Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מקווה שאתם זוכרים שה106 הכי טובה היא הGTI, סביבות 98?

תשבו את זה לאיביזה הכי טובה מ98, לא לקופרה 2007

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חח איך כל פעם שהדגמים הנ"ל מתחברים לאותו שרשור ישנה אותה מריבה וחילוקי דעות..

יש לי שאלה שתהיה נראה לי קצת פחות שנויה במחלוקת ופחות בעייתית..

1. לגבי נתוני אמינות, ה206 XS 2001 ומעלה מול איביזה 1.4 ספורט 100 כ"ס מי נחשבת יותר אמינה וזולה לתחזוקה?

2. לגבי צריכת הדלקת.. מי חסכונית יותר?

ועל איזה יחס צריכה אנחנו מדברים? ליטר ל X קלומטר?

אשמח לתגובות של אנשים אשר החזיקו\מחזיקים את הרכב :)

תודה רבה!

תודה רבה!

לפחות צדיק אחד בסדום מנסה לשמור על הרעיון המקורי של השרשור :)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
א. קודם כל מברוק על הרעיון לרכוש רכב שני מהסוג שכתבת. אך קח בחשבון שאחזקת שני רכבים מסוג זה אינה זולה כלל.

ב. זה לא עניין של פירגון. איביזה זהו רכב פשוט שהצליח בדבר אחד (מנוע) אך לעומת זאת לא הצליח (מי שרוצה שימיר את זה ל-"נכשל")

בסעיף אחר שנקרא התנהגות. אני לא יורד עלייך או על בעלי האיביזות- זאת פשוט עובדה מוכחת.

בלי קשר לזה האיביזה אחלה אוטו.

ג. לגבי הנקודה האחרונה שלך. שום איביזה בהשקעה של 10K לא תיקח אימפרזה! במיוחד לא מהמקום!!!

אולי תצליח לדגדג אותה טיפה וגם זה לא בטוח.

אני מאמין שאם אותו נהג (ועדיף שיהיה מיומן), ינהג במסלול שלא כולל מתוכו 90% קו ישר (50-50 גם טוב),

גם איביזה משופרת בעשירייה עדיין לא תצליח להגיע לזמים של הקליאו.

איביזה ב 10K מפרקת לאימפרזה תצורה,וגם מהמקום היו איביזות שנתנו לאימפרזות....ההיתה פעם במנחת שראית איביזות ואימפרזות שלוחצות בכלל?

למה סתם להחליט החלטות שבכלל לא ראית איביזות חזקות איי פעם:-x.

פורסם

חברי יפני-נט עשו במנחת בין אימפרזה לאיביזה טורבו,אני לא יודע מה שפרו באיביזה אבל היא עשתה רכבת לאימפרזה.

פורסם
אני רק מקווה שאתם זוכרים שה106 הכי טובה היא הGTI, סביבות 98?

תשבו את זה לאיביזה הכי טובה מ98, לא לקופרה 2007

וזה משנה כי?

כשאני משווה בין FR07 לקליאו אז אני לא משווה בין אוטו משנת 07 לאוטו שנת 01 או במקרה הטוב 03?

לא רלוונטי חביבי (לדוג' פיאט קופה שנת 96)

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
איביזה ב 10K מפרקת לאימפרזה תצורה,וגם מהמקום היו איביזות שנתנו לאימפרזות....ההיתה פעם במנחת שראית איביזות ואימפרזות שלוחצות בכלל?

למה סתם להחליט החלטות שבכלל לא ראית איביזות חזקות איי פעם:-x.

חברי יפני-נט עשו במנחת בין אימפרזה לאיביזה טורבו,אני לא יודע מה שפרו באיביזה אבל היא עשתה רכבת לאימפרזה.

לחבר הראשון,

ראיתי יותר איביזות חזקות בחיים שלי מאשר אתה ראית איביזות בכלל. תברר לפני שאתה מדבר.

זה שהייתם בסרט הפיק שלכם עם איביזות ששופרו ביותר מ-10K ונתנו לנהגים עם WRX בראש כי הם לא יודעים לנהוג זה משהו אחר.

לשניכם,

ישנם בארץ מספר בודד (אפשר לספור על יד אחת) של איבזות שמוסגלות לתת לאימפרזות בראש ונדיר שזה מהמקום.

אין שום איביזה טורבו, שעם שיפור ב-10K (בשקלים! שלא תגיד לי פתאום בליש"ט.), יכולה לתת ל-STI או GT במצב טוב עם

נהג נורמלי בראש! ואין מצב כזה בעולם שהיא עושה את זה מהמקום! נקודה.

בזמן שהיא תנסה לברוח מהפירפור שלה בהילוך הראשון (בסבירות שיש לרכב קצת יותר כוח מ-150 סוסים) האימפרזה

'תשייט' לה מספר מכוניות דו-סיפרתי קדימה. לגבי הילוך שני בזמן נסיעה זה תלוי בשיפור האיביזה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
לחבר הראשון,

ראיתי יותר איביזות חזקות בחיים שלי מאשר אתה ראית איביזות בכלל. תברר לפני שאתה מדבר.

זה שהייתם בסרט הפיק שלכם עם איביזות ששופרו ביותר מ-10K ונתנו לנהגים עם WRX בראש כי הם לא יודעים לנהוג זה משהו אחר.

לשניכם,

ישנם בארץ מספר בודד (אפשר לספור על יד אחת) של איבזות שמוסגלות לתת לאימפרזות בראש ונדיר שזה מהמקום.

אין שום איביזה טורבו, שעם שיפור ב-10K (בשקלים! שלא תגיד לי פתאום בליש"ט.), יכולה לתת ל-STI או GT במצב טוב עם

נהג נורמלי בראש! ואין מצב כזה בעולם שהיא עושה את זה מהמקום! נקודה.

בזמן שהיא תנסה לברוח מהפירפור שלה בהילוך הראשון (בסבירות שיש לרכב קצת יותר כוח מ-150 סוסים) האימפרזה

'תשייט' לה מספר מכוניות דו-סיפרתי קדימה. לגבי הילוך שני בזמן נסיעה זה תלוי בשיפור האיביזה.

טל אתה מדבר שטויות בקצב...

אני שיש לי רק צ'יפ הבאתי לGT מגלגול...

קבל איביזה של בחור ממועדון VAG שבזמנו נסע עם צנרת, אניטרקולר קדמי וצי'פ נותן לGT מהמקום ולוקח בקצת STI

http://www.youtube.com/watch?v=oDZFHpBxLdM&mode=related&search=

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

אביעד שנינו מכירים את הבחור (לפחות אני) ותהיה בטוח שגם באותה תקופה הרכב לא נסע 'רק' עם: "צנרת, אניטרקולר קדמי וצי'פ".

ובאחריות אני אומר לך את זה.

היום בכלל אין על מה לדבר.

פורסם

מעניין שפתאום הWRX לא נחשבת ואם האיביזה לוקחת STI או GT אז הנהג שלה "לא יודע לנהוג" וכאלה..

בקיצור טל- שהרקדן לא יודע לרקוד הוא אומר שהריצפה עקומה. ולא נתווכח אם הוא שיפר את הרכב ב10K או 12K התוצאה היא שעם צ'יפ, אינטר' חזית וצנרת על המשקל של האיביזה ונהג שיודע מה הוא עושה גם האיפרזות בסכנת-"רכבת לילה לקהיר" ואם נשקיע עוד כמה דינרוס, בבולמים, קפיצים ומוטות מייצבים, זמני ההקפה - לא במסלולי קרטינג או חניונים כמו שמתלהבים פה בעלי מכסחות הדשא, גם הקליאו תפסיד. לגבי ההנאה מכל העניין- ברור שזה יושג תוך כדי מלחמה וזיעה קשה, וחיוכים לא נראה שם אבל תכלס, במבחן התוצאה אין ממש תחרות....

וכל מי שלא נהג אי פעם על איביזה טורבו, איך הוא בכלל יכול לטעון, אם יש לה הגה או לא..פשוט מגוחך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה שיש לך איביזה FR חודשיים לא אומר שאתה מכיר את הרכב שלך :x

אתה מדבר יותר מדי ביחס לידע ולניסיון שלך וחבל.

כנס לפורום STI ותכתוב את הדברים האלו שם- נראה כמה יצחקו עלייך. האות ח' תתקע לכל אחד מהם במקלדת.

בעלי האימפרזות כבר לא גולשים כאן עקב ריבוי הילדים לצערי, ולכן לא יכולים לעשות את זה כאן.

פורסם

חבר'ה למרות שאני מאוד נהנה מהתפתחות הת'רד, בכל מקרה הייתי רוצה להחזיר אותו לשורשיו.

206 XS, 110 כ"ס

איך אחיזת הכביש של הרכב הנ"ל?

האמינות שלו?

האם הרכב משעמם או שהוא די מהנה לנהיגה?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

נראה לי שקצת התבלבלתה ואולי גם אתה צריך כובע בשמש...

אני בן 27 והייתה רואה את זה אם הייתה טורח להסתכל בפרופיל שלי, כמו שאני הסתכלתי בשלך וגיליתי שבמקרה הטוב אתה נוהג 3 שנים על הכביש אז אל תחרטט לי על נסיון, אני עם הFR כבר שנה ושבעה חודשים, מהרגע שיצאה משערי היבואן- היא סטנדרתית לחלוטין ולמדתי הכל לגבי הנסיעה בה ולכן אני מרשה לעצמי לבקר. בקרוב מאוד היא נכנסת למקצה שיפורים מקיף בכולל בולמים קפיצים צ'יפ והשאר כבר תלוי בתקציב.

ואיביזות שלוקחות איפרזות כמו בסרט ראיתי במפגשים בעיניים שלי ובקרוב מאוד מנסיוני האישי.

בקשר לכך שבעלי אימפרזות לא גולשים פה בגלל ילדים- קודם כל לא צריכים אותם אם הם לא רוצים לבוא שלא יבואו וב' הסיבה שנראה שיש פה ילדים זה התגובות שלך ושל חבריך.

בקיצור- אל תהיה ילד...

לפותח השרשור- הXS מתנהגת מצויין ומהנה מאוד לנהיגה, אבזור מצויין וכך גם עיצוב פנים וחוץ, האמינות סבירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מעניין שפתאום הWRX לא נחשבת ואם האיביזה לוקחת STI או GT אז הנהג שלה "לא יודע לנהוג" וכאלה..

בקיצור טל- שהרקדן לא יודע לרקוד הוא אומר שהריצפה עקומה. ולא נתווכח אם הוא שיפר את הרכב ב10K או 12K התוצאה היא שעם צ'יפ, אינטר' חזית וצנרת על המשקל של האיביזה ונהג שיודע מה הוא עושה גם האיפרזות בסכנת-"רכבת לילה לקהיר" ואם נשקיע עוד כמה דינרוס, בבולמים, קפיצים ומוטות מייצבים, זמני ההקפה - לא במסלולי קרטינג או חניונים כמו שמתלהבים פה בעלי מכסחות הדשא, גם הקליאו תפסיד. לגבי ההנאה מכל העניין- ברור שזה יושג תוך כדי מלחמה וזיעה קשה, וחיוכים לא נראה שם אבל תכלס, במבחן התוצאה אין ממש תחרות....

וכל מי שלא נהג אי פעם על איביזה טורבו, איך הוא בכלל יכול לטעון, אם יש לה הגה או לא..פשוט מגוחך.

עידן

"סייג לחוכמה שתיקה" (חבל על המאמץ :wink:)

פורסם
חבר'ה למרות שאני מאוד נהנה מהתפתחות הת'רד, בכל מקרה הייתי רוצה להחזיר אותו לשורשיו.

206 XS, 110 כ"ס

איך אחיזת הכביש של הרכב הנ"ל?

האמינות שלו?

האם הרכב משעמם או שהוא די מהנה לנהיגה?

אחיזת הכביש שלה סבירה פלוס, כלומר - טובה מהממוצע אבל לא בצורה היסטרית.

מה שיורת כייף בה הוא שהיא מאוד נשלטת, ההגה שלה יחסית טוב, המנוע יחסית תאב סל"ד ומאיץ לא רע בכלל לשימושיות יום - יומית.

הרכב מהנה למדי לנהיגה, ניתן למשחק רב עם העברות משקל, ויוצא להיגוי יתר די בקלות (אם אתה יודע מה אתה עושה).

לדעתי - חבילה טובה עבורך, ובהחלט התקדמות ראוייה מהמצב כיום.

הרכב בגדול, כל עוד לא התעללו בו, די אמין ודי סחיר. אגב, שים לב שמדובר אכן בדגם בעל 16 שסתומים ו 100 כ"ס ולא 8 שסתומים ו 90 כ"ס, הבדלי הכח די משמעותיים.

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...