Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים עם הדבר הזה חוץ מלזרוק לפח? אפשר להפוך את זה לדיבורית? (יש לי אנדרואיד ואני ב012)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם אתה מתקין BT קבוע של מוטורולה, תוכל לשמר את הרמקול והמיקרופון, כך שלא תאלץ לפרק פלסטיקה כדי להשחיל חדשים.

גם צמת המתחים תהיה יעילה, בתנאי שבוצעה כמו שצריך במקור.

מעבר לזה, יש דגמים של ספיריט שבאו עם סים.

אתה יכול לבקש מהמפעיל שלך סים כפול ולהשתמש במכשיר כמו שהוא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מכשיר הספיריט הוא מכשיר גאוני, ניתן לתפעול במישוש בלי להוריד את המבט מהכביש, בעל חיוג קולי מוצלח מאוד ואיכות שמע מצויינת. וכמובן משדר הרבה יותר חזק וכנראה מקלט יותר רגיש מאלה של מכשירי כיס, מה שנותן יתרון בכיסוי הסלולרי. אם המכשיר שמיש (ראה להלן) - השתמש בו!

012 לא מספקים שירות סים כפול. אבל פרטנר כן (15 ש"ח לחודש, מעבר לחבילה) וגם הוט (5 ש"ח מעבר לחבילה). לא יודע מה מחירי סלקום ופלאפון.

צריך רק לודע שהמכשיר הוא בעל סים ואם הוא מתאעים לרשת, שכן יש מכשירים עתיקי יומין מימי ה-AMPS וה-TDMA שכמובן חסרי שימוש, ויש כאלה מימי הדור השני שיתכן שחסומים לסים של רשת מתחרה.

לגבי שימוש בצמות וברמקול והמיקרופון למערכת BT - לא יודע.

קוריוז קטן - אשתי קיבלה מכשיר לרכב מהעבודה (אלקטל אחרי שהספיריט מת בגיל 10). הרכב עבר עכשיו לבן הבכור. הוא חשב לותר על המכשיר אבל אחרי כמה ימים (עם הסים הכפול של האשה) שינה דעתו. אתמול קנינו מכשיר נוסף לרכב שמשרת את האשה כעת. 750 ש"ח במבצע חבר-פרטנר. לי יש סוף סוף BT מובנה, אז בינתיים אני מוותר, מה גם שאני ממעט מאד לחייג מהרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחדש!

את היתרונות ציינו, עכשיו השאלה היא סים או TDMA של פלאפון, ואם סים האם כבר פתוח לשימוש על פי חוק, ואם לא האם יש לך קשר לבעלים החוקי שיממש את זכותו לפתיחת המכשיר.

לדעתי שווה לעבור חברה לצורך העניין (טלפון ברכב ללא עלות נוספת עם סוללה לכל החיים, ובטוח לשימוש בנוסף ליתרונות שציינו). אם לא יסתדר (למשל בעיות באינטרנט, תאימות טלפון חכם לתדרים), תמיד תוכל לחזור ל012.

אם המכשיר הוא כן TDMA, לדעתי שווה להחזיק קו של פלאפון בעלות נמוכה, רק לצורך חיוג למוקדי חירום, או לחבר במקרה של תקלה במכשיר או כל מקרה חרום אחר. אלא אם המכשיר מפריע למרווח הברכיים למשל. אבל זאת רק דעתי.

פורסם

לפלאפון מעולם לא היה TDMA - זו הטכנולוגיה הראשונה בה השתמשה סלקום, והרשת פורקה, כמו גם רשת ה-NAMPS של פלאפון. לפלאפון היתרה רשת CDMA, אני לא בטוח עד כמה היא עדיין פעילה, ואם כן - מה טיב הכיסוי. הרי פלאפון עברה ל-UMTS/HSPA לפני כ-10 שנים ויותר.

מבחינת הפרעה - הדבר שממנו אני חושש הוא מיקום של המכשיר במסלול הפתיחה של כרית האויר הימנית. צריךלודא שהוא מותקן מספיק נמוך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק לגבי האות, הייתי צריך לרשום CDMA, ולא TDMA שהייתה בשימוש בסלקום.

הרשת האנלוגית אכן נסגרה בסביבות 2008. מדובר במכשירים ישנים מאוד משנות התשעים.

לגבי היתר: CDMA עדיין בשירות בוודאות עם כיסוי ארצי די מלא לשיחות ברשת פלאפון, אני חושב שגם לנתונים בדור 3.

יש הרבה מכשירי מוטורולה SPIRIT שפועלים בטכנולוגיה הזאת.

פורסם (נערך)

עד כמה שזכור לי פלאפון ויתרה על השדרוג ל-EVDO ועברה לטכנולוגית UMTS/HSPA.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

תתחדש!

אני מקווה שמצאת מה שחיפשת :)

זה אחלה מכשיר. לדעתי אפשר לשים בו סים ויש לך דיבורית מוכנה.

אם לא בא לך נסה למכור ביד 2.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין ולא יהיה כמו הסיפיריט.

יש לנו בכל הרכבים של המשפחה. נסעתי עם דיבריות בלוטוט אבל כדי לחייג אתה צריך להסיט את המבט ממש הרבה, הטאץ פעם תופס ופעם לא, אתה צריך להסתכל על מה אתה לוחץ, הרבה פחות נוח ובטיחותי.

לכפתורי הספיריט מתרגלים מהר מאוד ואפשר לחייג בלי להסיט מבט לשניה אפילו.

חיוג קולי בלחיצת כפתור גם אפשרי מה שעוד לא ראיתי שעובד בקלות בסמארטפון, במיוחד בעברית.

פורסם

יש לי בלוטוס מובנה ברכב ואני חד משמעית מעדיף את הספיריט. מכשיר גאוני שיש לי ברכב משנת 2004 - ברכב הבא אני אקנה כבר אחד כזה מושקע יותר עם ווייז מובנה. הרבה יותר בטיחותי ונוח מכל פטנט אחר.

פורסם

לצערנו מוטורולה נדחקה משוק הטלפונים הניידים, ומה שנותר הוא המיתוג (שבידי לנובו).

דומני שהספיריט הוא משפחת מכשירים שנוצרה בישראל עבור הישראלים. ועדיין, כנראה שטכנולוגיית החיוג הקולי שלה היא הטובה ביותר מעולם.

יש לי באחת המכוניות את המחליף מבית אלקטל (ואחד נוסף ממתין להתקנה) - לא מתקרב לאיכות של המוטורולה, והחשוב ביותר, אין לו הפטנט של הכפתור רב השימושים בראש המרשיר שלא מצריך הסטת המבט מהדרך, וגם לא החיוג הקולי המצויין.

פורסם

היכל ממוקם הסים בספיריט, במבט חטוף טרם מצאתי..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...