Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

כל כמה זמן אתה עושה ווקס לרכב ?  

32 הצבעות

1. 1. כל כמה זמן אתה עושה ווקס לרכב ?

• אחת לשבוע
    • אחת לחודש
    • אחת לחודשיים
    • אחת לשלושה חודשים
    • אחת לחצי שנה
    • אחת לשנה
    • מיד לאחר שקניתי את האוטו - ולפני שאני מוכר, שיראה שמור.
      0
    • מה זה ווקס ?

פוסטים מומלצים

פורסם

הסקר הוא לבקשתו של SHAY S :D

נא לציין את סוג הווקס בו אתם משתמשים וכמו כן נשמח לדעת גם מחירים והיכן אפשר להשיג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש לאחרונה בווקס טפלון נוזלי של טרטל ווקס, נוח מאוד לעבודה והתוצאות מצויינות.

מחירו כ 30~ ש"ח, בכל רשתות "עשה זא בעצמך", "אוטו דיפו" ואביזרי רכב.

אופן השימוש בו הוא קל ופשוט - והוא, כמו כל ווקס, מומלץ לעבודה עם מטליות רכות שאינן שורטות.

את החומר אני מורח לאחר ששטפתי את הרכב - על חלקים קטנים יחסית - ורגע לפני שהוא מתייבש אני מסיר בקלילות עם מטלית רכה אחרת.

כהמלצת היצרן, אינני מורח שכבות עבות ולא נותן לחומר להתייבש לגמרי - כך עבודת ההסרה היא קלה מאוד ולעיתים אני מרשה לעצי לצ'פר את הרכב בווקס אחת לחודש/חודשיים...במקרה הגרוע - כל חודש שלישי.

אגב, קודם לכן עבדתי עם "קרם-ווקס" של חברת RALLY.

חומר מצויין, נוח לעבודה ולא יקר (כ-20 שח לפחית שמספיקה בכיף ל- 2-3 רכבים).

לשיחזור הצבע אני ממליץ להישתמש ב COLOR BACK של טרטל ווקס, חומר מעולה (מעין פוליש עדין מאוד מאוד) שמחזיר את הברק לצבע ועושה הגנה בדיוק כמו ווקס - מומלץ ביותר למי שמעוניין בחומר איכותי להברקה מקסימלית והגנה טובה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב אז אני עושה וקס אחת לחודש לרוב.. לפעמים אחת לחודשיים. האוטו תמיד חונה מכוסה ככה שהוא לא ממש צריך את זה... אבל זה ריפוי בעיסוק 8)

אני משתמש בווקס של CARPLAN שלדעתי הוא טוב יותר מהווקס של טרטל. אני קונה אותו ישר מהיבואן והוא עולה שם 30 ומשהו 35 נדמה לי.. במקום 64 באוטו דיפו. הוא מאוד קל להורדה והתצאות מרשימות (למי שלא זוכר מוזמן לראות את התמונות של המכוניות שלי, של שלומי ושל עומר לאחר הווקס).

אם מחר יהיה יום יפה - וקס! 8)

פורסם
אני משתמש בווקס של CARPLAN שלדעתי הוא טוב יותר מהווקס של טרטל. אני קונה אותו ישר מהיבואן והוא עולה שם 30 ומשהו 35 נדמה לי.. במקום 64 באוטו דיפו. הוא מאוד קל להורדה והתצאות מרשימות (למי שלא זוכר מוזמן לראות את התמונות של המכוניות שלי, של שלומי ושל עומר לאחר הווקס).

אכן, גם דרור Z המליץ על החומר - לפי התוצאות מדובר בחומר איכותי מ-א-ו-ד.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני עוד לא עשיתי ווקס, אבל אני מתכנן לעשות כמה שיותר מהר..

אני מתלבט עדיין איזה ווקס של CARPLAN לקנות, אחד שעולה 64 והשני עולה בסביבות 30.. מה ההבדל בכלל??

- איציק -

פורסם

אה...

אופס...

אני חשבתי שקוראים לת'רד "כל כמה זמן אתם עושים סקס ברכב..."

וברצינות,

אני עושה ווקס פעם בחודש עם CARPLAN - אחלה חומר!!!

:-)

פורסם

כי אני עצלן וברוב שעות היום הרכב נח לו בחניה תת קרקעית בעבודה.

הייתי שמח לנסות את טרטל ווקס אך לפני מספר חודשים קנינו כמה חבר'ה 4 ליטר של ווקס מסוכן בשם פרץ שהגיע למפגש, יקח לי עוד כמה שנים לסיים את הליטר שיש לי לפני שאני מנסה משהו חדש :multi:

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אה...

אופס...

אני חשבתי שקוראים לת'רד "כל כמה זמן אתם עושים סקס ברכב..."

איייייייייכס, עכשיו אני מבין מאיפה הכתמים הלבנים על הריפוד ברכב שלך... :mm_tongu:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה הכוונה ב:"ווקס מסוכן בשם פרץ..."

למה קוראים לווקס פרץ???ולמה הוא כ"כ מסוכן???? :twisted:

אני במצברוח רע...

אתה צריך לראות את פרץ ואז תבין למה הוא מסוכן :lol:

ועוד משהו

שאתם רוצים לחסוך וקונים מיכל ווקס של 4 ליטר ל4 אנשים, תעשו לעצמכם טובה ואל תתנדבו לחלק את זה ל4 בקבוקים :!::roll:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני עושה ווקס בחומר ששי משתמש , ששי עושה

כי בעצם אני עושה בחומר של שי...

(יש לו הרבה לכולללללללם)...

אז איך עושים ווקס?! :lol:

פורסם

בחודשים הראשונים שהרכב היה אצלי עשיתי וקס כל איזה חודש וחצי, כדי להשלים את החסר...אבל עכשיו ממש אין צורך ופעם בשלושה חודשים מספיק.

בהתחלה השתמשתי ב AUTOGLIM שממש קל לעבוד איתו ונותן תוצאה טובה, אבל הוא יחסית יקר.

פעם אחרונה השתמשתי ב T-cut Color Fast של CarPlan וזה נתן תוצאה ממש מרשימה.זה גם היה "במבצע" באוטו דיפו, 45 ש"ח, מה שהביא את זה למחיר נורמלי...

פורסם

פעמיים עד 3 בשנה, או עפ"י צורך.

ווקס - B2000 - הייחוד ציפוי פולימרי, לדעתי הטוב מסוגו.

פוליש נוזלי - autoglym - מאד מאד עדין, no7 גס מאד בהשוואה אליו.

מטליות לביצוע העבודה - מטליות אבק צבעוניות, בלבד.

השילוב של שני החומרים הללו, ק-ט-ל-נ-י.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אני עושה ווקס כל שבוע, אין מה לעשות, אני פסיכופת בקטע הזה.

אני גם די נהנה לעשות את זה וזה הפך לחלק משיגרת יום שישי שלי, מעין ריפוי בעיסוק כמו של גיא... :roll:

אני משתמש בבקבוק ווקס נוזלי שנקרא פורמולה, אני ממש מתקמצן עם החומר ככה שאותו בקבוק כבר הספיק למס' מכובד ביותר של פעמים ונשאר בערך עוד חצי בקבוק.

התוצאות טובות למדי אבל לפי ההוגעות פה אני אעבור לCAR PLAN אם אני אצליח להשיג אותו במחיר נורמלי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...