Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיק טיק טיק טיק בום! (או, משהו התפוצץ לי במנוע)

יוסי פרנקוס
שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום נסעתי מחיפה לירושלים לראיון עבודה. בעליה של ירושלים שמתי לב שהאוטו עושה רעש קצת מוגזם. הוא עשה מין תקתוק כזה כשהוא התאמץ, והיה כל כך חזק שלא יכולתי אפילו לשמוע מוזיקה.

כשהגעתי למעלה נתתי לאוטו לנוח שעה, בדקתי שמן ומים (הכל היה תקין), והמשכתי עם הפעילויות שהייתי צריך לעשות.

בדרך חזרה למטה המשיך הרעש, והחלטתי למסור מחר בבוקר את האוטו למכונאי שלי. כמה שניות אחרי שתיאמתי איתו את זה, היה פיצוץ ענק במנוע, ונשמעו רעשים של חלקים מטאליים נופלים ומתפזרים על הכביש. יצא גם עשן מהמכסה של המנוע.

הרמתי את המכסה, הצצתי למטה, וראיתי שיש להבות באגן השמן. כיביתי אותן עם בקבוק מים מינרלים. אחר כך שמתי לב שבאחת הפינות למטה יש פשוט חור שנפער בגלל הפיצוץ. היו חלקים בכל מקום.

חיכיתי לגרר 4.5 שעות, ורק עכשיו הגעתי הביתה. האוטו בכניסה למוסך פה בנשר.

עדכונים בבוקר, כשהמכונאי יצחק עלי בפנים ויתחקר אותי על איך מגיעים לכזה מצב.

(הרכב הוא ג'סטי עם מנוע 1000, ואם אני צריך להחליף מנוע, אני שם לו 1200)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

היה פעם שרשור על "טיק טיק טיק טיק בום".

חפש במנוע החיפוש של הפורום.

איך היה בראיון ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אולי תקבל דלקן? :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התאור אני שמח לבשר לך שאתה עומד להיות אבא למנוע 1200 חדש.

מזל טוב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פירשון :

טיק - מיסב תפוס.

טיק - מיסב תפוס ממשיך להסתובב בעל כורחו, כי לא עצרת בזמן.

טיק - מיסב תפוס מתפרק לחתיכות.

טיק - טלטל מתחיל להסתובב חופשי בבלוק.

בום - טלטל חופשי יוצא החוצה לחיים חדשים דרך הבלוק, תוך שהוא שובר כל מה שנקרה בדרכו.

! - סכום הכסף הגדול אותו אתה צריך עבור מנוע חדש.

לגזור ולשמור לשעת הצורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמר, מה גורם למיסב להיתפס? בלאי?

יוסי - אתה יכול להצטרף לארגון הטלטלים השחורים. לפחות זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תתחדש על המנוע החדש מפירוק שאתה הולך להתקין באוטו. לי זה קרה עם פז'ו 505.

כנראה שאיחד ממיסבי הטלטלים היה כבר עייף והנסיעה תחת עומס עזרה לו להחזיר את נשמתו לבורא. טוב שזה היה לפחות אחרי הריאיון ולא לפניו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרמתי את המכסה, הצצתי למטה, וראיתי שיש להבות באגן השמן. כיביתי אותן עם בקבוק מים מינרלים. אחר כך שמתי לב שבאחת הפינות למטה יש פשוט חור שנפער בגלל הפיצוץ. היו חלקים בכל מקום.

:shock:

אותי לימדו שבאמצעות מים לא מכבים שמנים ודלקים היות וזה גורם לאותם שמנים ודלקים לצוף מעליהם וכתוצאה מכך להתפשט.

רצוי שתחזיק מטף חירום קטן באוטו כמו שכמה מאיתנו נוהגים לעשות לשעת צורך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמר, מה גורם למיסב להיתפס? בלאי?

בד"כ תוצאה של חוסר שימון מספיק. אם בגלל משאבת שמן דפוקה, סיבובים היסטריים ללא BUFFER בקרטר (ואז השמן לא מגיע למקומות אליהם הוא אמור להגיע), שמן לא מתאים.

למיטב ידיעתי בלאי לא גורם בד"כ לתפיסה של המיסב אלא להיפך - ייווצרו חופשים, ובהתאמה - הבוכנה שמונעת ע"H הטלטל תתחיל "לחפור" בצילינדר עקב תנועה לא מעגלית של הטלטל מסביב לגל הארכובה.

תקנו אותי אם אני שווה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמר, הבוכנה לא תחפור בגלל חופש במיסב כי ממילא היא יושבת על ציר בצידו השני של הטלטל.

חופש במיסב גורר בהכרח שימון לקוי וזה הטיקטיק טיק שהוא שמע (זה מתחיל תחת עומס כבד ועם הזמן מגיע גם בלי עומס).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יודע שאתה יכלתה לגרום נזק לכל מי שנוסע בכביש אתה נהג לא אחראי שממשיך לנסוע אף על פי התקלה נהגים כמוך צריכים לנסוע באוטובוסים

למה לא חשבתה על לעצור ולבדוק זה הורג אותי

*** עריכה - קרא בבקשה את כללי הפורום. הנהלת הפורום מודה לך מראש על המאמץ האדיר מצדך לכתוב להבא הודעות קריאות עם סימני פיסוק ***

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...