Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ימי החורף גורמים לאנשים לחשוב יותר מדי.....:wink:

וברצינות,ככל שידוע דודי החימום לבית אמורים להפסיק לחמם מעל 60 מעלות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

דוד מפסיק לחמם ברגע שהגיע לטמפ' שנקבעה בתרמוסטט. ניתן לכוון לטמפ' של עד 70 מעלות (לפחות בתרמוסטטים בהם נתקלתי).

אם אתה מתייחס להתחממות הפאסיבית שלו דרך הקולטנים - תלוי בשמש. אין מנגנון שמגביל את זה, אם תיקח דוד שמש באמצע המדבר ותרכז אליו שמש עם מראות + לייזר חייזרי רב עוצמה מהחלל, הוא ירתח עד שיתפוצץ משהו.

פורסם

לפי התקן בדוד צריך להיות מותקן שסתום ערבוב שיוודא שטמפ' המים לא יעלה על 55 מעלות (ארגון בטרם רצה 50 מעלות אבל בגלל שחיידקי הליגיונלה עמידים עד 50 מעלות העלו את זה ל 55 מעלות) שמבטיח מצד אחד מניעת כויות קשות ומצד שני יבטיח השמדת חידקים.

בפועל באף דוד לא מרכיבים את השסתום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז איך אתה מסביר את זה שבטרמוסטטתי בדוד יש 50 או 70. יש כאלו גם עם 30/35 אבל נדיר.

גרתי בדירה שבה היתה הסקה מרכזית לביניין (דוד ענק של למבורגיני..כן למבורגיני..) ושם היה בורר של 60 או 80 .

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן, גם אצלנו מותקן למבורגיני, לכל הבניין. עובד נהדר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן , למבורגיני האלה מייצרים דברים חבל'ז, חבל שהם לא מייצרים מכוניות, ניראה לי היה יוצא להם משהו טוב. :wink:

מוזר איך עד עכשיו לא בא אף ילדון וגנב את הסמל.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דוד מפסיק לחמם ברגע שהגיע לטמפ' שנקבעה בתרמוסטט. ניתן לכוון לטמפ' של עד 70 מעלות (לפחות בתרמוסטטים בהם נתקלתי).

אם אתה מתייחס להתחממות הפאסיבית שלו דרך הקולטנים - תלוי בשמש. אין מנגנון שמגביל את זה, אם תיקח דוד שמש באמצע המדבר ותרכז אליו שמש עם מראות + לייזר חייזרי רב עוצמה מהחלל, הוא ירתח עד שיתפוצץ משהו.

אישפוז, פורק לחץ, חייב להיות מותקן בדוד, למניעת התפוצצות, אצל ההורים שלי בגולן מידי פעם בשיא הקיץ אתה רואה מים שיוצאים מהרעפים, זה הפורק לחץ, משחרר קצת לחץ, שלא יוצף לנו שוב המחסן, יש לציין אגב, שכשקיבלנו את הדירה עם הדוד (שהיה חדש לגמרי), לא היה פורק לחץ, ואחרי שהעברנו את הקולטים לצד השני של הגג, החברה גם התקינה פורק לחץ. כאמור, מחובר לו צינור שמוציא מים למרזב.

פורסם

סגור את כל הברזים בבית, רד למטה לשעון המים של הדירה שלך ותרשום את המספר שמופיע במונה. חפש בסביבה שלולית עם בוץ, קפוץ לתוכה ותתלכלך כהוגן. לאחר מכן תעשה מקלחת ואחרי המקלחת שוב רד למטה לשעון המים ותרשום את המספר שמופיע במונה. את המספר הראשון תחסר מהשני והתוצאה היא כמות המים שבזבזת.

פורסם
לי יש דוד של פיג'ו, שנים שאני מתקלח רק עם TECHNIC

מריחים... :mm_eek:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
סגור את כל הברזים בבית, רד למטה לשעון המים של הדירה שלך ותרשום את המספר שמופיע במונה. חפש בסביבה שלולית עם בוץ, קפוץ לתוכה ותתלכלך כהוגן. לאחר מכן תעשה מקלחת ואחרי המקלחת שוב רד למטה לשעון המים ותרשום את המספר שמופיע במונה. את המספר הראשון תחסר מהשני והתוצאה היא כמות המים שבזבזת.

ואם תחלק את המרחק עד שעון המים וחזרה במספר הזה , תקבל צריכת מים בק"מ לליטר.

• תוכן חדש...