Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכיר סוזוקי?

סוזוקי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
באמת אגרסיבי מאוד. ואיך אתה בדיוק מגדיר משפחתית? מצ"ב לדוגמה מתוך האתר של יונדאי, על ה-I25:

גם לובינסקי הגדירו את ה-301 הצרה יחסית (לקורולה לדוגמה) כמשפחתית ויש עוד המון דוגמאות...

אני מבטיח לך שאף אחד מרוכשי הרכב לא נכנס אליו וציפה לקבל מרווח כמו באוקטביה.

בשורה התחתונה אין באמת הגדרה לרכב "משפחתי" - והבאלנו (כמו גם ה-I25) נראות כמתאימות מאוד למשפחה צעירה עם שני ילדים...

נכון הרי זה ידוע שמה שקובע את הסגמנט שהמכונית מתחרה בו זה מה שהיבואנית מצהירה.. :smile:

בנוגע ל-301 היא אכן משפחתית עם בסיס גלגלים של 265 ס"מ.

הבלאנו עם אורך של 4 מטר ובסיס גלגלים של 252 ס"מ אינה משפחתית אלא סופרמיני.

לפי מה שאתה רושם כמעט כל סופרמיני בקטגוריה זו למעשה משפחתית.-סחטיין על התובנות,החכמתי תודה לך איש יקר.

עדיף אמת אגרסיבית מאשר שקר מכובס.

* אין לי דבר וחצי דבר נגד סוזוקי או היבואנית

המטרה היא בסך הכל להעמיד דברים על דיוקם.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^ קצת קיצוני מפולו GTI לבאלנו, לא?

בהצלחה סוזוקי.

אנחנו מחפשים אלטרנטיבה לרכב השני (סקודה פאביה אוטומטית משנת הייצור 2008 - היא עדיין אצלנו).

הפולו לא תוחלף בעתיד הקרוב לעין - לא היה פשוט לייבא אותה.

פורסם

מה שכן בפנים מבחינת מרווח הבאלנו לגמרי יכולה להיכנס לקטגןרית המשפחתיות עם מרווח ברכים מעולה מאחור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה.

הבאלנו נראית טוב למדי, במיוחד בגרסא המאובזרת - אין ספק. רק כאשר נכנסים פנימה ומתחילים להרגיש באיכות חומרים בינונית והרכבה עוד יותר בינונית, מבינים שהמחיר גבוה מדי לתמורה.

כן אנצל את הבמה להגיד שהשרות שקיבלתי בסוכנות היה מצויין וסבלני.

פורסם
נכון הרי זה ידוע שמה שקובע את הסגמנט שהמכונית מתחרה בו זה מה שהיבואנית מצהירה.. :smile:

לא לזה התכוונתי (ואני מניח שהבנת אותי) - הכוונה הייתה שהם לא היבואן היחיד שמכריז על רכב כמשפחתית למרות שלכאורה לא שייך לשם.

בנוגע ל-301 היא אכן משפחתית עם בסיס גלגלים של 265 ס"מ.

הבלאנו עם אורך של 4 מטר ובסיס גלגלים של 252 ס"מ אינה משפחתית אלא סופרמיני.

לפי מה שאתה רושם כמעט כל סופרמיני בקטגוריה זו למעשה משפחתית.-סחטיין על התובנות,החכמתי תודה לך איש יקר.

שוב- לא זו הכוונה - בניגוד לשנות ה80 בהם אתה חי, כיום קיימת חפיפה בין סגמנטים שונים. וחוץ מזה, מי שמך כסמכות עליונה להגדיר את גבולות הגזרה של "משפחתית"

עדיף אמת אגרסיבית מאשר שקר מכובס.

* אין לי דבר וחצי דבר נגד סוזוקי או היבואנית

המטרה היא בסך הכל להעמיד דברים על דיוקם.

למען הסר ספק, לדעתי בלאנו האוטומטית במחירה כיום היא עסקה לא טובה, במיוחד אם מסתכלים על ג'אז לדוגמה אשר במחיר דומה עדיפה עליה בכל תחום.

וכן, אני משווה אותה למכונית סופר מיני ולא לקומפקטית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

ובעיקר לבלנו חסר מנוע טורבו כמו שרוב המתחרות קיבלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברוכים הבאים, רק זיכרונות יפים נותרו לי מהג'מיני.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יוליאן,

נסעתי בבלנו החדשה, ולא ממש "נפלתי". המרווח הפנימי הגדול, בא על חשבון תא מטען מצומצם.

הרבה דגמים של סוזוקי{כולל הסוופט, הספלאש, ועכשיו גם הבלנו} סובלים תקופה ממושכת, ממזגן שעובד לא רע, אבל יש לו הפסקות בפעולה שהם לא תלויות בעומס, וממש לא מוסברות. כאן באילת, מזגן פחות ממצויין לא בא בחשבון מבחינתי.

כבר התחלתי להשלים עם הצפצוף הטורדני של המוביל איי, וההתקנה החובבנית שלו, אבל לאחר נסיעת מבחן קצרה, התברר שתפקוד המזגן נשאר דומה ליתר הדגמים, שנהגתי בהם עם אותה תופעה של ניתוק וחזרה, {ודווקא כשחם מאוד זה קורה}.

מלבד העובדה הזו, באמת שאין לי שום טענה כלפי הרכב. הוא עושה את העבודה.

פורסם
שלום שירן מסוזוקי וברוכה הבאה,

אני מעוניין לדעת דבר אחד: האם ניתן לרכוש רכב דרככם (בלאנו) ללא הצפצפה העונה לשם "מובילאיי"?

קחו אותה לעצמכם במתנה ממני בלי לתת לי הנחה או הטבה במקומה.

מצטרף לשאלה.

אימי די התלהבה מהבלאנו, רק אם אפשר היה לקבל אותה בגירסה אוטומטית פחות מאובזרת ויקרה (דוגמת קורולה סאן), ובלי השיקוץ הזה מובילאיי, היה טוב.

כרגע ההתלבטות בין בלאנו חדשה לעוד קורולה משומשת (לדעתי אישית הקורולה עדיפה, אבל זה אני).

כרגע בעניין הבלאנו. אפשר לקבל אותה לפחות עם המובילאיי ארוז יפה בקופסה שהוא הגיע בה, ולא מותקן ברכב? כי זה עדיף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מובילאיי. או. מובילאיי. משגע אותי בקרוסאובר.

את הפניה בנושא הזה צריך להביא לכמה מאנשי מוסדות השלטון. התחושה שלי שצריך גם איזה מסיר שומנים איכותי. לא הייתי מאשים את מי שפחות או יותר מאולץ להתקין את הדבר בגלל שיקולי מיסוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום שירן מסזוקי, ברוכה הבאה לקארספורום.

נשמח למפגש (בדומה למה שביצוע לובינסקי עם סיטרואן) עבור חברי הפורום, בו יתאפשר לנהוג ברכביכם

ולהתרשם מהם, כמו גם מענה לשאלות רלוונטיות לגבי המותג.

"גילוי נאות" - נוהג בסוזוקי קרוסאובר שנת 2015.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...