רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,583 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קרסו הגישה תביעת חוב 66 מיליון ש"ח למפרקים אלה אישרו "רק" כ 6.5 מיליון ש"ח קרסו פנתה לבית המשפט לקבל את ההפרש ותביעתה נדחתה. מצ"ב https://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/Viewer/NGCSViewerPage.aspx?DocumentNumber=9011f331b67f4a38bb6914b15134d81d
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מה עושים עם הדבר הזה חוץ מלזרוק לפח? אפשר להפוך את זה לדיבורית? (יש לי אנדרואיד ואני ב012)
הודעה אחרונה מאת BassDriver, -
-
שלום רב, אבקש את עזרת חברי הפורום להם יש גישה ל-ServiceBox של PSA - גם סיטרואן וגם פיג'ו. היום ניסיתי לעזור לחבר פורום עם מק"ט שהוא צריך לרכב שלו (סיטרואן). נכנסתי לאתר והסיסמא מופיעה לי שמורה שם בזיכרון תמידית. בשעה שניסיתי האתר של פיג'ו עוד עבד. בניסיון התחברות עולה הודעת שגיאה שהשם משתמש ו/או סיסמא שגויים. ניסיתי לאפס את הסיסמא דרך שליחה של סיסמא חדשה באימייל. הקשתי את הדוא"ל איתו נרשמתי - קיבלתי הודעה כי אין ברשימות דוא"ל כזה. ניסיתי להרשם מחדש לאתר (בתיאור שלו רשום שההרשמה היא חינם לכל דורש) אך ללא הצלחה. אין את הקישור כדי להכנס. כתבתי לשירות של האתר (כמובן שהוא לא בארץ) וקיבלתי תשובה כי הם לא הכתובת ואני צריך לפנות ללובינסקי על מנת לקבל סיסמא…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 992 צפיות
יום גשום למדי. כבישים מוצפים, תשתיות מדהימות, מזרקה שיוצאת מאמצע הכביש, נהגי ג'יפים שחולפים לידך וגל מים מכסה את הרכב שלך. בקיצור, יום מעולה. אני אשמח לדעת איך לנהוג בצורה הכי בטוחה ברכב, ואני מדבר מבחינת החלקים ברכב ולא בטיחות(בטיחות אני הכי זהיר שאפשר). יש הרבה שקעים בכבישים שמוצפים, מים בגובה רב ואין דרך אחרת אלא לעבור אותם. הבעיה היא שכשעוברים אותם המים נכנסים לתא המנוע מתחת לרכב. איך אפשר להימנע מזה? האם נסיעה במהירות ממש איטית היא הפתרון היחידי?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 851 צפיות
אשמח להמלצות בירושלים Sent from my 2014811 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ami.Z, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 878 צפיות
הייתה לי מזדה ספיריט 2006. סיפור אהבה אישי. עכשיו רציתי לקנות את הדור החדש מ2014 ובנסיעה אקראית על דגם משנת 2016 גיליתי חוסר גמישות על כביש משובש וחוסר יציבות בסיבובים (היגוי יתר ??) אני מאוכזבת ! אבל אולי זה רק ברכב הספציפי עליו ישבתי ואולי זה רק בעיה עם הצמיגים ?? משהו יודע על בעיה כזו ?
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
-
- 19 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אז ככה נכון לעכשיו כתוב במעקב שהוא מחכה לשיחרור מהמכס מה דעתכם יעבור או שנזיע עד שנקבל אותו? Sent from my SM-N910F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת moshe_levy, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מכרתי את הרכב לדילר במסגרת עסקת טרייד אין. האם אני זכאי לקבל זיכוי על רישיון רכב בתנאים כלשהם ? תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת biot, -
-
אחרי שני הדורות הראשונים שהיו מכוניות משפחתיות שהציעו ערך מוסף של איכויות התנהגות מהנות מאוד, הגיע הדור השלישי שאחרי הרושם הראשון ממנו התגלו הבעיות בדמות איכות הגימור, המנועים החלשים, תיבות ההילוכים הלא אפויות ומהר מאוד היא ירדה קרנה של הפוקוס. עכשיו היא חוזרת, אחרי מתיחת פנים קלה - אבל חשוב מכך טיפול יסודי באותן נקודות תורפה מהותיות של הדור האחרון. יואב פולס לקח אותה לנסיעת מבחן וחזר מרוצה באופן שמצריך בדיקת דם... המבחן המלא כאן
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 803 צפיות
VW טרנספורטר חדש. T6 דיזל DSG 7 הילוכים. מגיע מהיצרן ללא בקרת שיוט. לקבל אחד עם בקרת שיוט זה לחכות 4-5 חודשים !! לפי ידע שלכם. ניתן להתקין (להזמין אחרי) להוסיף בצורה תקנית (לפי VW) לרכב בקרת שיוט? הרכב חייב להיות בובה. כי זה רכב נכה. רכב של ביטוח לאומי. שאלה שניה ניתן להחליף הגה מקורי של טרנספורטר, בהגה VW קטן יותר לדוגמא גולף RS הגה אחר סיאט או אודי (לאון / TT ) בתודה ליודעי דבר
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, מחר אני צפוי לקבל את הרכב החדש שהזמנתי. חישוקיו של הרכב הוחלפו בארץ לחישוקים קלים (מה שמכונה חישוקים קלים בהתקנה מקומית). האם עם קבלת הרכב מחר לדרוש איזון גלגלים/כיוון פרונט? האם בכלל אלו נדרשים לאחר החלפת ארבעת החישוקים? ומה הסיכוי שעשו זאת עם ההחלפה על דעת עצמם? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת david1, -
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
אשמח להמלצה ממישהו על תחנת דלק עם דלק 98 איכותי באזור חיפה והקריות
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 33.4 אלף צפיות
אתמול עלתה לי בראש שאלה, הרי למה אפשר להפעיל את כפתור הac במזגן על חימום אם אפשר להפעיל את האיוורור וחום המנוע נכנס לאוטו? אף פעם בחורף לא הפעלתי את הac מהסיבה הזאת. אז בחימום אם אני מפעיל את הכפתור למה זה משמש?
הודעה אחרונה מאת ariel000, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אנו מציעים לעשות מהפך בפנים האוטו בהתאמה אישית בעור איטלקי אמיתי, דמוי עור ובד. כל זה נעשה בסדנת הרכב " Odiva Art " מוזמנים ליצור קשר 054-9119223 ולבוא להתרשם א'-ה': 8-17 ו': 8-12 צבי שכטרמן 26, אז"הת ישן ,נתניה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום בשיטוטי באינטרנט מצאתי מודעה של לובינסקי-טרייד, לקראת סופשנה, מוכרים ב0 ק"מ, פיג'ו 208 ACCESS ידנית, ב61 אלף שקל. כמעט 12 מתחת למחירון. בלוח יד 2 אנשים מוכרים את ה208 שקנו ב80-90 אלף לפני שנתיים שלוש, ב39 (!) ואפילו פחות מזה, לפני מיקוח. מעבר ליריקה בפרצוף של כל מי שקנה כבר 208, שגם ככה לא החזיקה ערך מי-יודע-מה עקב סטיגמות, ועכשיו ככל הנראה, בעלי ה208 אולצו להתגמש כרקדנית בלט אוקראינית כדי למכור את הרכב הזה, מעניין האם המהלך מסמן איזשהו ניקוי מלאי לקראת הבאת מנוע הטורבו לגרסא הידנית ב2017 , וחס וחלילה מתחרה ראויה לאיביזה ? כמה שבא לי 208 לוגמת דיזל, לא רנאה לי שזה זמן טוב ללכת על אחת
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 863 צפיות
היי, עד עכשיו שמתי את כסא הבטיחות במושב הקדמי, שם יכולתי לבטל את כרית האוויר. מטעמי בטיחות, העברתי עכשיו את כסא הבטיחות למושב האחורי, באמצע. בפג'ו 307 שנת 2003 XT, לפי הבנתי, יש 6 כריות אוויר. מן הסתם, אי אפשר לבטל את כריות האוויר (חוץ מכרית האוויר של הנוסע שליד הנהג). זה לא מסוכן? איך אני יכולה לדעת היכן ממוקמות כריות האוויר? לפי זה, איפה הכי בטוח לשים את כסא הבטיחות והתינוק? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת rona1985, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי 7 שנים עם אוט' חזרתי לידני והייתי רוצה לוודא שההרגלי נהיגה-ידני שלי בריאים לרכב עד כמה שניתן פעם אחרונה שנהגתי על ידני חדיש יחסית היתה בטסט - ומאז נהגתי מדי פעם (פעם בשבוע בערך) ביונדאי עתיקה (91). אני אתאר את הצורת נהיגה שלי וכמה שאלות ואשמח אם תעירו על דברים לא נכונים\טובים\טיפים התחלת נסיעה: 1000-2000 סלד ושחרור מצמד לאט, אחרי קצת ניסוי וטעיה זו הדרך שמצאתי שהרכב מתחיל נסיעה חלקה נסיעה בפקקים: בד"כ מתגלגל לי על הילוך ראשון-שני כאשר הרכב לא עובר את ה 1000 סלד (אני ממש מתגלגל על 3 קמש) כדי להמנע מעצירות ולחיצות מיותרות על המצמד (עשיתי 1-13 בפקקים של איילון דרום של 16:00 אתמול בצורה הזו) אם אני צריך לבלום (רמזור\תמרור) אני בולם …
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום רב, יש לי את הרכב ועדיין לא הצלחתי להבין. בסטייה בנתיב הרכב ממש עצמוני ואפילו מתלוצץ עם רופאיו...(:- בתמרוני חניה מהירים הרכב בולם את עצמו( ממש מפעיל ABS ). בכביש המהיר הוא נותן צפצוף כהתראה כשמתקרבים לרכב במהירות, אבל אני לא בטוח שבזמן אמת במהירות גבוהה הוא בולם או לא. מישהו יודע מהו טווח המהירויות שבהם הוא יבלום לבד? 0 עד 40? עד 70? 30 עד 80? האם בדרדורי פקקים הוא גם יבלום? תודה
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
שלחו לי את התמונות, מישהו מכיר מה הסיפור Sent using LG V10
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
לא כמו הבדיחה המוכרת (לגולשים היותר ותיקים) אלא באמת האם אתם מכירים את מכוניות הנוסעים של חברת סוזוקי? גולשי קארספורום היקרים שלום, שמי שירן, ואני שמחה להיות עימכם כאן בפורום, בשם חברת סוזוקי. אני ממחלקת השיווק והדיגיטל של מכשירי תנועה, קוראת המון בפורום ועכשיו הגיע הזמן שנקפוץ למים הסוערים, וליצור יחד עימכם קשר ישיר בינכם לבין החברה. כידוע, מאז שהחלה חברת סוזוקי למכור מכוניות נוסעים בישראל, נהנים רכבי סוזוקי ממוניטין אמינות וסחירות מהגבוהים ביותר בשוק הישראלי, ומציעים בכל סגמנט אלטרנטיבה אטרקטיבית למי שמעוניין ברכב חדש. אז מה יש לנו להציע לכם, גולשי הפורום? ראשית אני כאן לכל שאלה, בקשה או בעיה חלילה. רוצים נסיעת מבחן על הבאלנו הידנית (74,990 שקלים!…
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, קניתי לא מזמן רכב בן 4, ואני מנסה להעריך בן כמה המצבר. המצבר הוא של וולטה, לא הצלחתי להבין את ההטבעות שיש עליו (מצורף צילום). יכול להיות שזה המצבר שהגיע עם הרכב במקור?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלו לכולם, ברשותי סיאט איביזה 2012 והוילון של הסאן רוף מתחיל ליפול לי מהמסילה, אך הוילון שלם ותקין. רציתי לדעת איך ניתן לתקן זאת, עצמאית או אצל מישהו במחיר הגיוני?? תודה לכול העונים.
הודעה אחרונה מאת Hihiz, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
היי לכולם אז במשך שנה שלמה, בכל כמה זמן (לפעמים כמה פעמים בשבוע, לפעמים פעם בכמה שבועות) אני קם בבוקר ונהנה לראות שריטות עמוקות וארוכות מאוד של מפתח על כל הדלת, המנוע, הפגוש ובכל חלק אחר של האוטו, ולפעמים אפילו משחקי איקס עיגול חרוטים בצוקה עמוקה מאוד על האוטו. ברור לי מאוד מי עושה את זה, אך אין לי שום הוכחה שזה הם ולכן אין לי דבר לעשות בנוגע לזה. כמובן שצבעתי את הרכב (טעות גדולה מאוד) ואז כנראה שהם אפילו התחילו להנות יותר לשרוט לי אותו כי זה חזר, ובגדול. אבל נאמס לי מזה. אני באמת לא מבין כמה אנשים יכולים להיות ממורמרים וחארות אבל הנה זה קורה ונשבר לי. אז התכנון שלי הוא לשים מצלמת אבטחה, אני רוצה לראות אותם נוגעים שוב ברכב אחרי שהם יראו את המצלמה, ואם הם יעזו …
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
אני כבר הרמתי ידיים. אני לא מבין מה הקטע עם המנורות לדים ברכב הזה. בלוחית רישוי ואור החניה, לאחר החלפת הנורות ללד, האור עובד אבל כאשר אני מכבה את האור המנורות ממשיכות להבהב באור חלש. בסלון של הרכב החלפתי מנורות(יש שתי מנורות מקדימה באותו החלק) איך זה יכול להיות שבצד אחד עובד האור ושני לא וזה לא בעיה של נורה כי בצד שעובד שתי הנורות עבדו ובצד שלא עובד מנורה שהיא לא לד עובדת. למישהו יש תשובה או הסבר למה הבעיה ברכב הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת 123almog, -
שלום פורום... (לדעתי היה כאן לא מזמן שרשור דומה למה שאני כותב בהמשך, אבל באמת שלא הצלחתי למצוא אותו - או שבכלל זה בפורום אחר). בכל מקרה, הבעייה היא כזו - בבניין בו אני גר יש אדם מבוגר, להערכתי כבר שכח מתי היה בן 80. האיש נוהג בצורה מזעזעת - אין כמעט פעם שהוא לא פוגע קלות במכוניות בחניון התת קרקעי, שלא לדבר על כל העמודים בסביבת החנייה הפרטית שלו. כניסה או יציאה שלו מהחנייה הפרטית (שם ניתן להחנות נגמ"ש, פחות או יותר) תהיה כמעט תמיד כרוכה בשפשוף מלוא הדופן של האימפרזה האומללה, נגיחת חרטום בקיר החניון או רוורס אלגנטי לתוך אחת המכוניות האחרות שבאזור... ואז, פול-גז לאורך 50 המטר שעד השער החשמלי. יש לציין כי האיש היה כבר עם רגל אחת בקבר לפני כשנה לאחר שהצליח ל…
הודעה אחרונה מאת AvihuHe, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
שלום, קראתי על זה בפורום אבל הנושאים היו משנת 2012 בערך, אשמח לדעת היום איך זה פועל. יש לי לשלם 1250 שקל בערך ואני מעוניין לפרוס ל 12 תשלומים, איפה עושים את זה? (דואר/אתר?) וכמה יקחו ריבית על זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Adamm, -
-
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
כמו הלאון לפניה וכנראה גם שכמו הגולף אחריה , האוקטביה מקבלת רענון עיצובי ועדכון לאבזור בדומה ללאון , מערכות מולטימדיה ובטיחות . בנוסף טוענים להגדלת המרווח לרגליים ונפח האחסון בתא המטען. קרדיט למקור.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 927 צפיות
ערב טוב, מישהו יכול להמליץ על מקום לשכפול מפתח באזור הבורסה בר"ג? תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בימים האחרונים אני מרגיש מדי פעם חשמל סטטי (בעיקר אחרי שאני לובש חולצה) ופתאום נתקלתי בסרטון הזה (באורך 47 שניות) באתר nana10 http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1220800&sid=126
הודעה אחרונה מאת saay222, -
- 0 תגובות
- 501 צפיות
שלום, יש לי תחושה שהפנסים ברכב לא מכוונים כמו שצריך, משום מה נראה שהפנס השמאלי קידמי מאיר טוב ישר וחזק ואילו הפנס הימני חלש יותר. יש מקום מומלץ לבצע בדיקה/כיוון פנסים באזור שרון (כפ"ס/רעננה) או פ"ת? מעדיף לא מכון בדיקה או טסטים. מדובר ברכב חדש והתקנתי טורבו לד, אבל גם לפני כן בפנסים המקוריים - התחושה שלי לגבי עוצמת וכיוון הפנסים היתה זהה. תודה.
הודעה אחרונה מאת crazyj,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 368 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- garicho
- Pavlik
- sperial
- eladns
- AviorXD
- rc135
- Blap
- beresford
- דובצע
- גולדן191
- סולל הדרך