Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כגון 106XSI

או קליאו RSI

בנתיים אלה 2 החלומות שלי( שמעתי המון על נפלאותיהם.. ואני חובב בעיקר התנהגות טובה)

האם אפשר לשכור רכבים כאלה? חברה שמתעסקת איתם אולי.?

אולי יש פה בפורום אחד שרוצה להשכיר ליום או יומיים?:-)או שבועיים?

בתודה רז..

פורסם

אתה מזכיר לי כשעבדתי בתחנת דלק, בא אליי לתדלק פונטיאק פיירבירד שנות ה-70, הייתי בכזה שוק שפשוט יצאו לי המילים הבאות מהפה: "אתה משכיר לי את האוטו ליום אחד? והוא ענה: אין בעיה, 200 ש"ח והיא שלך ליום.

כמו בן אחרי כמה זמן שמצאתי את הבנ-אדם להשכיר את הרכב היא הושבתה. :oops:

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא תמצא את הרכבים הנ"ל בחברות השכרה כיוון שהן לא מחזיקות רכבים מהשנתונים האלו (וגם לא החזיקו כאלו שהן היו חדשות).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הקפצהה

כיתת כוננות לעליית משמר כיתת כוננות להגיע לרחבת הדגל:-)

אוקי חבר'ה הבנתי את שאלה א'- התבאסתי כבר חלמתי להיות קלרקסון מטופ גיר ולהשכיר מכוניות על

עכשיו האופציה העומדת בפני היא ככה

אני נוסע לאילת יום שישי עד ראשון

כעת אני קצת קצר בכסף כי(המנוע שלי שבק חיים וצריך לחסוך ל..מייבוא)

אז אני מתכוון להשכיר אוטו והאופציות שהם נתנו לי הם:

יונדאי גטס 1300 ידנית\פונטו ספייס 1300 ידני \פיאט פנדה 1200 ידני

השאלה היא כזו מי הכי חסכונית בדלק ?

ומי הכי ביצועיסטית מבין שלושת הגרועות הללו?אפילו לו ביצועיסטית העיקר שתתן תחושה טובה שנוסעים לאילת מבחינת התנהגות כ"ס מה שבא לכם

דרך אגב חיפשתי רבות בפורום ומצאתי שרשורים כאלה

אבל כל אחד סותר את השני ולא הבנתי מי המובילה פה בחסכון בדלק או בזריזות והתנהגות

בברכה רז.

תודה

פורסם
מנסיוני היונדאי גטס 1300 ידנית הכי "יציבה ומתקשרת" - אבל אל תבנה על זה בסיבובים לאילת .....

לידיעתך - היונדאי "בולעת" דלק כמו רכב אמריקאי !

שלא תגיד לא ידעתי...:wink:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

נכון שהיונדאי היא שתיינית ששום מרכז גמילה לא יעזור,אבל מבחינת נוחות וביצועים היא הבחירה.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

גם אני לפני שבוע ניצבתי לפני אותה דילמה , הרכבים שאתה מדבר עליהם הם הכי זולים בחברת השכרה ונכון מאוד שהגטס היא מטחנת דלק מנסיון.

לקחתי בסוף מאזדה 3 2008 , אומנם לא רכב ספורט אבל אם אתה רוצה להנות זה הרכב.

דבר נוסף , רוב חברות ההשכרה דורשות נהג מעל 24 ותבדוק שהביטוח (של ההשכרה) לא על נהג יחיד.

תעשה חיים וסע בזהירות :-D.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

הפנדה היא האופציה העדיפה עליי...

4X4 קטנה אך מרווחת יחסית וחסכונית... לגביי ביצועים אף אחד מהמכוניות הם לא פרארי לדעתי הפנדה תתנהג הכי טוב בסיבובים

אבל בקו ישר שלושתם לא משהו בכלל

פולקסוואגן - על איכות לא מתפשרים.

פורסם

מאזדה 3 תיתן יורת התנהגות משלושת האופציות.

הפונטו חסכונית מאוד בדלק, אבל בעלת הגה חשמלי מסרס.

הגטס מזעזעת בצריכת דלק (אוטומטית), ולא מהנה לנהיגה. בטח ובטח שלא נוחה.

לגבי הפנדה - אין לי ממש מושג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני התכוונתי שאף אחת משלושתם ( סליחה ומחילה ) לא תתאים לדרישות של הבחור מהרכב , ואם כבר לנסוע לאילת ברכב שכור שיוסיף קצת ויקבל רכב חזק .

אם הוא מחפש זול - הכי זול ב אוטובוס .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
מאזדה 3 תיתן יורת התנהגות משלושת האופציות.

הפונטו חסכונית מאוד בדלק, אבל בעלת הגה חשמלי מסרס.

הגטס מזעזעת בצריכת דלק (אוטומטית), ולא מהנה לנהיגה. בטח ובטח שלא נוחה.

לגבי הפנדה - אין לי ממש מושג.

הגטס תיהיה הכי זריזה,הפונטו הכי נוחה והפנדה הכי חסכונית.

פורסם

תודה אנשים

הגענו להחלטה משכירים פונטו גטס וגטס8)

3 מכוניות 12 אנשים חוזרים שבת בלילה ולבסיס

• תוכן חדש...