותר צילומים עם פוזציות נכונות מבלי יראו את המכונית ואת הכיסאות של המנחים.

5] פינת המומחים ממש הצלחה!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...