Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לצמיגים 185/65/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן להחליף את ארבעת הצמיגים השחוקים שלי ורציתי לבקש המלצה ל-4 צמיגים טובים למידה הנ"ל(כותרת).

דרישות:

1.חסכוניים בדלק (אם יש כאלה).

2.אחיזה טובה על הכביש.

3.שקטים.

4.אורך חיים רב.

טווח מחירים- 1000-1100 ש"ח

כמו-כן אשמח אם תמליצו למקום זול ואמין באזור המרכז(אני מחולון) שבו מוכרים צמיגים.

תודה מראש!:-)

פורסם

יש לי את המידה הזאת בכריזמה

כרגע יש לי Dunlop SP Sport 490 מקדימה, בני שנה בערך.

מאחורה Falken Sincera SN-828 שלגביהם נעשתה טעות קטנה, כיוון שהיצרן ממליץ על דירוג מהירות H ואלה עם דירוג מהירות T.

הדנלופ מהנסיון שלי צמיג סביר - אני לא נוהג מהר ולא דורש מהרכב יותר מהרגיל, כך שהוא משרת אותי בצורה טובה (צמיג שקט יחסית, לא מראה עד עכשיו סימני בלאי) זוג הצמיגים האלה עלו לי 690, לפני שנה בערך.

לעומת זאת הפלקן הם לא פחות טובים, גם שקטים ואוחזים טוב, לא שורקים בפניות אם הלחץ אוויר תקין (היו לי כאלה ששרקו בלי קשר ללחץ אוויר - FULDA, אל תתקרב אפילו).

אבל הפלקן עלו לי 580, 110 פחות מהדנלופ, ונותנים כאמור אותה תמורה.

יש גם דגם יותר מתקדם של פלקן שנקרא ZIEX ZE-326, וזה כבר צמיג איכותי יותר, אחיזה טובה יותר ושקט, וכו'. באתר של שואף ההפרש ביניהם הוא מזערי.

גם היו לי פעם BFGoodrich שהיו טובים אבל אני לא זוכר את השם דגם, וצמיג נוסף - המקורי שהאוטו הגיע איתו - Dunlop SP2000 - זה כבר ליגה אחרת למיטב ידיעתי.

זהו, אלה הדגמים שאני יכול להמליץ לך עליהם. מה שכן אני יכול להגיד לך גם שמומלץ לך להתרחק מכל הזבל הסיני שרץ בשוק כמו TOPSTAR,ALLSTAR, ודומיהם. כמו כן FULDA כמו שאמרתי שמור מרחק, ו-HANKOOK - סימן שאלה גדול. לא מתלהבים ממנו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

כמו-כן אשמח אם תמליצו למקום זול ואמין באזור המרכז(אני מחולון) שבו מוכרים צמיגים.

זול יש ביפו - תריץ חיפוש על המילה אנטון.

לגבי אמין - אני ממליץ על צמיגי כחלון בראשון (ליד החונים-קונים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאבא שלי יש כריזמה, כשעוד גרתי בבית היו לו צמיגים גרועים של חברת CEAT או משהו כזה. כאילו לא מספיק שהאוטו עם יושב על הכביש "ככה" עם הצמיגים האלו האוטו ממש עשה החלקה על הקרח.

להפתעתי הזקן החליט להשקיע ולשים "אנרגי" של מישלין והאוטו השתפר פלאים בסכום של 400 ש"ח בערך לצמיג.

אצלי ב-306 היו TOPSTAR באותה מידה שעשו עבודה לא רעה בכלל (ואני יודע על מה אני מדבר) ועלו 350 ש"ח בערך. היום יש לי כבר 195-55-15 ככה שזה בערך הניסיון שלי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בפולו היו לי קונטיננטל (אקו-קונטי) שהיו טובים יותר מהתערובת המוזרה של יצרנים שונים שבעל הרכב הקודם הרכיב.

באופן כללי רעש פחות מעניין אותי, אבל אחיזת הכביש היתה טובה.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם
לאבא שלי יש כריזמה, כשעוד גרתי בבית היו לו צמיגים גרועים של חברת CEAT או משהו כזה. כאילו לא מספיק שהאוטו עם יושב על הכביש "ככה" עם הצמיגים האלו האוטו ממש עשה החלקה על הקרח.

להפתעתי הזקן החליט להשקיע ולשים "אנרגי" של מישלין והאוטו השתפר פלאים בסכום של 400 ש"ח בערך לצמיג.

ותחשוב שמישלין אנרג'י נחשבים גרועים מבחינת אחיזת הכביש שלהם...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצטרף להמלצות על אנטון, תקנה צמיגים מחברה מוכרת ותבדוק את התאריך שלהם.

לגבי צמיגים ספציפיים במידה שלך אין לי מושג, אני כרגע לא מתעסק עם פחות מ- 205... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עכשיו קניתי צמיגים באנטון.

אנטון זול וזהו.

הכוונה ב"זהו", זה שאין שם שירות, אם יקרה משהו - זבש"ך, ואם יש לך תלונות אתה יכול לדחוף אותם לאן שלא זורחת השמש.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...