Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכיר סוזוקי?

סוזוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא מסכים איתך. יש הרבה חברות שמתחילות במהלך שיווקי ונוטשות אותו באמצע. כנראה למישהו בהנהלה היה רעיון להתחבר לקהילת הפורומים, הפיל את זה על איזו מישהי שזה בא לה ממש לא טוב, וכרגע מתעסקת בדברים שיותר חשובים לראייתה. האמת שזה לא מפתיע. אף פעם היבואן הזה לא התבלט מבחינת קשרי לקוחות. זה יבואן זקן ועייף, וזה בא לידי ביטוי פה, ובעובדה שלוקחים מהם זכיינויות.

העברת קרייזלר וג'יפ לסמל"ת לא קרתה בגלל התנהלות כלשהי של מכשירי תנועה, אלא בגלל מהלך שפיאט העולמית הכתיבה. מכיוון שסמל"ת היא היבואן של פיאט בישראל, העבירו את קרייזלר וג'יפ אליה.

מצטרף לשאלה לגבי הסוויפט ספורט. לא מזמן עמדה לפני ההחלטה לקניית רכב שני למשפחה ורצון עז לבחור בסופר-מיני ספורטיבית אך ההיצע בארץ לא תואם את הדרישה למשהו אמין, זול (יחסית) וכיפי.

הצרפתיות לא אמינות והרנו גם רחוק מאוד מזולה, הפולקסווגניות (איביזה קופרה ופולו גי.טי.איי) לא מהנות במיוחד, הפיאסטה לא מגיעה בגרסת ST וכך אחד אחד נפלסו כל הסופר-מינים הספורטיבים בארץ. כל הזמן הזה חשבתי על הסוויפט ספורט ועל איזו אופציה נהדרת הוא יכל היה להיות.

הסוויפט היא לא מתחרה של האופציות שהזכרת. היא ממוקמת מתחתיהן. חלשה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מדוייק, כמה פיאט/אלפא/לנציה סמלת יודעים למכור, גם אנחנו וגם היצרן יודע טוב מאוד וכולנו יודעים שזה לא הרבה.

אם יבואני קרייזלר לישראל היו מצתיינים (ולא אחת הבדיחות העצובות של התחום), סמל"ת יכלו לקפוץ לירח ובחזרה ולא היו מקבלים את הזכיון אלא ההפך מאבדים אותו בדיוק כמו את קיה (חרף הקשרים הנהדרים של הזכיין בהנהלת פיאט).

רק שהמצב הוא כאמור כזה שסמל"ת היא הרע במיעוטו מול המגוחכות של מכירות דודג'/קרייזלר/ג'יפ בישראל (שלא ביבוא אישי כמובן9.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, איחוד זכיינים זה תמיד פעולה שיצרנים חותרים אליה, מאוד לא נח להם לשלוח את התוצרת ל 2-3 זכיינים שונים, רק שהבחירה בין הזכיינים היא כמובן עפ"י ביצועים ולא עפ"י "זה חבר שלי" או "הוא היה פיאט ופיאט זו מי שרכשה את קרייזלר אז פיאט ישאר". בעסקים, כמו בעסקים, רק הכסף מדבר.

בשליפה מהמותן, כאשר נמאס ל GM משני זכיינים שהיו בארץ (ליאו גולדברג וחברת המזרח) ושניהם היו זכיינים מעולים, הם פשוט כפו איחוד על שניהם וכך נוצרה UMI אבל כשהביצועים של אופל הפכו לוירטואלים, לא הייתה להם בעיה ליצור שוב את הבעיה שהם מנעו עשור לפני ע"י מתן הזכיון של אופל לזכיין אחר.

בקיצור, הכל כסף :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום סוזוקי.

זה זמן מה אני שוקל לחזור לרכבי 4x4 לטיולים בשטח, קצת מעבר לשבילים.

התעניינתי בויטארה החדשה, בין השאר בגלל ערכת ההגבהה שפיתחו עבורה (כן, ידוע לי שההתקנה מבטלת את האחריות על מה שקשור בהגבהה).

קראתי באחת הכתבות שהויטארה נמכרת עם צמיגים במידות 215/60/16 או 215/55/17.

חשוב לי שיהיו ברכב צמיגי כביש-שטח (50/50), ומסתבר שהויטארה נמכרת עם צמיגים בחתך 55 בלבד ואין צמיגי 50/50 במידה זו.

בביקור בסוכנות בהרצליה אמר לי המוכר שסוזוקי היא חברה שמרנית ולא תביא מכוניות עם מידת צמיגים אחרת (אפילו אם נמכרות כאלו בחו"ל).

בנוסף, בדקתי באינטרנט את המפרט הטכני של האיגניס האמורה להחליף את הג'ימני (כנראה לאחר תקופת חפיפה) ומצאתי שגם ברכב זה אין צמיגי 50/50.

אז אחרי דורות של סמוראים, ויטארות, גראנד ויטארות (משני דורות) וג'ימנים (כולם עם הילוך כוח וצמיגים המתאימים לשטח), סוזוקי "נפרדת" מהשטח ???

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
מה לא אמין לך ב 208GTI שגם מתומחרת פצצה?

רק אל תגיד משהוא על המנוע ה"בעייתי" כי הבעיה הזו כבר לא קיימת מזמן.

לגבי התמחור של ה-208 אני מסכים לגמרי, תמחור מעולה, אם הפיאסטה ST הייתה זמינה במחיר הזה נגיד, הייתי קונה אחת מזמן.

לגבי האמינות, זה אפילו לא משהו ספציפי, אני הרבה יותר שטחי מזה :) אני מתייחס בעיקר לסטיגמה על צרפתיות לא אמינות ולא שומרות ערך.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
שלום סוזוקי.

זה זמן מה אני שוקל לחזור לרכבי 4x4 לטיולים בשטח, קצת מעבר לשבילים.

התעניינתי בויטארה החדשה, בין השאר בגלל ערכת ההגבהה שפיתחו עבורה (כן, ידוע לי שההתקנה מבטלת את האחריות על מה שקשור בהגבהה).

קראתי באחת הכתבות שהויטארה נמכרת עם צמיגים במידות 215/60/16 או 215/55/17.

חשוב לי שיהיו ברכב צמיגי כביש-שטח (50/50), ומסתבר שהויטארה נמכרת עם צמיגים בחתך 55 בלבד ואין צמיגי 50/50 במידה זו.

בביקור בסוכנות בהרצליה אמר לי המוכר שסוזוקי היא חברה שמרנית ולא תביא מכוניות עם מידת צמיגים אחרת (אפילו אם נמכרות כאלו בחו"ל).

בנוסף, בדקתי באינטרנט את המפרט הטכני של האיגניס האמורה להחליף את הג'ימני (כנראה לאחר תקופת חפיפה) ומצאתי שגם ברכב זה אין צמיגי 50/50.

אז אחרי דורות של סמוראים, ויטארות, גראנד ויטארות (משני דורות) וג'ימנים (כולם עם הילוך כוח וצמיגים המתאימים לשטח), סוזוקי "נפרדת" מהשטח ???

אז למה לא ג'ימני בעצם? אם אתה מסתכל גם על האיגניס החדשה, אז אני מניח שמבחינת מרווח הג'ימני גם תספק אותך.

נראה לי שמדובר במגמה כללית במרבית חברות הרכב, עם העליה של הקרוסאוברים חלה ירידה בהיצע של ה4X4 האמיתיים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אנשים ממשיכים לשאול את הנציגה החיננית... עוד לא הבנתם שהיא התנדפה כלעומת שבאה. עדיף לשאול את סנטה קלאוס או לשים פתק בכותל עם שאלה מאשר להמשיך לשאול בשרשור הזה.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ואני חשבתי שמישהו עם יותר מ 100 הודעות בפורום כבר יבין את טיבן של סטיגמות...

במקרה הזה זה פחות חשוב אם מדובר על עובדה או סתם סטיגמה, מספיק שהרבה אנשים מאמינים לזה והערך של הרכב יורד. עובדתית השוק יד שניה של הצרפתיות לא מדהים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...