Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבי עם כל הכבוד, לא ניתן למכור רכב ב60K, בסיסי ככל שיהיה, עלויות ללא רווחים מגיעות כמעט למחיר הזה. איפה כל האנשים שצריכים להרוויח בדרך?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'יה עם כל היחס השלילי, נראה לכם שלמשל יונדאי גטס טובה יותר? פיאט פנדה? (וזה במחירים הרבה יותר גבוהים)

יבוא לארץ נראה לי דווקא היה יוצא מאוד מוצלח!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפילו שזה לא קשור לסרטון, הם טעו בזה שהחליטו לא לייבא אותה לארץ. זו רנו במחיר מבצע. קצת קשה לי להאמין שהמחיר שלה אכן התכוון להיות 60K ש"ח, כאשר אפילו הפנדה הקטנה עולה 80K ש"ח... נראה לי שכחו כמה אלפי שקלים בדרך עם הלוגאן...

פורסם
אני מציע שלא תפגין את בורותך ברבים.

קצת הומור.. מה יש..

אם פגעתי במפנטזי לוגאן אני מתנצל, לא נורא, ניתן לרכוש שברולט אוואו ולקבל תמורה לא פחות מחורבנת..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
פרוייקט הלוגאן היה חדשני בכך שהציע מכונית ב 5000 יורו לצרכן הסופי (בנתיים הגיע ל 6000 יורו)

פרטים על זה תמצא בויקיפדיה.

תתפלא איזה מכונית הם עשו, ובהחלט היה ניתן לשווק אותה כאן-בסיסית ב 60000 שקל.

אני מתפלא שאף אחד לא התייחס לשאלתי אלא בדרך כלל טרח לציין כמה זבל המכונית וכו, כאילו ששאלו אותו.. האינטרנט סובל הכל.

בקיצור ילדים שלי, תמשיכו לקנות מזדות ב 125000 שקל, ולמי שמחפש תחבורה בסיסית (וחדשה ) אין למה לצפות בארץ הקודש. אולי לא מגיע לנו דבר כזה, כמו הדה שבו, פנדה ומיני, אנחנו לא מפותחים מבחינה מוטורית לזה. מעניין אותנו רק לאונן (סליחה ) על אלפא גי. טי.

ערב טוב

אני חושב שראוי לציין שהלוגאן תוכננה כרכב לשווקים מתפתחים [עלק] ברמת מחיר שבמאת לא היתה אמורה להצפין מעבר ל-5K יורו, וכמו שכתבת אתה - 6K יורו בתוצאה הסופית.

עדיין, בזמנו כשקרסו כן דיברו על להביא את הרכב הזה הם דיברו על מחיר שהתחיל ב80K ש"ח ומהר מאוד טיפס לסביב ה90-100 אם אני זוכר נכון [חיפוש קצר, בYNET או פה יביא אותך למספרים האלה]

מה היו הסיבות למחיר הלא אטרקטיבי שהם הציגו? אני לא יודע, שיקולים מול היצרן או חוסר רצון לפגוע במכירות הקליאו שלהם - באמת שאין לי מושג

אבל בשורה התחתונה - הם הציגו אותה פה כרכב בסיסי, ממוצב גבוה מידי [מעט תמורה לכסף] ולמיטב הבנתי זו היתה הסיבה להשארותה של הלוגאן מחוץ לתמונה.

לטעמי מדובר ברעיון די פשוט אך גאוני, אבל יהיה מוגזם להשוות את הלוגאן למיני, כי אמנם הושקעה מחשבה בלוגאן, אבל בעוד שהמיני \ דה שבו \ חיפושית פותחו והפכו לקלאסיקה כי הציגו מימד נוסף של ,שאר רוח" מלבד היותן מכוניות שימושיות להפליא, הלוגאן היא בסך הכל גרסת פלסטיק זול, וQA פחות טוב לקליאו קלאסיק.

רון.

-אגב, קבל ח"ח על הסגנון-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

או...סוף סוף לעניין.

אני מאד מסכים אתך, שהם ניסו לעשות תואם משפחתית שיתחרה ב 80000-90000 ש"ח ביונדאי וחבורתה. וזאת היתה הטעות שלהם

כי מכונית בלי גיר אוטומטי וחשמל.. חבל על הזמן.

הם היו צריכים לאפיין את הלקוח של הלוגאן בזה שיש לו 60000 , ומוכן לקנות רכב חדש

מה שממש הפחיד אותם זה הנסיון של מפעל דאציה ב 88 עם הדבר הנורא שנקרא דלתא (למי שזוכר רנו 12 ,עלק, רומנית)

לוגאן היא לא קליאו עם תחת. היא תוכננה כולה בתיב"מ, כאשר כל מה שהיה קיים בתכנון ממכונית אחרת -נלקח לשימוש , כמו מנוע גיר כסאות מראות , נלקחו מניסן מיקרה מודוס מגאן וגם מקליאו וככה עושים רכב ב 6000 יורו.

אם היו מביאים את ה 1.4, עם מזגן , (וזה אוטו באורך של מגאן כמעט ובהחלט לא הכיעור של הקליאו עם התחת) , ושיווק נכון, דרך ועדי עובדים וכו, לתת חמש שנות אחריות מלאה- תאמינו לי שהיצרן היה מגבה אותם כי האמינות של האוטו הזה, לפחות לפי האינטרנט ממש טובה.). זו היתה הצלחה .

אני מבחינתי סיימתי את הגולל על הלוגאן.. אבל יש תקווה

קוראים לה ג'ילי.

צוחקים?

תזכרו איך סובארו מכרה כאן בשנות השמונים.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

צבי, אני דווקא תומך בדעתך.

אני חושב שב60K הלוגאן היתה מצליחה כאן יפה גם בלי אוטומט וחישמולים, למשל באופן השיווק שציינת או כרכב לחברות השכרה.

מדובר ב 75% ממחיר של פיאט פנדה! ומקבלים משפחתית ברמה טובה יותר ממרבית שרידות שנות השמונים וראשית התשעים שעוד נוסעות בהמוניהן כאן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בעיית הלוגאן היא בעיית כל דגמי רנו\ ניסאן.. היבואן..

סוכנות חסרת מעוף בסיסי, אשר בידיה נמצאים מכוניות משובחות גם מתוצרת רנו וגם ניסאן, שהיבואן בצורה סיסטמטית מחרב כל ניסיון להצליח..

שלא לדבר על השירות שמוסכי רשת החברה מעניקים ללקוחות..

אולי יואילו קברניטי קרסו לרדת רגע לעם ולהבין שהלוגאן יכולה לכבוש בקלות את שוק הליסינג בקבוצה 1, במקום הגטס, אבל כנראה שאין כך כך עם מי לדבר..

פורסם
צבי עם כל הכבוד, לא ניתן למכור רכב ב60K, בסיסי ככל שיהיה, עלויות ללא רווחים מגיעות כמעט למחיר הזה. איפה כל האנשים שצריכים להרוויח בדרך?

אתה צריך לראות תכשיטים מורכבים ב-5 ש"ח שמקורם מסין. לי אין כבר מושג איך מישהו מרוויח מזה, אלא אם כל שרשרת האספקה מבוססת על עבדים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

erez רוב הכסף שאתה משלם על מכונית בא לכסות את כול תהליך הפיתוח שעבר הדגם, מדובר בתהליך ארוך שעולה עשרות עד מאות מליונים.

בלוגאן תהליך הפיתוח הזה נחסך בגלל שהשתמשו במכלולים קיימים, מוכחים וזולים לייצור.

הייצור מתבצע ברומניה וכך נחסכות עוד עלויות של עובדים וכדומה.

עלויות הייצור נמוכות מאוד ככה שהמחיר הגיוני בהחלט.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אמממ... לא בדיוק.

רוב המחיר שאתה משלם על רכב לא בא לכסות את עלות הפיתוח, הוא בא לכסות את עלות המכס והמיסים.

תשוו מחירים של רכב בחו"ל ובישראל ותקבלו חום. ואני לא מדבר על מחיר רכב לדילר בשער המפעל, אני מדבר על מחיר הרכב לצרכן הסופי.

בארה"ב, המחיר של משפחתית ממוצעת (לאנסר, מאזדה 3 וכו') הוא סדר גודל של 15K$ וזה לפני מבצעים ומציאות ומיקוח. וזה מחיר סופי ללקוח. באירופה המחירים דומים. וגם שם משלמים מיסים ומע"מ על רכישת רכב.

אבל רק אצלנו צריך לשלם ליטרת בשר בעד הזכות לרכוש רכב. המדינה עוד מחזיקה בתפיסה האנכרוניסטית שרכב הוא מוצר מותרות שיש לגבות עליו מס רצחני.

פורסם
כן, זוהי המכונית שהתהפכה עם בוחן רכב ולא כתב רכב.

מישו (לא זוכר מי...) רצה להוכיח לרנו שהרכב בעייתי ולא בטיחותי בגלל שהוא זול.

אז מה הוא עשה? נסע מהר וסובב את ההגה עד הסוף.....וכמובן התהפך, ואח"כ מתחו עליו ביקורות בעיתונים שמה שהוא עשה, כל רכב לל ESP היה מתהפך ולכן הוא לא צודק....

ממתי כל רכב ללא ESP מתהפך בשבירת ההגה במהירות גבוהה???

רכב מודרני פשוט יחליק. בטח שלא יתהפך.

פורסם
ממתי כל רכב ללא ESP מתהפך בשבירת ההגה במהירות גבוהה???

רכב מודרני פשוט יחליק. בטח שלא יתהפך.

Que...?!

שאחותי תספר לך על מגאן קופה שהתעופפה באוויר בסיבוב תע"ש (עקומה עם שיפוע נכון וסלילה מעולה)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...