Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אירוני שאת שולי הכביש מאכלסות רנו טווינגו ומגאן... :lol:

אנא צפו בסרט , (זה דקה ) וענו בבקשה

האם צדקו מנהלי חברת קרסו כשהחליטו לא לשווק את הלוגאן (60000 ש"ח לרכב 1.4 ידני)

תודה.

צביקה

צביקה, סלח לי שאני מפקפק ביושרך, אבל מה בדיוק המניע מאחורי ההודעה?

ישנן הרבה מכוניות שלא מיובאות ארצה, אך כאלו שמעניינות אותנו, חובבי הרכב ועל אלו צריך "לבכות".

הלוגאן, תחבורה בסיסית שמתחרה בקאיה ריו ויונדאי אקסנט, לא מככבת בחלומות של אף אחד בפורום (או כך אני מקווה: עדיין רשום מוטוריקה בכותרת הדף).

אין זה סוד שאין שום קשר בין מכונית הראלי לבין הסדאן הסדרתית, כך שהסרט חסר כל משמעות.

מצד שני, צר לי על כל אלו שמגחכים על האוטו. מה אתם פותחים את הפה לפני שנהגתם או ראיתם אחת כזו? :roll:

האם צודקים מנהלי קרסו שבכך שהם לא מביאים את קליאו ספורט חדשה?

זו כבר שאלה יותר מעניינת.

דניאל

MCS 2008

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמממ... לא בדיוק.

רוב המחיר שאתה משלם על רכב לא בא לכסות את עלות הפיתוח, הוא בא לכסות את עלות המכס והמיסים.

תשוו מחירים של רכב בחו"ל ובישראל ותקבלו חום. ואני לא מדבר על מחיר רכב לדילר בשער המפעל, אני מדבר על מחיר הרכב לצרכן הסופי.

בארה"ב, המחיר של משפחתית ממוצעת (לאנסר, מאזדה 3 וכו') הוא סדר גודל של 15K$ וזה לפני מבצעים ומציאות ומיקוח. וזה מחיר סופי ללקוח. באירופה המחירים דומים. וגם שם משלמים מיסים ומע"מ על רכישת רכב.

אבל רק אצלנו צריך לשלם ליטרת בשר בעד הזכות לרכוש רכב. המדינה עוד מחזיקה בתפיסה האנכרוניסטית שרכב הוא מוצר מותרות שיש לגבות עליו מס רצחני.

דיברתי על המחיר שלה באירופה, 6000 יורו, לא על המחיר שהיבואן בארץ חישב כשתיכנן למכור אותה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

1. אלפי דאצ'ות מסתובבות בבוקרשט ורבבות ברחבי רומניה ובהחלט לא מדובר במתהפכת סידרתית.

2. יום לאחר המבחן הגרמני בוצע מבחן מקומי בשידור חי בכל מהדורות החדשות, ונחשו מה הרכב לא התהפך. ולא התהפך גם כשהעלו את המהירות ב-15 קמ"ש מעבר.

3. הלוגאן שורדת את המבחן הקשה ביותר: מונית רומנית.

4. עכשיו עם מנוע הדיזל של רנו היא גם חסכונית הרבה יותר.

5. מנהיגה על הרכב המדובר, נסיעה עליו גם במושב האחורי זהו רכב נסבל + שמהווה תמורה למחיר המצחיק שלו.

6. בשוק המקומי המתחרה (באותו טווח מחיר) היא הדייהו מטיז, שאר הנבלות הקוריאניות פחות טובות לדעתי ויקרות הרבה יותר עקב מיסים גבוהים יותר.

7. סה"כ ברכב הוא שילוב של כל מה שנשאר במחסן של רנו מהקלירו והמגאן הקודמות.

8. 3 עמודים על לוגאן...:shock:

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
Que...?!

שאחותי תספר לך על מגאן קופה שהתעופפה באוויר בסיבוב תע"ש (עקומה עם שיפוע נכון וסלילה מעולה)?

נשמע כמו תקלה, צריך העברת משקל חריפה יחסית עם זווית גלגול גדולה כדי להתהפך ברכב מודרני, בד"כ נתקלים בתת היגוי הרבה לפני התהפכות כאשר "שוברים" הגה.

בכל מקרה, יכול להיות ש"I know nothing, NOTHING" ;)

פורסם
Que...?!

שאחותי תספר לך על מגאן קופה שהתעופפה באוויר בסיבוב תע"ש (עקומה עם שיפוע נכון וסלילה מעולה)?

עופר,

אני לא מכיר את המקרה אבל מהידע והנסיון המקצועיים שלי, אני מצטרף לדיעה שבימינו רכב סטנדרטי תקין לא מתהפך על משטח ישר סתם מעצמו. הוא כן עלול להתהפך אם יפגע במשהו קשיח (כמו מדרכה) או יכנס לבור/תעלה. על אחת כמה וכמה כשמדובר רק בהפנית הגה חריפה שתכניס כל רכב (שוב סטנדרטי ותקין) לתת-היגוי.

אשמח אם תשפוך יותר אור על המקרה שעליו דיברת.

דני G.

פורסם

אשמח אם תשפוך יותר אור על המקרה שעליו דיברת.

דני G.

ההנחה הלא מקצועית של אחותי היא שהרכב המתהפך היה ב-160 קמ"ש, אבל דבר אחד בטוח, הוא התעופף באוויר באמצע העקומה בכביש בלי לפגוע בדבר. זה נכון שקשה מאוד להפוך רכב מודרני אבל במהירות הנכונה ועם התמרון הנכון זה אפשרי.

בנוסף, אם הלוגאן התהפכה כי הצמיגים לא היו תקינים הרי אף אחד מאיתנו לא יודע בוודאות שצמיגיו ושאר מערכות הרכב 100% תקינות. זה נכון שקשה להפוך רכב מודרני, אבל זה אפשרי, זה קורה ושלא יחשבו שאפשר לעשות איזה תמרון שרוצים באיזו מהירות שרוצים וכל זמן שיש מספיק כביש מסביב שומדבר, מלבד החלקה, לא יכול לקרות. יכול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמי שמכיר,נסע ונהג בלוגאן,הרכב אינו נורא כל כך,הוא אף נעים ומוצלח מהקליאו סדאן הטורקית (שגם היא פופולרית ברומניה) וזול יותר.

לא מדובר בפאר היצירה אך הלוגאן בהחלט מפתיעה ומהווה תמורה טובה ל 35000 ש"ח שהיא עולה בחו"ל (הדגם המאובזר והממוזג שעומד בתקני זיהום האויר המחמירים ביותר באירופה).

הבעיה בישראל היא לא עם הרכב עצמו אלא עם התדמית הגרועה והתרופה היא מחיר זול לרכישה ובעיקר מחיר כזה שירידת הערך לא תהיה גבוהה מדי בערכים מוחלטים.

במחיר של 50 עד 60 אלף ש"ח זו היתה יכולה להיות הצלחה .

במחיר של מעל 80K אין לה סיכוי...

ובאשר להתהפכות,לא לשכוח שגם מרצדס A קלאס נפלה באותו מבחן ממש,בשני המכוניות הענין סודר ובאמת שלא מדובר "בליקוי" שצריך לדבר עליו.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...