Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט- VW type2 קמפר Riviera 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לדעת כיצד השגת בעזרת הקודים של הרכב את כל ההיסטוריה וכמובן אם זה גם כולל מס מנוע...

תודה ובהצלחה ...

רפי

אם תמצא את פלטת הקודים (אצלי היא נמצאת על צינור האיוורור מתחת לדשבורד בצד הנהג, בישנים יותר היא על הקיר מאחורי מושב הנהג או הנוסע) ותצלם/ תעתיק אותה, אני אעזור לך לפענח אותה. יש רשימות קודים שונות במקומות שונים ברשת, ויש גם ספר - אבל אף אחת מהן לא מושלמת ולא כוללת את כל הקודים הקיימים.

המחשב שקניתי, וגם משאבת דלק משומשת הגיעו אתמול מארה"ב... אם לא הייתי צריך ללכת לעבודה כל יום כדי שיהיה לי כסף לממן את השטויות האלו, כבר הייתי מנסה להניע. סבלנות, לא דבר פשוט.

וגם ביקשתי וקיבלתי משירות צ'מפיון אישור לשינוי מידת הצמיגים. לא בדיוק למידה שרציתי, אבל זה גם משהו. בלי מעכרים, בלי שטויות, גם הדרך החוקית והלגיטימית עובדת לפעמים.

אסף.

פורסם
רציתי 205R14 ואושר רק 205/70R14 .

אסף.

עדיף את זה מכלום, בכל מקרה אני אוהב את הכתיבה שלך, וממש מעניין אותי הפרוייקט שלך וגם הרכב בכלל מעניין.

תמשיך להשקיע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

205R14 הוא גדול מדי, אבל מה שמוזר גם המידה שאושרה לך גדולה מהמקור ב5 ס"מ בקוטר של הגלגל.

למה רצית דווקא 205R14? כדי להגביה את מרווח הגחון?

פורסם

כן. בשביל מרווח גחון.

205R14 הוא לא גדול מדי. יש ספר של VAG שבו המידה הזו רשומה כמידה המומלצת למסעות בתנאי קשים. יש שני אחים הולנדים שסיימו לא מזמן מסע מאמסטרדם לבייג'ין, עם רכב תאום לשלי (אותה שנה, אותו דיגום, אותו מפרט בדיוק) והם הרכיבו 205R14 לפי ההמלצה בספר. בסוף המסע הם טרחו לציין לטובה את הצמיגים ואת המידה. כך זה נראה אצלם:

http://www.thesamba.com/vw/forum/album_page.php?pic_id=472299

http://www.thesamba.com/vw/forum/album_page.php?pic_id=471552

ואגב, המידה שאושרה לי לא גדולה יותר בקוטר מהמקורי 185R14. שניהם בערך 25.5 אינצ' בקוטר הכולל.

אסף.

פורסם

IT'S ALIVE !!

המחשב החדש הותקן, לקח כמה סטרטרים עד שהמנוע נזכר שהוא מנוע. ואז הניע, טורים גבוהים לכמה שניות (מנוע קר), ואז דומם. ואז שוב.

זהו, עכשיו אני במשחק הרבה יותר קל ויותר פשוט מבחינתי, לעבור על כל צנרת הואקום (שלא בדקתי במאה אחוז) למצוא מהיכן יש דליפה.

בין לבין התחלתי לסדר את מערכת הגז (בישול, לא מנוע) המקורית. יש גז בן 25 שנה במיכל...

אסף.

פורסם

מזל טוב !!!

יאללה נגמרו התירוצים ,שישי ברמת גן .

רוצים לראות בעיניים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...