Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

ברשותי מסרטת ווידאו של סוני ישנה בערך מאמצע שנות ה90. היא מקליטה על קסטות קטנות של פעם.

ניסתי לצפות בסרטים הישנים אך נתקלתי בבעיה. תחילה ניסיתי לחבר אותה עם הכבל המקורי שלה לכניסה של הכבלים לטלויזיה, והצפיה נעשתה דרך ערוץ שמצאתי לאחר סריקת תחנות, אך לא היה קול והתמונה הייתה ממש גרועה.

לאחר מכן ניסיתי לחבר את המסרטה לטלויזיה באמצעות בננות יותר חדשות של ווידאו ואודיו (צהוב ולבן), והמצב השתפר(יש קול והתמונה יותר ברורה וחדה) אך עדיין התמונה היא בשחור לבן מה שלא אמור להיות.

ניסיתי לשחק בחיבורים במחשבה שאולי הם רופפים אך לא זאת הבעיה.

אשמח לעזרה(אולי מהוותיקים שביניכם או העוסקים בתחום).

תודה רבה מראש:-D

פורסם

אם אני זוכר נכון, על הכבל או במצלמה אמור להיות בורר SVHS וVHS, ואם אני זוכר נכון, זה היה לפני 10 שנים, כשהיית שם על SVHS היו רואים שחור לבן, אבל שוב, זה היה לפני 10 שנים, הזכרון שלי היה EDO, לא משהו.

פורסם

מצאתי בורר על הכבל שקיבלתי בזמנו על המצלמה הוא מורה על I/G לפי שיטות שידור ארופאיות או אמריקאיות(משהו כזה..)

ניסיתי להזיז אותו - לא עזר. בכל מקרה אני משתמש בכבלים היותר חדשים(בננות) מפני שרואים בהם הרבה יותר טוב וגם שומעים. בכבל הישן אין קול והתמונה ממש גרועה.

תודה בכל זאת אשמח לתגובות נוספות:-D

פורסם

מצטער שמתעלק על השרשור הזה אבל היה חבל לי לפתוח סתם חדש.:-)

פירקתי היום מסרטת ווידאו ישנה של JVC שנקרע לה כבל פנימי כזה (מצורפת תמונה) ובגלל זה היא מושבתת:?

היכן ניתן להשיג כבל כזה סליחה לא יודע איך קוראים לזה.:roll:

תודה שי.

מצטער על התמונה הקטנה פלאפון.

11.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נשמע כמו שיטת שידור אינה מתאימה לטלויזיה.

בדוק אם המצלמה משדר בשיטת PAL או NTSC.

רוב הטלויזיות בארץ עובדות בשיטת PAL ולכן אם המסרטה היא לדוגמא מארה"ב (שם משתמשים בNTSC) הדבר יראה על המסך כתמונה שחור לבן עם עיוותים.

איתי.

No Risk, No Fun...

פורסם

המצלמה עובדת בשיטת pal בדקתי את זה :wink:

עוד רעיונות:?:

ייתכן כי הבעיה בכבל מפני שהחלפתי את הכבל המקורי התמונה השתפרה אבל לאיפה עוד אפשר להשתדרג?

פורסם

היתה לנו פעם מצלמה כזאת ובעיה דומה.

אני לא זוכר בדיוק מה עשינו (בכל זאת, עברו לפחות 10 שנים), אבל אני זוכר שזה כלל חיבור של המצלמה למכשיר הוידיאו דרך המטען של המצלמה. למטען היה מין חיבור כזה שמדמה סוללה ומאפשר עבודה על חשמל ולא על סוללה, ואיכשהו אני זוכר שהחיבורי וידיאו יצאו מהמטען ולא מהמצלמה ואז הכל עבד.

אבל כמו שאמרו פעם, שלושים שנה - לך תזכור :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק מספר קלטות.

יש סיכוי שההקלטה המקורית היא שחור לבן.!

דבר נוסף. לאיזו TV אתה מחובר?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...