Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מהערותיי:

1] קופמן ממש היה מרואיין מצויין.

2] אהבתי את צילומיי ההליקופטר.

נ.ב.

התוכנית כבר לא תוכנית רכב תכל'ס אלא תוכנית בידור רגילה עם טאצ' לתחום הרכב.

להוסיף עוד מנחה או להעיף את חיים, למרות שהוא טוב באספנות. אהבתי את ראיון עם קולה הקפה.

מעניין מה יהיה עוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיכום שלי לפרק הראשון לעונה זו:

המבחן עם השברולט היה סתמי למדי. זה הגיע לרמה כזאת שאפילו זוגתי טענה לאחר סיום המבחן ש"הוא דיבר הרבה ולא אמר כלום". ניחא, הצילומים בירדן היו יפים.

מה עוד?

חיים כהן הוא אחלה תוספת לתוכנית, והוא מעניק לה טאץ' מעניין. הנושאים שהוא מתעסק בהם הם פחות הארדקור, אלא יותר מה שנכנס להגדרה של "כתבות צבע". כמובן, זה שהוא פריק של אלפא רומיאו רק מוסיף לו נקודות אצלי, אבל זה רק אני :-D

הפינה עם יעל גולדמן מבורכת, למרות שאני בספק כמה מהנהגים הותיקים באמת יקחו אותה ברצינות (וחבל שכך, אבל זה לא משהו שתוכנית טלויזיה באשר היא יכולה באמת להתמודד עמו).

מגזין הטיולים הוא סוג של מוצר משלים לנושא הרכב ודי אהבתי אותו.

לסיכום, נראה שההתחלה בהחלט מעודדת ואני מאמין שלקחי העונה שעברה הופקו, נלמדו והוטמעו. לא נותר לי אלא לאחל לצוות התוכנית בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

העונה הזאת תהיה הרבה יותר טובה מהקודמת אבל עדיין לא מושלמת..

אם כבר נוסעים עד ירדן - למה לא למצוא משהו יותר טוב ממאליבו?

גם הקטע עם השטח והאוכל.. מה המטרה שלו? אמרו הרבה ולא אמרו כלום..

פרק הבא אמור להיות יותר מעניין..

פורסם

הם משוגעים!! ראיתם איך ההוא, און, נוהג? הוא החליק שם וכמעט איבד שליטה ועף לחולות!

:lol:

אפילו שיש ביקורות, עצם העובדה שמכניסים טיפה מודעות מוטורית בארץ זה מבורך. קחו בחשבון שרובנו כאן מסתכלים בעין ביקורתית על התוכנית, וטיבעי שתהיה ביקורת. בגדול - התחלה יפה וצריך לפרגן.

באמת נשמע כאילו אילדיס מקריא את הכל מטקסט.

ולגבי פינת השאלות למומחים? למה לא לענות תשובה מלאה? בן-אדם שאל מה לבדוק כשקונים רכב - זה ממש לא מסתכם ברישיון. יש המון מה לחדש לצופה ההדיוט.

וכמו שאמר קונדסון, אכן היה כיף בצילומים של העונה הראשונה. (הייתי בשלושה פרקים).

פורסם

אני אישית נהנתי מהתוכנית,והתוספת של השף חיים כהן רק מוסיפה ,גם תוכנית רכב וגם אוכל,מה צריך לבקש יותר??

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אחלה צילומים.

אבל אם ככה אילדיס מחזיק הגה שהוא נוהג בשבילים\שטח.

הוא צריך קורס דחוף.

חוץ מזה נורא נהנתי לצפות בתוכנית,מחכה לפרק הבא:)

Got To love It

פורסם
סיכום שלי לפרק הראשון לעונה זו:

המבחן עם השברולט היה סתמי למדי. זה הגיע לרמה כזאת שאפילו זוגתי טענה לאחר סיום המבחן ש"הוא דיבר הרבה ולא אמר כלום".

מעניין כמה UMI שילמה כדי להציג את הרכב ואת המוסכים בדרך כל כך יפה ("מאפשרים תיקון בחלפים מקוריים ותחליפיים").

חוץ מזה הייתה תוכנית נחמדה, למרות שאם אני לא טועה כבר בעונה הקודמת בחנו את המיצובישי האנטר.

פורסם

ניתקלתי בתוכנית לאחר שלא מצאתי שום דבר אחר לעשות.

סלחו לי אבל התוכנית נראית כמו בליל לא מובן של חיכויים של תוכניות אחרות.

הניסיון הנואש הזה לחכות את טופ גיר בצילומים, בתכנים , ברוח השטות פשוט פטאתים מכיוון שלא אילדיס ולא אף אחד שאני מסוגל לחשוב עליו יכול לעשות את מה שקלארקסון עושה, זה קצת כמו שמשה ביטון מבני יהודה ינסה לחכות את רונאלדיניו, לא משנה כמה הוא יתאמן זה בחיים לא יקרה.

אני דיי אוהב את חיים כהן, הוא דמות טלווזיונית לא רעה בכלל והוא תוספת טובה לתוכנית אבל צריך לכוון אותו, זה לא תוכנית אוכל וזה גם לא תוכנית טיולים וזה גם לא תכונית של רשות שמורות הטבע או משהו כזה, זה תוכנית מוטורית ורוב התכנים בה אמורים להיות כאלה.

הטיפ היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא לנסות להיות מקורי ולא לחקות מה שהצליח לאחרים. לראות את אילדיס עושה קלארקסון זה מביך, עדיף שלא ינסו.

עוד כמה נקודות קטנות :

* עם כל הרצון להיות מיוחד בצילום, בפעם הבאה שאתם מצלמים אלפא, תנו לצופים שלא מכירים את האוטו את האופציה לראות אותו מזווית נורמלית ולא בהכרח זווית מגניבה.

* מה לעזאזאל הקשר של ה"צ'אנס האחרון" ?

* אם יש מלביש לתוכנית, לפטר אותו לאלתר, זה היה זוועה.

* להביא את הקוף זה יציאה טובה.

פורסם

נסעו עד לירדן,

בשביל לדבר על הדיפון שברכב,

מה זה לעזאזל דיפון? ולמה זה צריך לעניין אותי,

עם מנוע 3500 בביקורת לא נוסעים ככה.

ואם כבר רכב, למה לא לנסות למתוח תגבול, לבדוק מתי נגמרת האמריקאיות שבו,

ולגבי ההשקה בירדן,

אתמול ראיתי בתל אביב 3 מאליבו חדשות.

----

פורסם

בקיצור, התכנית היתה תכנית פרסומות לחברות שקשורות ולא קשורות בעולם הרכב וזה הכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בהתחלה ניסיתי להתעניין ולראות מה חידשו ומה שינו.

דבר אחד מאוד לא אהבתי.את החיקוי של טופ גיר.

המסלול מסביב וכו', מה שהכי היה מרגיז בזה זה ,זה שהוא ניסה לחכות את קלארקסון עם זה שכאילו הוא אומר לו " והזמן שלך הוא? ואז הוא מבקש ממנו לנחש, זה יצא דפוק במיוחד}.

פשוט חיקוי בהכל אבל בהכל של טופ גיר, בכל דבר ודבר.לא מקורי בכלל.עצוב.

פורסם

גם בספות, אגב.

אני נרדמתי באמצע. literally. בזמן שהפסוודו-כוסית נהגה. התעוררתי כשאשתי התקשרה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...