Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש, ת"ל לתגובה הראשונה שלי: יש מכשירי ספיריט עם סים (אם המכשיר ממותג או שנשארו שאריות למיתוג סלקום\אורנג' אלה רק מכשירים עם סים, וגם חלק ממכשירי פלאפון מהשנים המאוחרות יותר). לפי דעתי את כל המכשירים האלה ניתן לפתוח ללא עלות לפי החוק לכל הרשתות, במידה ונקנו לפני 2012, ואחר כך כולם כבר פתוחים לכל הרשתות.

יש גם מכשירים שפעלו ברשת פלאפון בטכנולוגיה ללא סים. על זה הדיון עם SPERIAL.

עד כמה שזכור לי פלאפון ויתרה על השדרוג ל-EVDO ועברה לטכנולוגית UMTS/HSPA.

עד כמה שידוע לי, פלאפון מפעילה את שתי הטכנולוגיות בכיסוי ארצי. אני באמת לא מבין גדול בתחום, אבל כן ראיתי לאחרונה כמה מכשירים זמינים ברשת הזאת.

פורסם
לפי דעתי את כל המכשירים האלה ניתן לפתוח ללא עלות לפי החוק לכל הרשתות, במידה ונקנו לפני 2012, ואחר כך כולם כבר פתוחים לכל הרשתות.

על פי חוק ניתוק הזיקה, החברה הסלולארית שבה נרכש המכשיר מחוייבת להסיר את נעילת הרשת לכל הרשתות,

אך בתנאי שההליך נעשה מול הלקוח שרכש בזמנו את המכשיר מהחברה.

פורסם (נערך)

אכן, ציינתי את זה בהודעה הראשונה שלי.

נדמה לי שאורנג', בזמנו לפחות, לא הערימו קשיים ורק וידאו שהמכשיר אינו גנוב, לפי המספר הסידורי שלו.

נ.ב. לפעמים ניתן לפתוח את המכשיר בשיחה למוקד בלבד, בלי להגיע למרכז שירות.

נ.ב.2 לפי הבנתי את החוק, מספיק להציג אישור רכישה. לא צריך להיות הלקוח שרשום אצלם.

עריכה אחרונה על ידי Eily
פורסם

המכשיר ללא סים.

יפורק בסופ"ש.

עכשיו הדילמה האם להשקיע 600 ש"ח ברכיב של connects2 עם בלוטוט' שמתחבר לכניסת צ'יינגר ותומך גם בA2DP וגם בדיבורית.

או לשים כבל AUX + USB, ודיבורית זולה (לא בא לי להשקיע 1500 ש"ח על אנדרואיד).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם זה ספיריט ישן עם צג מונוכרום M900 הסים בצד שמאל. בספיריט M930 החדש יותר בעל צג צבעוני הסים בצד ימין.

מחזק את דעת אלה שמעלי - יש לנו 2 רכבים עם ספיריט - לא מחליף בשום דיבורית BT מובנית או לא וגם לא באלקטל. זה פשוט סוס עבודה מעולה ואמין, שלא לאמר בטיחותי (עד כמה שניתן לאמר על שימוש בסלולרי בטיחותי).

פורסם

למי שמתעניין במכשיר הנ"ל יש לי גרסת 930 שהייתה שייכת לאורנג.

נראית כמו חדשה אך ללא האנטנה החיצונית.

מי שמעוניים יכול בכיף להגיע ולאסוף אותה

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

גם לי יש ספיריט M930 בשני רכבים. אחד ברשת סלקום והשני ברשת פרטנר. זה שברשת פרטנר איכות השמע טובה ואין ניתוקים. זה שברשת סלקום ישנם מקומות ואזורים קבועים שהשיחה מתנתקת או שלא שומעים טוב. אני חושב שזה משום שסלקום הסירה חלק מהאתרים הסלולריים שתומכים ברשת דור 2 שהספיריט עובד איתה. אני מאוד אוהב את הספיריט, אבל מתקשה להשתמש בו ברשת סלקום ולא יכול ברכב הזה לעבור לספק אחר כי זה מספר של העבודה. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?

• תוכן חדש...