Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז זה אתה שהנחתת את ה-F15 עם כנף אחת, אה? פשוט יצאת רגע מהקוקפיט, סתמת את צינורות הדלק כדי שלא ייגמר או חלילה יידלק, זאת בעזרת המסטיק שלעסת (עוזר נגד לחץ באוזניים בנחיתה), ונחתת עם כנף אחת. זה קצת רעד, אבל זה היה יותר טוב מכלום, זה בטוח.

לא, זה לא אני.

פורסם
לא' date=' זה לא אני.[/quote']

אה, באמת? שיט. כבר הייתי בטוח שכן.

סה"כ רציתי להביע את התפעלותי מהאילתור המקגייוורי שלך. מסוג הדברים שאני לא הייתי חושב עליו בכלל. הייתי מתפלץ למראה הטלטל שפרץ מהמנוע כמו איזה alien מתוך בית חזה עסיסי של שחקנית, וישר הייתי מזמין חילוץ.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

סה"כ רציתי להביע את התפעלותי מהאילתור המקגייוורי שלך. ...ישר הייתי מזמין חילוץ.

תרשה לי להמר שאתה לא מושבניק. אנחנו נולדים עם זה. ההורים שלנו מלמדים אותנו לתקן טסטרים שבורים שעולים שלושה שקלים בעזרת חבילת אפוקסי שעולה 20 שקלים...

פורסם
לא יודע מה איתך' date=' אבל כשלי עף טלטל הצידה, [b']זרקתי את הבוכנה והטלטל מהמנוע[/b], לקחתי אטם שעם, גזרתי ממנו רצועה שאיתה עטפתי את הקרנק כך שחור השימון לטלטל הזה נחסם, וסגרתי על הכול עם בנד מתכת גדול. כך וידאתי שלחץ השמן במנוע לא ירד, והמשכתי לנסוע על 3 בוכנות. זה קצת רעד, אבל זה היה יותר טוב מכלום, זה בטוח.

איך 3 הבוכנות המשיכו לעבוד ללא טלטל?

או שלא הבנתי אותך.

אביחי

פורסם

זהו, הוחלט שלא מתקנים את האוטו. ההורים אמרו לי למכור אותו ואז למצוא משהו חדש. מה שברור לי, זה שרכב עם מנוע 1000 לא יכול לעבוד במשך יותר מדי זמן כרכב יומיומי בעליות של חיפה, ככה שפחות מ1200 לא בא בחשבון. רעיונות?

פורסם

לא פיסגת העולם המוטורי, אבל סוס עבודה רציני ביותר - פורד פיאסטה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זהו, הוחלט שלא מתקנים את האוטו. ההורים אמרו לי למכור אותו ואז למצוא משהו חדש. מה שברור לי, זה שרכב עם מנוע 1000 לא יכול לעבוד במשך יותר מדי זמן כרכב יומיומי בעליות של חיפה, ככה שפחות מ1200 לא בא בחשבון. רעיונות?

. לא בהכרך נכון. הכל תלוי במצבו המכני .

חג עצמאות שמח:smilecolr

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

• תוכן חדש...