Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתוך סרט בשם Top Secret משנת 1984

לא יותר מדי אנשים יבינו את זה כבר, אבל אני בטוח שפה יעריכו

לפחות בקרב חובבי הפורד זה יעלה חיוך מריר :-) (וכן, גם אני אחד מאלה...)

תהנו

http://www.youtube.com/watch?v=4QyM6SUvVPc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

לא הבנתי כלום חוצמזה שפינטו זה המוכר אפרסקים ושזיפים בשוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה הרכב שאומרים בגלל שלא חישבו נכון היכן לשים את הטאנק דלק אז כל תאונה מאחורה פשוט גורמת לכך שהטאנק דלק נקרע והדלק מתפוצץ, וכל כך הרבה אמריקאים נהרגו בגלל הרכב, זה אותו אחד?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אז עכשיו הבנתי

בכל אופן, פינטו מהשוק הוא גם כן מהעדה הזו שלא נזכיר את שמה וגם איתו לא חישבו כמה דברים כשייצרו אותו

כל היתקלות איתו מביאה לפיצוץ

אז זה בטוח אותו אחד

פורסם

טוב, לא יודע בקשר לאיש מהשוק, אבל יש לי תחושה שאני לא רוצה לדעת...

בכל אופן, זו אכן הפורד המתפוצצת המפורסמת. מה שבאמת מפורסם מהסיפור הזה הוא לא התקלה האיומה בתכנון, אלא העובדה שאחרי שכמה עשרות כאלה התפוצצו והחלה סערה ציבורית אז פורד עשו חישוב כלכלי ויצא שעדיף להם לפצות את כל מי שיתבע אותם מאשר להחזיר את כל המכוניות שכבר נמכרו ולשנות את התכנון. הבעיה היא שהמסמך עם הדו"ח דלף וכולם הבינו שפורד לא שמה קצוץ על חיים של אנשים, אז לכמה שנים טובות אף אחד לא קנה פורד.

ובתור בעלים של פורד בעצמי, ולאור ההסטוריה הלא כ"כ סימפטית של החברה הזו ומקימיה בכל אופן, הרשו לי לומר- בעעעע

עושים אחלה מכוניות לפעמים, אבל עדיין- בעעעע

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

תאמת וברצינות, אני מרוצה שלמדתי משהו היום

מזכיר משהו על עוד פורד שהפסיקו ליצר RS200 (מאתיים), לא אותם סיבות אבל גם כן בגלל סערה תיקשורתית מיותרת, שזה רכב שאם היה ממשיך אז הוא היה הספינת דגל של רכבי הספורט שלהם ולא השאר שקיבלו קוזי.

פורסם

שלושה משפטים נכונים:

הפינטו אכן היתה נפיצה, ובחברה העדיפו להתעלם.

ייצור ה-RS200 הופסק עקב מספר התהפכויות בראלי גרופ B.

הסרט TOP SECRET הוא בהחלט סרט משובח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ה-RS200 יוצרה מראש בסט של 200 יח' (לציבור הרחב), כיוון שאלו היו דרישות ההומולוגציה של גרופ B. בדיוק כמו 205T16, דלתא S4 וכו'. לא התהפכויות, לא כריות ולא מעקות.

• תוכן חדש...