Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כאשר אני נועל את האוטו עם השלט אז החלונות לא נסגרים, מה אמורה להיות העלות של הוספת האופציה לסגירת חלנות החשמל ע"י השלט?

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם
שלום לכולם.

כאשר אני נועל את האוטו עם השלט אז החלונות לא נסגרים, מה אמורה להיות העלות של הוספת האופציה לסגירת חלנות החשמל ע"י השלט?

דמיין לעצמך את המצב הבא: יצאת לתדלק את הרכב/לקנות שתיה/עיתון וכדומה, ברכב נשארו ילדיך או ילדי הדודה מאמריקה. אתה, כמו נהג ממושמע מוציא את המפתחות מהסוויץ. הילדים משחקים, מוציאים יד או ראש מהחלון ולפתע האזעקה נדרכת אוטומאטית והחלונות מתחילים להסגר על ידם או צווארם של הילדים ושום דבר לא יכול לעצור את זה. לי מחשבה כזאת גורמת לחלחלה. לך לא?

ארז רונן

פורסם
דמיין לעצמך את המצב הבא: יצאת לתדלק את הרכב/לקנות שתיה/עיתון וכדומה, ברכב נשארו ילדיך או ילדי הדודה מאמריקה. אתה, כמו נהג ממושמע מוציא את המפתחות מהסוויץ. הילדים משחקים, מוציאים יד או ראש מהחלון ולפתע האזעקה נדרכת אוטומאטית והחלונות מתחילים להסגר על ידם או צווארם של הילדים ושום דבר לא יכול לעצור את זה. לי מחשבה כזאת גורמת לחלחלה. לך לא?

דמיין לעצמך את הדבר הבא: הגעת הביתה, יצאת מהרכב ונעלת את הרכב ע"י השלט של האזעקה, החלונות מתחילים לעלות והם מגיעים למסגרת הדלת, אבל הם לא נעצרים שם, הם ממשיכים לעלות עד גג החניון שלך, וגם זה לא עוצר אותם, החלונות שלך נכנסים לקומה הראשונה דרך הרצפה ויצאים מהקומה האחרונה דך הגג, בדרך הם קורעים את כל הצנורות של הדוד שמש, ואת החוטים של הלווין, אבל גם בזה זה לא נגמר, בדיוק עבר מסוק בשמים וגם אותו החלונות שלך הפילו, שלא לדבר על הנזק שהם גרמו לאטמוספירה ולהתחממות העולמית...

בקיצור: לחלונות יש מעגל שמונע מהם להמשיך לעלות ברגע שישנה התנגדות מסויימת לסגירה, אם זה מסגרת הדלת, או יד של מישהו שלא נזהר, איך צורך להיות מגוחכים עד-כדי-כך.

פורסם

נכון ולא נכון...

המנגנון שמונע מהם להסגר על יד הוא מנגנון בטיחות שברגע שהמנוע מרגיש התנגדות הוא מוריד את החלון חזרה כמה סנטימטרים (כדי לשחרר את מה שהוא תפס)

המסגרת זה סיפור אחר שם יש למנוע סטופר שמונע ממנו להמשיך להרים....אחרת הוא היה מגיע למסגרת לוחץ טיפה ויורד חזרה

פורסם
נכון ולא נכון...

המנגנון שמונע מהם להסגר על יד הוא מנגנון בטיחות שברגע שהמנוע מרגיש התנגדות הוא מוריד את החלון חזרה כמה סנטימטרים (כדי לשחרר את מה שהוא תפס)

המסגרת זה סיפור אחר שם יש למנוע סטופר שמונע ממנו להמשיך להרים....אחרת הוא היה מגיע למסגרת לוחץ טיפה ויורד חזרה

לא נכון. אין limit switch במערכת מרימי חלונות, בטח לא בכזו שאתה מוסיף לרכב.

פורסם

איפה דיברו פה על מערכת אוניברסאלית ? דיברו על פיקוד הרמה למערכת קיימת

בקשר למנגנון בטיחות לדעתי בכל רכב נורמאלי יש מנגנון בטיחות לחלון חשמל אצלי אפילו בסאנרוף יש מנגנון כזה

פורסם
מה אמורה להיות העלות של הוספת האופציה לסגירת חלנות החשמל ע"י השלט?

אף אחד לא דיבר על חלונות חשמל אוניברסליים. מדובר בסה"כ על הוספת מרימי חלונות סטנדרטיים. כולם מבוססים על זיהוי התנגדות ולפיכך זיהוי מצב חלון סגור. אין שום limit switch בעניין. הפונקציונאליות שאתה מדבר עליה אוליי נמצאת במערכת אוטומטית מקורית בחלק מהרכבים וגם שם לדעתי אין limit switch.

פורסם

כל העניין הוא באיזה רכב מדובר. באם אין מעגל אבטחה במנועי החלונות חשמל המקוריים ברכב, כמו למשל ברכבים ישנים ורבים , הדבר עלול להיות מסוכן. מקצת הכירות עם המערכות האלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אפלאוז 96 לא. גולף 96 (כדוגמא אחת יחידה ובודדת כמובן)- כמעט תמיד או תמיד כן.

VW -החלון עולה, שים יד, הוא יברח חזרה קצת למטה.

באמת שאתה לא רוצה לנסות זאת באפלאוז, סופר לנסר, אלפות, לנציות, אפילו דגמי BMW ומרצ' בחלקם, אלא אם אתה זריז למשוך את היד חזרה החוצה.

זה לא שאני חסיד של קבוצת VW .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נכון כמו שדני אמר, בכל הVW שהיו לי והתעסקתי איתם....אם היד נתפסת החלון מרגיש התנגדות וישר יורד איזה 5\10 סנטימטר חזרה כדי להרפות....

גם בוולבו S70 שהיתה לי המצב היה דומה,

פורסם

דני תוכל להסביר לטובת הדיון האם מדובר בבקר אלקטרוני גרידא או המערכת כוללת limit switch או אלמנט מכאני אחר בתוך המנוע, נשמח לפירוט.

פורסם

אתה טוען שכאילו אם ירימו את החלון ולכאורה המסגרת לא תהיה שם אז החלון ימשיך ? הרי זה לא הגיוני בכלל, אחרת הוא היה מפעיל לחץ על הגומיה ואז יורד חזרה.....אין מצב !

המנגנון בטיחות והמנגנון שעוצר את החלון שהוא סגור אלו 2 מנגנונים שונים

פורסם

זה בדיוק העניין שהוא לא חוזר חזרה, לפחות לא במרימים לא מקוריים שמתקינים. ויצא לי לראות כמה וכמה כאלו. מלבד בקר אלקטרוני שמבוסס על bimetal או חישת זרם אין שום חיישני מיקום חלון למיניהם.

• תוכן חדש...