Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכיר סוזוקי?

סוזוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-SX4 היא יצירה של 2009. אז כל הדברים האלה עדיין לא היו שגרתיים.

הבן שלי פתר את הבעיה - התקין טלפון קבוע ברכב, יש לו תושבת על החלון הצדדי (הרי שימוש למשולש של קורה A שכל כך אוהבים לשנוא בפורום) ומשתמש בכבל 3.5/3.5 (אולי כבר עבר למשדר FM) למוזיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בתור בעלים של SX4 (לא קרוס) לא מבין איך בדגם המפואר אין כניסת USB, אין BT, ואין AUX...

.

טוב שלא ביקשת פתרונות כאלה לסמוראי... :wink:

עריכה - ספריאל הקדים אותי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ה-SX4 היא יצירה של 2009. אז כל הדברים האלה עדיין לא היו שגרתיים.

2006, למעשה. לארץ היא הגיעה מאוחר יותר.

בכל מקרה ניתן לרכוש מתאם סיני ייעודי להזרמת מדיה עם כבל, כרטיס זכרון, USB או בלוטות'.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מאז שהוצגה, הסוויפט ספורט היתה להיט בכל אירופה וכמה שנים שימשה כרכב ספורט הנפוץ ברינג עם מירב שיפורים. אפילו בטופ גיר שיבחו אותה ואגב כל זה ללא טורבו, אז הטורבו הוא לא הכל בחיים.

במחצית השניה של 2017 אמורה להיות מוצגת הגרסה החדשה של הסוויפט ספורט עם מנוע 1.4 טורבו שקיים בויטארה s שגם היא לא נמכרת פה, והשאלה הגדולה האם נראה אותה פה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

השאלה זה עם כל הכבוד לדיבורים פה, האם יקנו אותה?

חוץ מסטיו שבאמת קנה פולו GTI ידנית, האם אחד מהדולשים פה יקנה סויפט ספורט במצב תיאורטי של ייבוא.

לגבי התמחור שלה, היא לא מתחרה בהוט האץ' כמו קופרה ו-208GTI אלא ברכבים כמו סוניק RS ו-DS3.

אגב, שני האחרונות נמכרו בארץ בעיקר עם גיר אוטומטי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
2006, למעשה. לארץ היא הגיעה מאוחר יותר.

בכל מקרה ניתן לרכוש מתאם סיני ייעודי להזרמת מדיה עם כבל, כרטיס זכרון, USB או בלוטות'.

הגיעה ארצה ב-2006-7, שווקה זמן קצר במקביל לאקסמפלרים האחרונים אחותה הבכורה, הגלגול האחרון של הליאנה.

קיבלה מתיחת פנים רצינית בשנת הדגם 2010 (שהופיעה באמצע 2009), עם מנוע משופר וגם גימור משופר. אבל, כאמור, די התאימה לסטנדרטים של אותם ימים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב שלא ביקשת פתרונות כאלה לסמוראי... :wink:

עריכה - ספריאל הקדים אותי.

נמכרה עד 2014!

אז מדוע לא מציעים או הציעו משהו?

כיום לא מצאתי מתאם (גם לא סיני) שיכול לתת לי AUX או USB.

יש רק את חברת YATOUR שעולה בסביבות 300 שח ללא התקנה.

פורסם
השאלה זה עם כל הכבוד לדיבורים פה, האם יקנו אותה?

חוץ מסטיו שבאמת קנה פולו GTI ידנית, האם אחד מהדולשים פה יקנה סויפט ספורט במצב תיאורטי של ייבוא.

לגבי התמחור שלה, היא לא מתחרה בהוט האץ' כמו קופרה ו-208GTI אלא ברכבים כמו סוניק RS ו-DS3.

אגב, שני האחרונות נמכרו בארץ בעיקר עם גיר אוטומטי.

אם הצליחו למכור איביזה 1.2 tsi ידנית, ימכרו גם את זה. שוק הרכב בארץ משגשג מאוד ועדויות לכך הן רכביפ כמעט מכל סגמנט ורמת אבזור. סוזוקי הרחק מאחור בנושא ואם ימשיכו כך בסופו של דבר מי שיתגלגל לאולם התצוגה שלהם הם רק מבוגרים עם הנחות "חבר" ( עיינו ערך סובארו )

פורסם

אז מדוע לא מציעים או הציעו משהו?

אני שואל ברצינות, מאיפה ההנפצה הזו שאחרי שרכב סיים ייצור, היצרן/יבואן צריך לעשות לו אדפטציה לטכנולוגיות חדישות של עשור מאוחר יותר ועוד לטענתך, לעשות את זה במחיר סמלי???

פשוט מופרך!

פורסם

נציגת סוזוקי / ספונסר בפורום -שירן,

נעלמה מהשרשור שנפתח על ידה.

נראה שהיבואן לא לוקח את הפורום במלוא הרצינות

מאחר ונציגת היבואן יכלה לדווח לחברי הפורום הנכבד

על מבצע סוף השנה שמקיים היבואן

שבו ניתנת למספר מהדגמים המיובאים על ידו

הנחות ממחיר המחירון וחבילות אבזור מפנקות כגון:

מערכות מולטימדיה עם תכנת הניווט Waze,

מצלמה אחורית הכלולות במחיר המבצע למכוניות.

פורסם (נערך)

עוד כשראיתי את הפוסט הראשון אמרתי לעצמי: "תוך כמה זמן יוכלו אותה כאן בלי מלח?" זאת טעות נפוצה של יבואנים לשלוח לגוב האריות בחורה שרגילה לנהל עמוד בפייסוש עם לייקים ומודרציה קשה לתגובות. זה בסדר. רבים וטובים עשו את הטעות הזאת. לפתוח פוסט :מכירים סוזוקי היה מתנשא טיפה, כי אני בטוח שאנשים כאן מכירים קצת יותר לעומק מכותבת תחת יוזר. רק לי הייתה ליאנה וSX4 ואי בכלל לא מחובבי המותג.

אבל נסמח אם במקום נציגת סוכנות הפרסום של מכשירי תנוע, מישהו מתוך החברה יקח על עצמו את היוזר ינהל דיאלוג כנה ואמיתי עם קהילת חובבי הרכב, כולל שאלות קשות ומיותרות וגם איזוטריות בדמות: איפה קיזאשי שהבאתם?

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

אתה ברצינות רוצה להגיד לי שאתה לא מכיר את הבדיחה "מכיר סוזוקי"?

יצאת חומוס עם התגובה הרצינית לרפרנס לבדיחה.

פורסם

מה שעכברוני אמר, לתשומת מנהלי דיגיטל. פה זה פורום של יחסית מומחים חובבים הארדקור, צריך לשלוח או לפחות לגבות מאחור בנציגות טכניות ושיווקית חריפה (כמו שעשו יפה לובינסקי ושאפו להם על זה), כולל להיות המוכנות לשאלות קשות ו ונוקבות. זה לדעתי משתלם בגדול כי הכותבים פה נחשבים כמובילי דעה בסביבתם וכאלו ש''מבינים" ואיתם מתייעצים בנושאי רכב. אני יכול להעיד על עצמי שהייתי "מיילד" ברכישת כ20 מכוניות חדשות בישראל.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא חושב שקראתי כאן שאלה קשה אחת. קראתי שאלות לגיטימיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה ברצינות רוצה להגיד לי שאתה לא מכיר את הבדיחה "מכיר סוזוקי"?

יצאת חומוס עם התגובה הרצינית לרפרנס לבדיחה.

זו הבדיחה?

"איש אחד, נוהג ברכב בכביש החוף, במהלך הנסיעה חולף על פניו רוכב אופנוע, וצועק לו "מכיר סוזוקי?" ונעלם… הנהג מתעצבן מגביר מהירות וחולף על פני האופנוע ושוב חוזר הסיפור על עצמו, האופנוע עובר על פניו והרוכב צועק "מכיר סוזוקי?" ושוב נעלם כך מספר פעמים.. כעבור כמה קלומטרים מבחין נהג הרכב בסימני תאונה ורואה את רוכב האופנוע תלוי פצוע על עץ, "צחקת עלי הא" מגחך הנהג, "איזה צחקתי" בוכה הרוכב "רציתי רק לדעת איפה הברקס…."

פורסם

זה כמו שאנשים שלא מכירים אופנועים שואלים על כל אופנוע: "איזו הונדה זאת?"

או שלא מכירים רכב שטח ושואלים "איזה ג'יפ זה?"

ובאמת לאן נעלמה הגברת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...