Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני חדש בפורום, יש לי 6000 ש"ח ואני מעוניין לקנות מערכת לאוטו, אני שומע מוסיקה שקטה

אני לא צריך סאבוופר 12 אינץ מספיק 8 אינץ....

מה אתם מציעים ואם יש קישורים לחנות לקנות גם תודה

פורסם

חבר חדש,

שנה את הכותרת, כך שתעיד על תוכן האשכול

על מנת שלא ינעל

ולנושא

שמעת איזה שהוא רכיב שהיית מרוצה ממנו? (רמקול)

בנוסף

איזה רכב יש לך

ואיזה סוג מוזיקה בדיוק אתה שומע?

פורסם

ברוך הבא לפורום!

באמת כדאי שתשנה את הכותרת ותקרא קצת את כללי הפורום לגבי עריכת כותרות וסוגי תכנים.

א. גם עם סאב 12 אפשר לשמוע ממש חלש - אולי אתה רוצה לחסוך מקום בתא המטען, זאת תהיה סיבה טובה להתקין 8 אינטש למשל, או שאתה מאוד לא אוהב באס שיורד לתדר מאוד נמוך - זאת גם תהיה סיבה מצויינת לא ללכת על 12 אינטש.

ב. מוזיקה בסופו של דבר - לא משנה מה יגידו לך, לא משנה כמה תשקיע - זה עניין של טעם וריח - השאלה הסופית היא תמיד אם אתה מרוצה או לא - וזהו! זה כל מה שחשוב בסופו של דבר - שיהיה לך טוב.

ג. יום שבת הזה יהיה מפגש מרכז - מאוד מציע לך לבוא, לשבת ולהתרשם ממערכות חברי הפורום, זה יתן לך מושג רציני לגבי סוג הצליל שאתה אוהב ומידת ההשקעה שמבחינתך באמת נדרשת.

אפשר לעשות המון דברים עם 6 אלף שקל ובשביל חלק מאנשי הפורום כאן (כולל אותי) זה לא מספיק אפילו לחצי מערכת לא כולל התקנה - אבל זה עניין שהוא אינבידואלי כלפי כל אחד ואחד.

ובאמת - ב6 אלף שקל אפשר להוציא מערכת נהדרת שתספק יופי של "סחורה".

אבל אני לא אציע לך כרגע כלום לפני שאתה תדע פחות או יותר איזה סוג של צליל אתה בכלל אוהב. - אני לא מדבר על סוגי מוזיקה, אני מדבר על אופי של צליל.

קצת סבלנות - תגיע לאחד המפגשים ואתה תודה לנו על העצה הזאת.

נ.ב - רוב החדשים הטריים בפורום (גם אני הייתי בדיוק ככה) מסיבה לא ברורה מתביישים או מרגישים לא נעים להגיע למפגשים כי אין להם מערכת ברכב וגם לרובם אין מושג לגבי זה - אבל זה אבסורד, בשביל זה הפורום הזה נועד - למשוך חברים חדשים.

אתה יכול להגיע גם כשאתה רכוב על עגלה עם סוסה וחירש באוזן אחת - כמו שאמרתי - ברוך הבא! תגיע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה אני חדש !

אני שומע כמעט רק Vocal.

רכיבים אני לא יודע בתחום הרכב הרבה, אצלי בבית מותקן סונאס דנון ....

אבל שמעתי אצל חברים דנון נקמיצי בראקס ריינבו והם נשמעים טוב

ומה שאני מחפש זה הד יונט ומגבר רמקולים 3 חלקים ואפשרות לוותר על הסאבוופר , משהו שגם יהיה נחמד לאוטו

הרכב במוו סדרה 7

פורסם

תודה על ההזמנה. זה נחמד לדעת שיש מפגשים כאלה מתקיימים בארץ.

הבעיה שהשבת אני לוקח את המשפחה שלי לטיול במרכז.

אגב איזה ריכיבים יהיו במפגש אפשר לדעת את זה

פורסם

אצלי אתה יכול לראות בחתימה

ב.מ.וו סדרה 7 - כבוד

יש לך רכב עם פח של טנק - אם איטום מתאים לדלת אתה יכול להכניס שם סט כמו מוראל אילייט 9 אינטש מקדימה וזה יחפה לך על הסאב במובן מסויים.

אבל אין ממש פתרון לסאב וופר בתיבה טובה אם אתה רוצה לקבל באס חזק ואיכותי או לפחות בווווווום.

ברכב כמו שלך אם הייתי מתפרע הייתי מתקין בדלתות שני סאבים 10 אינטש של פייז מסדרת אליאנט - הם שטוחים יחסית ולכן יהיו נוחים להתקנה ויספקו תוצאה יפה מאוד - אבל כל זה בתנאי שהדלת של הרכב תהווה נפח מספק בשבילם.

אני לא יודע ממש איזה צליל אתה אוהב אבל ריינבואו לפי מה ששמעתי עד היום הולכים לכוון של החד והברור (סט גרמני טיפוסי) ורמקולים של דנון ונקמיצ'י ובראקס לא יצא לי לשמוע.

זה רק ניחוש ולכן לא נראה לי שמוראל זה בהכרח הכוון שלך כי אני מאוד אוהב את הצליל החם והרך.

הייתי מציע לך לבינתיים לבדוק את הכוון של הרץ, פוקל, MBQ, ריינבואו, ETON, ג'יי אל

אבל גם לא הייתי שולל לגמרי סטים כמו מוראל או דיינא-אודיו או פולק אודיו או בוסטון (למרות שסט לרכב של בוסטון עוד לא זכיתי)

יש כל כך הרבה אפשרויות - אתה צריך לשמוע בעצמך ולהחליט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכל הרכבים של סדרה 7: יש בדלתות מין קופסה אטומה מפלסטיק שמותאמת לרמקולים 6.5 אינץ ועם פלסטיק נוסף שהוא 5 אינץ

מאחורה יש 4 פתחים גם ל 5 אינץ שהם גם נמצאים בתוך קופסה . לסיכום אני לא יכול להתחיל להשחיל ולבנות בתוך הדלתות יש אופציה לשים מתחת למושב הנהג.

ךגבי סטים של נקמיצי ודנון. התכוונתי למגבר והד יונט, סט רמקולים התכוונתי לבראאקס

פורסם
ומה שאני מחפש זה הד יונט ........

הרכב במוו סדרה 7

ב.מ.וו סדרה 7? אחלה, האם אתה בטוח שאתה הולך להחליף את ה"הד יוניט"?.. שהרי האוטו מגיע עם הד יוניט מובנה בגודל שאינו סטנדרטי החל מדגמי 1995 בצורה ה"חדשה" (ביחס לשנת 1995 )

כך שלעניין ההד יוניט ,איזה שנתון האוטו?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כדי לשמוע ווקאל טוב באמת אתה זקוק לסט 3 חלקים בעיקר.

סט למשל כמו DLS 3 חלקים , הליקס 3 חלקים וכו..

אני הייתי הולך על :

DLS ULTIMATE UP36 שעולה בסביבות ה 2000+.

מגבר על RS2 של פייז שעולה גם בסביבות ה 2000 .

כמו כן 1000 שומר על התקנה.

ו2000 על מכשיר.

למשל יש פה מכשיר יד שניה 955 של קלריון. שהייתי ממליץ עליו בשמחה.

• תוכן חדש...