Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי מבקשת כבר הרבה זמן שאסדר לה את התאורה בלוח שעונים באימפרזה 2001 שלהם. לפני כמה ימים נשרפה הנורית האחרונה והלוח חשוך לגמרי. לא נעים לי לדחות את זה יותר :?.

לצערי , כנראה אצטרך לעבוד בערב, עם פנס, כי אין לי זמן במהלך היום.

פירקתי בחיים כבר כמה לוחות שעונים ואני יודע פחות או יותר, במה מדובר.

מבקש טיפים מאנשים, שפירקו פעם לוח שעונים באימפרזה NEW EDGE , כמו למשל , האם מדובר ב TORX או פיליפס, איזה פלסטיקים צריך להוריד מסביב (כמו כיסוי עמוד ההגה) , איפו נמצאים הברגיס החבויים בחלק התחתון של הלוח וכדומה.

תודה לעוזרים.

פורסם

מרק, אלף תודות , זה בדיוק מה שחיפשתי .

רואים, שהפירוק די פשוט , ואין צורך בהורדת חיפויים נוספים .

תודה שוב .

פורסם

מרק שלום.

האם יש לך קובץ דומה ללנטיס 95' ?

תודה יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

בלגאסי זה שונה וקצת יותר מסובך, צריך להתחיל מהקונסולה של ההילוכים דרך הפאנל של הרדיו ובסוף המסגרת של לוח השעונים.

לבחור עם האימפרזה, אם אין כרית אוויר בהגה אני מציע לפרק אותו לגמרי זה יקל מאוד על העבודה.

בכל מקרה תצתייד בתאורה טובה כמו המנורות חירום ניאון, בחושך מאוד קשה מספיק שיפול בורג אחד פנימה אתה תקוע.

פורסם

בוצע ה"פרוייקט" בהצלחה, תודה לכולם, מבין הרכבים שיצא לי לפרק בהם לוח שעונים , באימפרזה זה היה הכי קל, לא יותר מרבע שעה עבודה ועוד בחושך, ס"כ צריך לפתיח 5 ברגי פיליפס (2 למסגרת ועוד 3 ללוח עצמו), אין כל צורך לפרק את גלגל ההגה, חובה לנתק מצבר לפני. הנוריות המקוריות , המשמשות לתאורת הלוח הן בעוצמה 2W ו 3W , בדיוק כמו שכתוב ב PDF , שמרק העלה. אין להשיג את הנוריות האלו בחנוית רגילות ,ולכן שמתי נוריות תקע סטנדרטיות 1.2W , רק בלי הכיסוי הירוק שיש למקוריות . גם עם הנוריות האלו התאורה בעוצמה בהחלט מספקת.

• תוכן חדש...