Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד, מישהו מכיר? 15-293-82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סוד בז חונה בחניון מחסני חשמל ברעננה בדרך קבע שנת 82

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

מה שאתה מראה זו ספרינט שתוכננה לראלי (כולנו קראנו עליה) עם חצי מנוע פרארי מאחורה וי 6 2.5 (או שזה מנוע של gtv6) אני כבר לא זוכר כ''כ.

ומה שאני הזכרתי זאת ספרינט 3.0 ליטר, מאחורה, של 164 אם אני לא טועה. הרכב כמובן נבנה לבד.

אבל שוב, עד שאני לא רואה אין שום בסיס למה נאמר.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מה שאתה מראה זו ספרינט שתוכננה לראלי (כולנו קראנו עליה) עם חצי מנוע פרארי מאחורה וי 6 2.5 (או שזה מנוע של gtv6) אני כבר לא זוכר כ''כ.

ומה שאני הזכרתי זאת ספרינט 3.0 ליטר, מאחורה, של 164 אם אני לא טועה. הרכב כמובן נבנה לבד.

אבל שוב, עד שאני לא רואה אין שום בסיס למה נאמר.

עמית.

התקשר אליי בחור בקשר לספרינט שאמר לי שהוא עשה פרוייקט כזה, אבל כמו שאמרת - עד שאני לא רואה אני לא מאמין.

מנוע 3 ליטר אחורי + הנעה קדמית + הפרונט הסורר של הספרינט = מתכון לאסון...?

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מנוע אחורי + הנעה אחורית... מנוע 3 ליטר לא שווה כלום עם ההנעה הקדמית, איפה ההגיון? משקל עודף מאחור והנעה קדמית?

מנוע אחורי + הנעה אחורית.

בכל מקרה אני מוכן לתרום ספרינט אחת לפרוייקט כזה... יש לי גם ככה עודף של אחת בחניה... והיא גם ככה מרוקנת מהכל :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית, אתה שם לב שכל שרשור שאנחנו רושמים בו תמיד משנה נושא לספרינט...? :wink:

בכל מקרה, גם אני בעד פרוייקט כזה, אבל לא לפני הפרוייקט לשיפוץ מקורי לחלוטין של ספרינט, סוד TI, שיפוץ אלפא ספיידר 88, שיפוץ לנצ'יה בטא ולנצ'יה אינטגרלה והפרוייקט לעשיית מליון עד גיל שלושים.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אוקיי... בכל מקרה שלדה אני תורם... תחשוב מאיפה אתה מביא מנוע וי 6 של 164 ואיזה משוגע שיעשה את הכל... :)

ומה שיפוץ ספרינט למקוריות? מי צריך את זה בכלל? לא משתלם כלכלית... לך תשיג שתיח רצפה (שחור) של תלתן ירוק ללא החור מצד שמאל של הקלאץ' ואז דבר איתי על מקורי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אוקיי... בכל מקרה שלדה אני תורם... תחשוב מאיפה אתה מביא מנוע וי 6 של 164 ואיזה משוגע שיעשה את הכל... :)

ומה שיפוץ ספרינט למקוריות? מי צריך את זה בכלל? לא משתלם כלכלית... לך תשיג שתיח רצפה (שחור) של תלתן ירוק ללא החור מצד שמאל של הקלאץ' ואז דבר איתי על מקורי.

עמית.

לחבר שלי יש ספרינט אדומה 1.35 קרב' מקורית מיד 1 (הוא יד 2 !!!) ללא חיפויי פלסטיק בדלתות ועם ג'אנט סוד 13". אני אשים תמונה שלה ואז תדבר על היופי במקוריות (ופשטות). 8)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הראל יש לי ספרינט לחלקים שבמקור היא 1.35 ואני לא רואה שום יופי... חוץ מזה שאני בונה על החצאיות הקטנות שלה בצדדים :)

מקורי או לא, אני אוהב רק מוחד... גם שאני בוחר עכשיו צבע אני מנסה למצוא משהו שאין בכלל או שיש מעט ממנו או שיבלוט... זה רכב שצריך להיות יפה ומיוחד, ואני עושה סט אפ חיצוני שיהיה מיוחד רק לי. זה מה שעושה לי את זה לפחות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...