Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שני סעיפים המתיחסים לעברה הנ"ל:

האחת קנס, והשניה קנס עם נקודות.

נוסע במושב האחורי לא חגור

100 ש"ח קנס ו 2 נקודות

נסעת ברכב הנ"ל שהיו מותקנות בו חגורות

בטיחות, במושב האחורי, מבלי שהיית חגור

בחגורת בטיחות,

בניגוד לתקנה 83ב (א) לתקנות התעבורה.

סמל הסעיף 6706

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זאת אומרת נקודות ליושב במושב האחורי?

ואם הוא לא בעל רשיון נהיגה?

או שהנהג מקבל את הנקודות?

לא הבנתי....

פורסם

הנהג מקבל את הנקודות.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

גם הנהג וגם הנוסע מאחור מקבלים 100 ש"ח ו2 נקודות כל אחד.

כניראה שלמי שאין רשיון לא יקבל את הנקודות אלא רק את ה100 ש"ח.

ראיתי את זה היום בפעם הראשונה באיזה טבלה על דף באיזה מוסך.

פורסם

האם זה טיפשי מספיק לא לחגור מאחור ואז להיהרג בתאונה ולהרוג גם את כל מי שמסביבך ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עד כמה שידוע לי העלו את הקנס ל-250 גם מקדימה וגם מאחור.

יפה אמרת, קונדסון.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מה מקבלים על נסיעה בבגאז' ?(חגור כמובן) :roll::lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

או על המכסה מנוע/גג/ראש מחוץ לסאן רוף?:roll:

*נהיגה בחוסר זהירות

500 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

*נהיגה בקלות ראש

הזמנה לדין ו 6 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני אתעלק אם אפשר, לפניי יומיים קיבלתי קנס על נסיעה בלי אורות ביום בדרך בין עירונית, 100 ש"ח ו2 נקודות. לא היה וויכוח ולא כלום רק שאלתי את השוטר השני מה פשר הנקודות וכמה אפשר לצבור מתי הן יורדות וכו' ומה השוטר אמר... "לא יודע אני לא זוכר את החוק תשאל אותו", והצביע על השוטר השני.

השאלה שלי, בעקבות כל החוקים והתקנות החדשות, מה מסמנות הנקודות, כמה אפשר לצבור לנהג חדש, ומתי הן יורדות.

תודה מראש.

:-) just smile
פורסם

סיפר לי מישהו שהתקין ספסל תקני + חגורות, כי היו מספר פעמים ששוטרים עצרו אותו לביקרות, אך מייד כשווידאו שהילדים ישבו מאחור חגורים בבטחה, עזבוהו לנפשו ללא כל קנס.

פורסם

האומנם ?! עד כמה גדול הבגאז' :-D

תודה נהגת שודים :)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
סיפר לי מישהו שהתקין ספסל תקני + חגורות, כי היו מספר פעמים ששוטרים עצרו אותו לביקרות, אך מייד כשווידאו שהילדים ישבו מאחור חגורים בבטחה, עזבוהו לנפשו ללא כל קנס.

אני משערת שלחבר יש טנדר, ויש אפשרות להעלות נוסעים בבטחה אם מתקינים ספסלים וחגורות בטיחות.

להבדיל מהמקרה הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=158741&highlight=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%91%D7%92%D7%96%27

:roll:

שבו הסיעו נוסעים בתא מטען של הרכב שמיועד כשמו הוא למטען ולא להסעת נוסעים נוספים.

ל'

• תוכן חדש...