Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רודסטר חביבה

המיאטה נראת כמו האופציה האולטמטיבית:גם מהנה לנהיגה ביצועים נאים ואמינות של יפנית

הבעיה היא שאני לא היחידי שחושב כך זה כנראה מסביר את מחירי השוק הגבוהים למיאטות מהדור הראשון

אני רוצה לשאול שתי שאלות אחת היא:

כמה מיאטה אפשר לקנות ב50 אלף שח (בנתיים ממה שראיתי מחיר לאחת סבירה מתחיל ב60 ) אני מקווה שמשהו פה יגיד לי אחרת

שתיים:האם בעוד שנתיים שלוש כשמחירי הדור השני של המיאטה ירדו קרוב למחירי הדור הראשון האם מחירי השוק של הדור הראשון ירדו אף הם?

ועוד שאלה על הדרך כמה נורא יהיה לחיות יום יום עם אלפא ספיידר או רובר אמ גי אף ?

Porsche 944 turbo

פורסם

ראיתי מודעה ביד 2 של של אלפא ספיידר (כך טוען המוכר) במצב משופץ ברמת הבורג הוא רוצה 55 אלף

הבעיה היא ש1.6 טיוון ספארק ממש לא זזה

אז נכון תגידו שאני לא מבין את המהות של רודסטר אמתית ...! טיפה כוח לא הזיק לאף אחד מעולם

Porsche 944 turbo

פורסם

אין לך מספיק כסף כדי לקנות מיאטה.

לפני שקניתי את הGTI חשבתי קצת בכיוון מיאטה, וגיליתי שאפילו בתקציב שלי (80 אלף ש"ח) אי אפשר לקנות אקזמפלרים ראויים.

בקשר ל2 האחרות, אם אתה מוגבל בכסף, אלו רכבים רחוקים מאוד מלהיות זולים לאחזקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגיד ג'ק תקבל צ'ק.

אפשר לקנות גם ב100K אם התזרים העתידי מאפשר.

אפשרות נוספת - לא לקנות רכב כמה חודשים ואח"כ את החלום.

פורסם

אני חושב שקצת נספחת 80k לאקזפל ראוי? זה כבר נושק למחירי הדור השני

לגבי האלפא והרובר אני יודע שהאחזקה שלהם היא יקרה אבל האם זה משהו קטסטרופלי או שמא אפשר לחיות עם זה בתקציב של:

אלף שקל בחודש....(רק אחזקה שוטפת לא כולל ביטוח ודלק...)

Porsche 944 turbo

פורסם

לגבי האלפא והרובר אני יודע שהאחזקה שלהם היא יקרה אבל האם זה משהו קטסטרופלי או שמא אפשר לחיות עם זה בתקציב של:

למערי אייל צודק, חבר שלי מכר את המיאטה השבורה והקרועה שלו (נהג חדש) מעל המחירון אז אני בטוח שמי שבאמת שומר על הרכב כמו שצריך ידרוש הרבה מעל המחירון.

אל תשכח שלקנות את הרכב זה הכי קל, הבעיה היא התחזוקה, הביטוח הטיפולים והתיקונים.

פורסם

המחירים שדורשים על מיאטות בארץ זה כבר אפילו לא מצחיק.

לבקש 60 אלף ש"ח על גרוטאה בת 13 זה לא הגיוני, ואני ברצינות רוצה לראות מי האימבצילים שמשלמים את הסכומים האלה.

רודסטר לא רודסטר, זאת עדיין מאזדה עגלה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
כן . אלו המחירים.

לבקש על רכב סכום דו ספרתי מעל , זה רק במידה והוא באמת במצב מדהים, ונדיר במיוחד.

לבקש סכומים כמו 20 מעל על רכבים משנת 95 ,97 וכו' זה מגוחך.

לצערינו זו לא פעם ראשונה וגם לא אחרונה שנתקל בכאלה מחירים -האשמים היחידים הם הקונים שמוכנים לשלם כזה מחיר גבוה הם אלה שממשיכים להחזיק את מחירון המיאטות בשמיים.

נסה לחפש בימר 320 קופה ומעלה ידנית - משנתון 94 ואילך תראה מה זה 20~30K מעל למחירון....

פורסם

לפני שקניתי GTI בחנתי כמה רכבים בעלי מחיר מכירה שערורייתי כגון:

ב.מ.וו 320 ידנית (אמצע שנות ה90) - סכומים מטורפים מעל המחירון

מיני קופר S (לא משנה איזו שנה) - בחור אחד דרש 107 על מיני משנת 2002, המחירון היה 70

מיאטה דור שני - חשבתי ברוב תמימותי שאצליח לקנות אותן קרוב למחירון

ואפילו על ה GTI, ראיתי אנשים שדרשו לא פחות מ25 מעל המחירון על רכב שבור מכל הכיוונים....

אני לא אומר שלא שילמתי מעל, ושלא מכרתי את הרכב הקודם מעל, אבל יש גבול לסכומים שאפשר לדרוש...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל צודק. אין מה לעשות. תסמוך עליו הוא יודע מה הוא מדבר.

• תוכן חדש...