Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכיר סוזוקי?

סוזוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מובילאיי. או. מובילאיי. משגע אותי בקרוסאובר.

את הפניה בנושא הזה צריך להביא לכמה מאנשי מוסדות השלטון. התחושה שלי שצריך גם איזה מסיר שומנים איכותי. לא הייתי מאשים את מי שפחות או יותר מאולץ להתקין את הדבר בגלל שיקולי מיסוי.

שיבואן יגדיל ראש ויוציא את הרכב עם 2 סוגי רישוי...אחת עם אבזור בטיחותי 1 ואחת גבוהה יותר..מי שיבחר לשלם יותר כדי לקבל בלי מוביילאי ועם רישוי של רמת אבזור בטיחותי 1 (אני הייתי מוכן לשלם יותר כדי לקבל רכב ללא מוביילאיי) אז שיהיה את האופציה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לך גב' סוזוקי.

אני רק שאלה, בנוגע לרכב השטח (באמת שטח) ג'ימני ידני:

האם הגבהת הרכב ע"י בולמים וקפיצים, ע"י סדנה מוכרת בארץ, כדי לעשות אותו נוח יותר לנסיעות שטח (זה ייעודו) פוגע במשהו באחריות?

תודה

פורסם

פעם הגעתי לפורום, והייתה ברשותי בלנו 98.

אחלה רכב אגב, אמין מאוד וחסכוני יחסית,מאוד אהבנו את הרכב.

אבל לא לשם זה אני רושם כאן, ואז בחרתי לי סמל של סוזוקי כאות הזדהות כאן בפורום.

עכשיו הרסת לי את המקוריות, אני מבקש פיצוי....

מוכן להתפשר על באלנו חדשה

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

קצת על דגמי סוזוקי המשווקים היום בארץ,

הסלריו – מכונית מיני, עם מרווח פנימי גדול ומפתיע. גיר ידני או אוטומטי. אם אתם צריכים רכב עירוני מרווח מבפנים וקטן מבחוץ – תעשו נסיעת מבחן על הסלריו.

אהלן שירן מסוזוקי, ברוכה הבאה והרבה הצלחה, מקווה ששיתוף הפעולה הזה יאריך ימים ויהיה מלמד ומעניין לשני הצדדים.

לגבי הסלריו, ליתר דיוק היא מגיעה עם גיר ידני או גיר רובוטי חד מצמדי וזה טוב ככל שיהיה הוא עדיין לא אוטומטי.

שוב ברוכה הבאה ובהצלחה!

פורסם

האם יש כוונה לייבא את הויטארה ואת ה-SX4 החדש (מאיפה הנפצתם את השם קרוסאובר) עם מנוע 1.4 טורבו?

בנוסף כדאי לשים לב, הראפיד ממוקמת בין הסופר מיני למשפחתיות האצ'בק, כמו הראפיד ספייסבק או הטיפו האצ'בק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ברוכה הבאה.

מדוע הופסק יבוא הקרוסאובר עם הגג הפנורמי (שהיה כאן ב 2014/15) שנתן קצתערך מוסף לרכב?

מתי צפוי לנחות הדגם המחודש ומה מתכננים למכור (מנועים, רמת אבזור, מחיר ביחס לנוכחי)?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
מצטרף לשאלות לגבי הסוויפט ספורט, מדוע אין בארץ? והאם יש צפי הגעה?

אם לומר את האמת?אני מבין למה לא להביא אותה. באיזה תמחור היא תימכר? בארץ כוחות סוס מוכרים ולרכב הזה אין ממש מה לספק... כשאפשר להביא איביזה ב137 ו208 ב144 כשלכל אחת מהן יש כמעט 70 כוח סוס עליה.... וזה לא שלסוזוקי יש היסטורייה כרכבי ספורט מרהיבים בארץ כמו שיש לסיאט ואפילו לפיג'ו.

עריכה: וכמובן, למכור ספורטיבית לא טורבו ב2017...

פורסם

איזו היסטוריה יש לסיאט ברכבי ספורט?

עד לא מזמן לא היה להם בכלל רכבי ספורט,ואיביזה ולאון FR וקופרה זה לא נחשב,רכבים עם כוח בלי התנהגות.

יש הרבה מאוד סיבות להביא את הסוויפט ספורט,כוח זה לא הכול,תיהיה בטוח שבמסלול שהוא לא קו ישר היא משאירה אבק לאיביזות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעבר לעניין טיב הרכב אל מול המתחרות, התמחור לאו דווקא צריך ליישר קו עם סופר מיני ספורטיביות אחרות. במיוחד אם הוא לא מתחרה בהן ראש בראש.

אני בטוח שבין 110 ל-120 אלף שקל סוויפט ספורט תמצא לקוחות בארץ, מן הסתם לא באלפים אבל דגם ספורטיבי בהיצע לא מגיע רק כדי למכור בכמויות, הוא מגוון את המבחר ומהווה גם סוג של מקדם מכירות לדגמים אחרים של המותג.

פורסם
אם לומר את האמת?אני מבין למה לא להביא אותה. באיזה תמחור היא תימכר?

אני לא חושב שהיא באותה משבצת, הסוויפט ספורט נמכרת ב1000 ליש"ט יותר מהדגם המאובזר של הגירסה הרגילה (שזה מעין שילוב של מה שיש בארץ עם אבזור מרמות נחותות יותר), כלומר אנחנו מדברים על סדר גודל של 105 אלף שקל (וזאת לאחר תוספת של 100 אחוז על ה-1000 ליש"ט, סתם כי זה ישראל), ב105, אתה מקבל רכב ספורטיבי עם התנהגות טובה מאוד וביצועים חביבים מאוד, משהו שנכון להיום, לא קיים.

פורסם
אם לומר את האמת?אני מבין למה לא להביא אותה. באיזה תמחור היא תימכר? בארץ כוחות סוס מוכרים ולרכב הזה אין ממש מה לספק... כשאפשר להביא איביזה ב137 ו208 ב144 כשלכל אחת מהן יש כמעט 70 כוח סוס עליה.... וזה לא שלסוזוקי יש היסטורייה כרכבי ספורט מרהיבים בארץ כמו שיש לסיאט ואפילו לפיג'ו.

עריכה: וכמובן, למכור ספורטיבית לא טורבו ב2017...

לסוויפט ספורט יש משהו מאוד חשוב שאין לסיאט ופיגו. המוניטין היפני. וזה כמו שאתה בטח יודע - מוכר לבדו. אדם צעיר שיכנס לסוזוקי כדי לקנות רכב, קשה שלא יתפתה לרכוש את הסוויפט ספורט. לא הייתה בארץ האצ'בק 3 דלתות יפנית מאז 2006 ( להוציא טייפ אר )

פורסם

אין קשר לא לסיאט ולא ל0יג׳ו המדוברות, זו כלל לא אותה משבצת, סוויפט ספורט אמורה להיות מתומחרת ראש בראש מול הסוניק rs, זאת אומרת 100 אלף שח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מאז שהוצגה, הסוויפט ספורט היתה להיט בכל אירופה וכמה שנים שימשה כרכב ספורט הנפוץ ברינג עם מירב שיפורים. אפילו בטופ גיר שיבחו אותה ואגב כל זה ללא טורבו, אז הטורבו הוא לא הכל בחיים.

במחצית השניה של 2017 אמורה להיות מוצגת הגרסה החדשה של הסוויפט ספורט עם מנוע 1.4 טורבו שקיים בויטארה s שגם היא לא נמכרת פה, והשאלה הגדולה האם נראה אותה פה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני בתור בעלים של SX4 (לא קרוס) לא מבין איך בדגם המפואר אין כניסת USB, אין BT, ואין AUX...

אשמח ש"סוזוקי" תציע לי פתרון בעלות סמלית...

יש לנו בצוות עוד 5 סוזוקי SX4... גם כן היו שמחים לפתרון.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי chenrp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...