Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לחזק את בני עם הקורדובה אבל להתנגד להצעות על ה-121 והשרייד. שתיהן מיושנות מדי ואין כל סיבה להעדיף אותן על פני החלופות החדישות (ה-121 עוד בסדר, אבל השרייד באמת איומה ונוראה).

רוני

רוני

על פי הדרישות של הכותבת בראשית השרשור:

"הדרישות- אמינות גבוהה, תחזוקה זולה. אפשרות לנסוע גם עם 5 נוסעים (מדי פעם) ורצוי מאד- בגז' גדול (ככל הניתן ברכב מהסוג הזה, כמובן). גיר ידני ומנוע בנזין."

ומנסיון רב שנים עם שרייד סדאן (שהיא מכונית קצת שונה מהשרייד הרגילה, למשל בנפח המנוע), כל ששת הפרמטרים שהכותבת ציינה, במחיר שהיא כתבה, מתאימים גם לסדאן והיא, בהתאם לכך לא איומה ולא נוראה.

כמובן שהקורדובה היא בליגה אחרת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אם לא קרתה לכם תקלה אז איך אתה יודע מה המחיר של חלקי החילןף? :?

בוא נחשוב ביחד מה זאת אומרת חלקי חילוף...... בדיוק זה ברקסים פלאגים וכו' וכו' לא צריך אוניברסיטה בשביל זה.

ועוד דבר תעשה סקר שוק ותראה מה מחירם של חלקי חילוף גם בשביל זה לא צריך להיות חכם ועם תקלות ברכב.

פורסם
רוני

על פי הדרישות של הכותבת בראשית השרשור:

"הדרישות- אמינות גבוהה, תחזוקה זולה. אפשרות לנסוע גם עם 5 נוסעים (מדי פעם) ורצוי מאד- בגז' גדול (ככל הניתן ברכב מהסוג הזה, כמובן). גיר ידני ומנוע בנזין."

ומנסיון רב שנים עם שרייד סדאן (שהיא מכונית קצת שונה מהשרייד הרגילה, למשל בנפח המנוע), כל ששת הפרמטרים שהכותבת ציינה, במחיר שהיא כתבה, מתאימים גם לסדאן והיא, בהתאם לכך לא איומה ולא נוראה.

כמובן שהקורדובה היא בליגה אחרת.

אכן לפי הדרישות הללו השרייד מתאימה, אבל אנחנו הרי רוצים לתת לה את המכונית המתאימה ביותר לדרישות שלה, והשרייד לא מתאימה מכיוון שעם כל הדרישות הללו היא גם מיושנת, לא בטיחותית, לא נוחה, נעימה ומאובזרת כמו האחרות ובכלל, מכונית די גרועה בסופו של דבר. כמו שאמרת - הקורדובה (שעולה הרבה פחות במחירון וכתוצאה היא יכולה לקנות מכונית חדשה יותר) היא בליגה אחרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנא אל תצחקו אבל חשבתי על אופציה דיהטסו אפלוז:

מקום לחמישה נוסעים בכיף.

אמינה בטירוף.

בגא'ז יותר גדול מכל הסופר מיני שציינת.

פורסם

השנה האחרונה של האפלאוז היא 2000. זוהי מכונית מיושנת מאוד ונחותה מכל אופציה מודרנית שניתן לקנות בכסף הזה. אין מקום לחמישה בנוחות, הגיל של המכוניות בשוק משפיע לרעה על האמינות (ויש לה נטייה לאכול ראשי מנועים). הבטיחות נמוכה מאוד, נוחות הנסיעה בינונית והאבזור נמוך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ובהמשך לשאלה הקודמת- מה לגבי ליסינג? יש מצב שזה יכול להשתלם (אני עצמאית- הכוונה לליסינג באופן עצמאי ולא דרך חברה שמעסיקה אותי)? מה לגבי רכישה של רכב יד שניה מחברת ליסינג? מומלץ? לא מומלץ?

אני לא מבינה גדולה ברכבים (את זה בטח כבר הבנתם) ואין לי הרבה זמן פנוי להתרוצץ וגם לא כסף מיותר לבדיקות של אינסוף רכבים- לכן אני שוקלת קיצורי דרך. אני מודעת לעובדה שהכי טוב לקנות רכב מבעלות פרטית אבל לוקחת בחשבון שיחסית קל לעבוד עלי. מה הייתם מייעצים לי?

אגב, מכל העצות שקבלתי, הכי נראית לי הקורדובה.

פורסם
עוד שאלה-

רכבים מהשכרה, האם להמנע באופן גורף?

אין להימנע באופן גורף מרכבי השכרה או טרייד אין. אבל ברמת המחירים שציינת כמעט ואין רכבים מהשכרה כי החברות האלה מוכרות רכבים די חדשים שעולים יותר.

תוכלי למצוא קורדובה בטרייד אין של היבואן, חברת אוטודיל. יש להם מלאי ענק של פולקסווגנים וסיאטים ומידי פעם מסתננת לשם גם קורדובה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם גיר אוטמטי זה לא כל כך נורא אז הייתי מחפש גם סוזוקי בלאנו סטיישן.

שנת 2000 כבר עולה פחות מ 40,000 .

אחזקה זולה, לא אוכלת דלק, מספיק מקום ל5 אנשים (סטיישן) , ובגאז' ענק ונוח.

עכשיו הצעה מוזרה אך מעניינת

פולקוואגן בורה.

המחיר כ 34000 לידנית שנת 2000 או 41000 לשנת 2001.

מבחינת מקום לא תהיה לך בעיה.

תא המטען ענקי .

אמינות לא נופלת כמעט מיפניות.

התיקונים לא יקרים בהרבה מיפניות. היום כבר אין בעיה לבקש גם במוסך המרכזי חלקי חילוף חליפיים זולים יותר ועם אחריות.

כמו כן אילו רכבים שמוסכים רבים לא מורשים מתמחים בהם והטיפול במוסכים אלו הוא כדאי ולא יקר.

כמו כן אם את רוצה עוד טיפה נוחות בבאג' אז את יכולה ללכת על גולף 2000 ידנית שעולה כ 38000 ש"ח.

אם את עושה פחות מ10000 קילומטר אז אני לא חושב שההבדל בין היפניות לבין אלו יהיה משמעותי.

יתר על כך אם את עוד עושה נסיעות מחוץ לעיר (האם בגלל זה הגיר הידני?) אז את תראי שאין שום הבדל ואולי אפילו יתרון לאירופאיות הללו.

לגבי נוחות , בטיחות וכל השאר ההבדל הוא עצום.

ופה נימה אישית יותר, את מחפשת לחסוך כסף על עוד טיפה דלק ועוד טיפה טיפולים.

קחי בחשבון שאם את מתכוונת להסיע 5 אנשים ועוד כלים (אם השם תזמורת קשור לזה) אז רכב שלא יושב טוב על הכביש ישב עוד פחות טוב . חיי אדם שווים יותר מעוד 500 ש"ח בחשבון בסוף השנה.

פורסם

כמה הבהרות-

תזמורת זה סתם ניק אינטרנטי מטופש. אני לא מסיעה כלי נגינה :-) והרכב בדרך כלל לא מלא בנוסעים ולא כבד.

אני נוסעת יחסית הרבה מחוץ לעיר.

אני רוצה גיר ידני כי הבנתי שגיר אוטומטי מייקר את התחזוקה וגם את הרכב עצמו (הוצאה מיותרת, בעיני, כי אני רגילה להילוכים מאז ומתמיד, גם כשגרתי בעיר).

פורסם

אהה..

אז אם אם כך אני חושב שרכב כגון גולף או בורה יהיו בחירה מעולה בשבילך.

תאי המטען גדולים מאוד ונוחים מאוד.

ההבדל בין אלו למכוניות קטנות בנסיעות מחוץ לעיר הוא של שמים וארץ.

והצריכה בדלק בנסיעה מחוץ לעיר במכוניות האלו מנסיון היא קטנה ביותר.

פורסם

חוזרת לעדכן, ולהגיד תודה.

קניתי היום סיאט קורדובה שנת 2000, במצב מצוין, שעונה במדויק על כל הדרישות שלי.

תודה רבה לכל מי שענה וסיפק לי עצות ומידע. רק בזכותכם ידעתי מה לחפש, ומצאתי בדיוק את הרכב המתאים, ובמחיר מעולה. הודות לכם הסתיימו תוך שבוע 3 חודשים מתישים של חיפושים...

תודה!

תזמורת

פורסם

מצוין, כל הכבוד ותתחדשי!

כמובן, את מוזמנת לחזור אם חס וחלילה יש בעיה, או סתם בשביל לספר לנו על האוטו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...