Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכיר סוזוקי?

סוזוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו הבדיחה?

"איש אחד, נוהג ברכב בכביש החוף, במהלך הנסיעה חולף על פניו רוכב אופנוע, וצועק לו "מכיר סוזוקי?" ונעלם… הנהג מתעצבן מגביר מהירות וחולף על פני האופנוע ושוב חוזר הסיפור על עצמו, האופנוע עובר על פניו והרוכב צועק "מכיר סוזוקי?" ושוב נעלם כך מספר פעמים.. כעבור כמה קלומטרים מבחין נהג הרכב בסימני תאונה ורואה את רוכב האופנוע תלוי פצוע על עץ, "צחקת עלי הא" מגחך הנהג, "איזה צחקתי" בוכה הרוכב "רציתי רק לדעת איפה הברקס…."

פיספסת את הפואנטה (כי אופנוע סוזוקי זה משהוא שתפיסתית נחשב מהיר), לשיא האפקט מספרים את זה על נהג פרארי שנעקף ע"י סוזוקי אלטו ב 160, 200 ובסוף ב 260....

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאחר ונציגת יבואן רכבי סוזוקי - ספונסר בפורום carsforum

נעלמה מהשרשור שנפתח על ידה לפני 10 ימים מבלי לשוב.

ברצוני לעדכן את קוראי הפורום הנכבד,

מתוך מידע שפורסם באחד מאתרי האינטרנט העוסק בתחום הרכב.

דגמי הסוזוקי ויטארה והסוזוקי קרוסאובר,

יזכו לחבילת אבזור מתנה הכוללת:

מולטימדיה עם ניווט WAZE,

מצלמה אחורית וביטוח מקיף לשנה חינם.

סוזוקי סוויפט תוצע בהנחה של עד 10,000 שקל.

רוכשי סוזוקי סלריו יזכו לחבילת אבזור הכוללת:

מולטימדיה עם WAZE ומצלמה אחורית במתנה.

פורסם
השאלה זה עם כל הכבוד לדיבורים פה, האם יקנו אותה?

חוץ מסטיו שבאמת קנה פולו GTI ידנית, האם אחד מהדולשים פה יקנה סויפט ספורט במצב תיאורטי של ייבוא.

לגבי התמחור שלה, היא לא מתחרה בהוט האץ' כמו קופרה ו-208GTI אלא ברכבים כמו סוניק RS ו-DS3.

אגב, שני האחרונות נמכרו בארץ בעיקר עם גיר אוטומטי.

סוזוקי ג׳ימיני עם מינימום איבזור , זלזול בלקוח. לא מציעים למכירה סוזוקי סוויפט ספורט שהוא להיט באירופה!

אם יורשה לי (ויורשה לי) - במידה ויש פה אנשים שמעוניינים בסוויפט ספורט כדאי שתפסיקו עם ההצהרות בפורום כרגע ותתחילו עם פניה ליצרן ביפן, הוא יעביר את הפניה למכשירי תנועה ומשם כדור השלג יתגלגל כבר לבד.

את ההצהרות אתם יכולים לשמור לשלב מתקדם יותר כולל פתיחת שרשור ייעודי וכמו כן איסוף רשימה של לקוחות פוטנציאליים, אח"כ תפגשו עם מנהל מכירות ארצי למשל. אצלי מכתב ששלחתי בדואר רשום למחלקת מוצר לאחר בלאגן שעשיתי אצל היצרן ובפורום עשה יופי את העבודה - אני אמנם ביקשתי את ייבוא הרכב אבל הם הסכימו בגלל ששכנעתי אותם שיש ביקוש ותו לא (רק לי לא היו מייבאים אותו).

אגב, מעניין לראות שהמכתב ההוא ששלחתי בדואר רשום הרים הרבה גבות אצל אי אלו חברי פורום שהתגלגלו מצחוק, אבל צוחק מי שצוחק אחרון ואני יכול לומר שמדובר ברכב מצוין ויתרה מכך - ההתנהלות שלי היתה מצוינת בדיוק לפי תכנית שהכנתי מראש ואני לא מתחרט על כלום.

עשו כמוני, ראיתם שזה עבד בסוף (אמנם לקח מעל שנה, אבל עבד יופי).

נ"ב - צ'מפיון החזירה לי את המכתב המקורי ששלחתי אז בדואר רשום למחלקת מוצר למזכרת - הוא עשה דרכו מבני ברק חזרה לעפולה ולפי מנהלת הסוכנות הוא תרם רבות לאישור ההחלטה (כתבתי להם שם על נתוני המכירות של מכוניות דומות למשל - היה מכתב גדוש).

פורסם

אם הייתי רוצה להתעסק בייבוא רכבים לארץ אז הייתי מסכים איתך. אבל להתחיל להפעיל את כל העולם ואחותו בשביל שיתנו לי את ה"זכות" להיות בעלים של סוויפט ספורט? שישכחו מזה. אם ליבואן כל כך לא אכפת ממני כלקוח - אני כבר אמצא את הפתרון אצל המתחרים. ליבואן צריך להיות איטרנס. אחרת - שיפסיד. אני לא זה שצריך להביא אותו גבוה יותר בטבלת המכירות.

פורסם
סוזוקי ג׳ימיני עם מינימום איבזור , זלזול בלקוח. לא מציעים למכירה סוזוקי סוויפט ספורט שהוא להיט באירופה!

אם יציעו, אתה תקנה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מינימום אבזור?

פריט האבזור היחיד שלא מגיע בג'ימני פחות או יותר הוא חימום למושבים... האוטו פשוט לא מאובזר, זו לא אשמת היבואן. ובכל מקרה, כל הרעיון בג'ימני זה שהוא זול, מאוד. פריטים נוספים יגרמו למחיר להיות לא אטרקטיבי.

!AWDSOME

פורסם

ההודעה הראשונה והאחרונה של פותחת השרשור הייתה ב16/11 , יופי של יחסי ציבור למותג. לא מאמין שאני אומר את זה אבל כדאי להם ללמוד דבר אחד או שניים על תקשורת מלובינסקי

פורסם

אני מניח שהסיבות להיעלמות של נציגת סוזוקי הן יותר מורכבות. אף גורם עסקי לא מתחיל במהלך ואז נעלם ללא עקבות.

אני חושב שהפורום, כלומר אנחנו, הפסדנו מזה שהם לא פעילים כאן, כמו גם עוד יבואנים שהיה נחמד שיהיו עימנו.

כל יבואן שיחליט לפעול כאן יתרום גם לפורום אבל בעיקר לעצמו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מסכים איתך. יש הרבה חברות שמתחילות במהלך שיווקי ונוטשות אותו באמצע. כנראה למישהו בהנהלה היה רעיון להתחבר לקהילת הפורומים, הפיל את זה על איזו מישהי שזה בא לה ממש לא טוב, וכרגע מתעסקת בדברים שיותר חשובים לראייתה. האמת שזה לא מפתיע. אף פעם היבואן הזה לא התבלט מבחינת קשרי לקוחות. זה יבואן זקן ועייף, וזה בא לידי ביטוי פה, ובעובדה שלוקחים מהם זכיינויות.

פורסם

אתה לא מתחיל במהלך שיווקי ונוטש אחרי כמה שעות. זה לא עובד ככה בעולם האמיתי.

אתה יכול אחרי חודש להחליט שהכיוון הוא לא מה שחשבת או אחרי חודשיים, אבל לא ככה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף לשאלה לגבי הסוויפט ספורט. לא מזמן עמדה לפני ההחלטה לקניית רכב שני למשפחה ורצון עז לבחור בסופר-מיני ספורטיבית אך ההיצע בארץ לא תואם את הדרישה למשהו אמין, זול (יחסית) וכיפי.

הצרפתיות לא אמינות והרנו גם רחוק מאוד מזולה, הפולקסווגניות (איביזה קופרה ופולו גי.טי.איי) לא מהנות במיוחד, הפיאסטה לא מגיעה בגרסת ST וכך אחד אחד נפלסו כל הסופר-מינים הספורטיבים בארץ. כל הזמן הזה חשבתי על הסוויפט ספורט ועל איזו אופציה נהדרת הוא יכל היה להיות.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
אתה לא מתחיל במהלך שיווקי ונוטש אחרי כמה שעות. זה לא עובד ככה בעולם האמיתי.

אתה יכול אחרי חודש להחליט שהכיוון הוא לא מה שחשבת או אחרי חודשיים, אבל לא ככה.

זה קורה כשמי שהטלת עליו את העבודה לא יאמין בדרך הזו ו"יעסיק" את עצמו בדברים אחרים...

פורסם

מה לא אמין לך ב 208GTI שגם מתומחרת פצצה?

רק אל תגיד משהוא על המנוע ה"בעייתי" כי הבעיה הזו כבר לא קיימת מזמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...