Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - איזה נהג אתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאט לאט...יגיעו עוד נהגים...

בינתיים משמח אותי לקרוא שנהגים צעירים ממני לא נושאים איתם עבר מפוקפק כל כך..

שכחתי להוסיף שיש לי רשיון עד 500סמ"ק אך מפאת כבוד לאבי,אני לא רוכש אופנוע כבד..עדיין.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על הכביש משנת 95,

בתחילת הדרך נהג מופרע מבחינת מהירות --> טוטאל לוס לרכב בן חצי שנה ( ראיתם פעם שלדה של טויוטה קורולה עושה חיקוי של ביסלי גריל ?) בגלל נהיגה במהירות שאינה

מתאימה לתנאי הדרך ( בלשון המעטה ) , לי בנס לא קרה כלום ( הייתי לבד ברכב ) .

לצערי רק התאונה הזו נטעה בי את ההבנה של התאמת מהירות הנסיעה לתנאי הכביש.

מאז נוהג הרבה יותר בהיגיון אבל לצערי עשיתי טוטאל לוס נוסף לא מזמן שלא היה באשמתי

אלא באשמת חמור שרץ לאמצע כביש חשוך , הוא שילם בחייו והביטוח שילם את הרכב.

נקנסתי פעמיים במהלך 11 השנים שאני נוהג: על כביש הבטון בלטרון 120 המקום 90 ,

והשנייה בתוך העיר 80 במקום 70.

אני רואה את עצמי מאוזן כרגע פעם אחת היה לי המון מזל ובפעם השנייה היה לי המון מזל נאחס.

תהיו זהירים במיוחד אם תנאי הראות לא מושלמים !

פורסם

שכחתי להוסיף שיש לי רשיון עד 500סמ"ק אך מפאת כבוד לאבי,אני לא רוכש אופנוע כבד..עדיין.

לצערי, אני נתקעתי בקטע עם הכבוד לפני ההוצאה של הרשיון לעד 500.. :-\

(אבל חפיף.. קיבלתי שוחד..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

8 שנות רישיון

6 ד"וחות על מהירות מופרזת

3 תאונות קלות

2 קורסים לנהיגה מונעת

1 דו"ח על נהיגה בפורענות

אבל זה שהייתי ילד , כיום אני זהיר ומחושב יותר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

רישיון רכב - 02 - 9שנים , 04+03 - 5שנים

אופנוע - עד500סמק -7שנים, מעל500סמק - 2.5שנים

בעבר הרחוק- פעמיים שלילת רישיון אחת חודש והשניה שלושה חודשים על עבירות מהירות ,תאונת אופנוע די קשה , בסביבות ה30 דוחות חנייה בתקופה שעבדתי בתל אביב , תאונה בינונית עם האוטו שלא באשמתי , התהפכות בכביש 1 שברוך השם ולמרבה המזל הסתיימה באלגנטיות ורק האוטו הלך כפרה

בעבר הפחות רחוק - קנס של כמה מאות דולרים מזויינים על עבירת מהירות רצינית בארהב כולל מעצר לחצי יום באחת הנסיעות שלי מהעבודה ,שני עבירות מהירות אחת 25קמש מעל המותר והשניה 33קמש , דוחות חנייה שאפשר לספור על האצבע , פעם אחת תמרור עצור אבל עקב סימון מאוד לא ברור יצאתי זכאי ,תאונה ברמה בינונית עם קיר בטון לאחר שהגזמתי קצת עם האוטו , פעם אחת קטטה רצינית בכביש שעלתה לי מאוד מאוד ביוקר שלושה וחצי חודשיים בפנים

בהווה(שנתיים וחצי אחרונות) - יש בליינדר + וולנטיין 1 , אין עבירות תנועה , אין דוחות חנייה , שלוש פעמים נהגות דפוקות נכנסו בי מאחורה , פעמיים בפיגו 406 של אחותי , ולא מזמן פרחה מזויינת נכנסה ב323

רק בשלוש שנים האחרונות אני יכול להגיד על עצמי שאני נוהג טוב ונכון

לפני זה יצאתי לכביש כמו לשדה קרב , התנהגתי כמו אידיוט ונהגתי כמו אידיוט

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

Discover - אם לומר את האמת,אני קרוב לקצה גבול היכולת בענין האופנוע..כל יום אני תקוע קרוב לשעה בכביש 5 ואני לא מסוגל נפשית להתמודד עם הפקק הזה יותר.

נ.ב - את הרשיון הוצאתי ללא ידיעת אבי...

erwrxstier - הקטטה הייתה בארץ?פשוט קשה לי להאמין שבארץ קיבלת שלושה חודשים בפנים.

פורסם

רישיון מ-01'..

דוח על עקיפה מימין, חגורה ועיכוב התנועה :shock: ...

פעם מצלמה צילמה אותי היה פלאש ממש חזק בכביש 40 על סביבות 20 קמ"ש בלילה, זה היה לפני כ-3.5 שנים ועדיין לא הגיע הדוח למזלי..

פיליפ.

פורסם
Discover

נ.ב - את הרשיון הוצאתי ללא ידיעת אבי...

erwrxstier - הקטטה הייתה בארץ?פשוט קשה לי להאמין שבארץ קיבלת שלושה חודשים בפנים.

ניסיתי.. הוא גילה..

ועכשיו הוא משחד אותי כדי שאני לא אוציא..

בקשר ל ERWEXSTIER..

לפי הקנסות שהוא רשם מעל.. מדובר על ארה"ב :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכי מצחיק זה ללמוד לרכב על האופנוע ותוך כדי נסיעה לעמוד ברמזור ליד אבא שלי..

את הרכב הנוכחי רכשתי בעזרתו(ובעזרת הבנק)הכול כדי שאשכח מאופנוע,אבל הפקקים גומרים אותי.

פורסם

רשיון משנת 86' וב 10 שנים האחרונות עושה כ 50,000 ק"מ בשנה.

מבחינת דוחות מעט מאוד יחסית (כדו"ח אחד לכל שנתיים וברוב המקרים על דברים קטנים כמו אי עצירה מלאה בעצור או 10-15 קמ"ש מעל למותר בדרך בין עירונית).

תאונה אחת לפני כשנה וחצי שבה אני נפצעתי בינוני עד קשה ונוסעת ברכב שנכנס בי שברה 2 ידיים. אני חטפתי 5 חודשי שלילה, 1800 ש"ח קנס על רשלנות תורמת (עצרתי על שטח ההפרדה והמתנתי להשתלבות שמאלה ורכב סטה ונכנס בי. השופטת קבעה שבזה שעצרתי בצומת ולא עברתי ללא עצירה כפי שדורש החוק זו רשלנות תורמת) כ 3 חודשי אשפוז ושיקום שעוד לא הסתיים סופית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רישיון מ-01'..

דוח על עקיפה מימין, חגורה ועיכוב התנועה :shock: ...

פעם מצלמה צילמה אותי היה פלאש ממש חזק בכביש 40 על סביבות 20(=200???) קמ"ש בלילה, זה היה לפני כ-3.5 שנים ועדיין לא הגיע הדוח למזלי..

פיליפ.

המקרה שלי ממש מצער.

רשיון 02

מ-2003

תאונה אחת

שלילה אחת

בית משפט אחד

ועדה רפואית אחת (ביום ראשון הקרוב)

מבחני הכרה

תיאוריה אחת

טסט אחד

בלי שאלות.

פורסם

רשיון משנת 2003.

אני לא זוכר את עצמי כנהג לא רגוע. גם לאחר שקיבלתי את הרשיון לא הייתה לי את ה"התלהבות" שבד"כ יש לאנשים. אני דוגל במוטו שלכל דבר יש זמן ומקום מתאימים. רוצים לנסוע באופן ספורטיבי, בכיף, אבל במקומות שמכירים, שהתנאים מאפשרים (מזג-אוויר, כביש באיכות טובה, הכרה של המסלול ושאר הירקות).

אני נוהג כחוק, וב99% מהזמן רגוע. אני לא אומר שאני תלית שכולה תכלת, מדי פעם גם אני רוצה להנות, אבל שוב, הכל בשיקול דעת.

ללא תאונות עד היום, כמה שיפשופים בחניות עם הוולוו של אמא בזמן שהייתי עוד נהג חדש. במהירות אפסית, וכמובן שבקרב בין בלוק שוודי לבטון, לשוודים יש את היד העליונה :)

זהו בערך.

!AWDSOME

פורסם
Discover -

בארץ

אף פעם אי אפשר לצפות איך הדברים האלה נגמרים

מה שמתחיל באגרוף יכול להסתיים בבנאדם שוכב בטיפול נמרץ חצי גוסס

לא מדובר פה באיזה סיפור גבורה ואני לא מאחל לאף אחד ממכם להיות בסיטואציה שהייתי בה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

רישיון מ01.

4 שנים נהג חדש.

2 מכוניות מושבתות

הרבה דוחות על דברים מפגרים כמו פרסה על אי תנועה ונסיעה על מדרכה.

נוסע כמו סבא בעיר ומחוץ לעיר, פרט ליום שישי כשאני חוזר מהמפגש ומרשה לעצמי לקחת סיבובים עם הרבה גז.

haters will hate

פורסם

רשיון טרקטור מ97, 02 מ99, עד 500 סמ"ק מ2000 , ללא תאונות,

2 קנסות על נוסעים לא חגורים.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...