Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם :)

אז במשך שנה שלמה, בכל כמה זמן (לפעמים כמה פעמים בשבוע, לפעמים פעם בכמה שבועות) אני קם בבוקר ונהנה לראות שריטות עמוקות וארוכות מאוד של מפתח על כל הדלת, המנוע, הפגוש ובכל חלק אחר של האוטו, ולפעמים אפילו משחקי איקס עיגול חרוטים בצוקה עמוקה מאוד על האוטו.

ברור לי מאוד מי עושה את זה, אך אין לי שום הוכחה שזה הם ולכן אין לי דבר לעשות בנוגע לזה. כמובן שצבעתי את הרכב (טעות גדולה מאוד) ואז כנראה שהם אפילו התחילו להנות יותר לשרוט לי אותו כי זה חזר, ובגדול.

אבל נאמס לי מזה. אני באמת לא מבין כמה אנשים יכולים להיות ממורמרים וחארות אבל הנה זה קורה ונשבר לי.

אז התכנון שלי הוא לשים מצלמת אבטחה, אני רוצה לראות אותם נוגעים שוב ברכב אחרי שהם יראו את המצלמה, ואם הם יעזו אז זה כבר לא ייגמר בצורה כך כך נחמדה בשבילהם :)

אני מתכנן לעשות הכל בעצמי, זאת המצלמה שאני מתכנן לקנות:

http://www.ebay.com/itm/Hikvision-3MP-CCTV-IP-Mini-Camera-DS-2CD2035-I-Replace-DS-2CD2032F-I-1080P-POE-/291367547128?hash=item43d6dbf0f8:g:UzMAAOSwQPlV8PNg

ולחבר אותה לרשת הביתית בעזרת כבל שאני אעביר.

מישהו עשה כזה דבר בעבר? איך אני יכול להקליט את הוידיאו 24/7 במחשב שלי?

אשמח לעוד המלצות על מצלמות או כל דבר אחר.

ישנם עוד דברים שכדאי לי לעשות כדי להפסיק את הדבר הזה?

תודה לכולם! הדבר הזה הולך להפסק, חבל שנתתי לזה להמשך עד היום.

פורסם

כדאי להפסיק לעשות על האש.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הייתי באותו סרט כמוך לפני כמה שנים. התחלתי עם מצלמות רגילות ו"התקדמתי" למצלמות ראיית לילה - כי מה לעשות, מטורפים לפעמים הולכים לישון מאוחר. המצלמות מיגרו את תופעת הוונדליזם, אם כי זה קרה רק אחרי שהעברתי את החומר לשיטור הקהילתי ושוטר ביקר את הוונדליסטית (אישה "נחמדה" בת כ-60) עם הראיות. עד אז אפילו צילומה לא כל-כך הרתיע.

בהמשך המצלמות סייעו לי לאתר (שוב בסיוע המשטרה) ילדים מהשכונה שקפצו על גג הרכב ולקבל פיצוי כספי נאה מהוריהם. כן, אין כמו רמת-גן.

לגבי טכנית - אני נעזרתי באיש מקצוע, אז אין לי עצות מפורטות. המפרט אצלי כלל ארבע מצלמות (הרבה שטחים מתים לצערי) שחוברו בכבל שנע מתקרת החנייה עד לדירה שלי בקומה החמישית. הם חוברו יחד לכרטיס DVR במחשב נייח, עם תוכנת הקלטה ייעודית. אתה יכול לחסוך את כל זה אם תרכוש מערכת הקלטה ייעודית, כך התיעוד לא יגמור לך את המקום במחשב ויפגע לך בביצועיו. אני השתמשתי במחשב נייח ישן נפרד לצורך העניין.

פורסם

לגור בקיבוץ\מושב מביא בני מיעוטים\ פלסטינים מהשטחים שפורצים וגונבים, המדינה הזו כבר באבדון מוחלט.

לפעמים להראות קצת שרירים זה הפתרון, הבעיה היא שאתה לא יודע לאן זה יכול להתגלגל.

אנשים במדינה הזו נבלות , חד משמעית ומצטער על המילה.

פורסם
לגור בקיבוץ\מושב מביא בני מיעוטים\ פלסטינים מהשטחים שפורצים וגונבים, המדינה הזו כבר באבדון מוחלט.

צריך לעשות לכולם רילוקיישן לקנדה. החלשים יתפגרו מקור, והחזקים ישרדו ויתחזקו.

Hard times make strong men.

Strong men make good times.

Good times make weak men.

Weak men make hard times.

לפות"ש - כן, תשים מצלמה, כדי שתהיה לך הוכחה בבית משפט.

אבל תוך כדי - האם אתה מפריע לאותו שכן באיזושהי צורה? חוסם, חונה בחניה שלו, חונה צמוד מדי, עושה רעש, קודח כל היום, מזיק בצורה אחרת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
השאירה חריטה של המספר 69 על מכסה המנוע.

:lol:

בין היתר - שרטה את אחת הדלתות, שפכה על הכיסוי נוזל מסריח כלשהו וזרקה על הרכב זבל, אבנים ומוט ברזל (למרבה החוכמה - שהוציאה מהמחסן שלה). כשניגשתי "להחזיר" לה את מוט הברזל טענה שבכלל היא שמה לי אותו כי חשבה שהוא שלי, למרות שידעה שיש מצלמה ושרואים אותה מוציאה את המוט מהמחסן וזורקת. זה היה השלב בו ביקר אותה השוטר ונגמר הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

מכיוון שהיא הייתה ונדליסטית מתמידה אבל לא מוכשרת במיוחד - כלומר הנזקים היו מינוריים - ובעיקר כי ריחמתי על אישה מבוגרת שמתעסקת בשטויות, לא הגשתי נגדה תלונה והסתפקתי בשיחה שקיים איתה השוטר.

לגבי הסיבה - לפני שעברתי לדירה שיפצתי אותה, והגברת לא אהבה את הרעש (למרות ההקפדה לא לעבוד בבוקר ובלילה). הוונדליזם היה ה"נקמה" הרטרואקטיבית שלה. בת'כלס - לדעתי זה נבע יותר מצרות עין כללית בשיפוץ וברכב שלי באותו זמן (MX-5 חדשה ואדומה שכנראה עשתה לה "עיניים").

בכל מקרה, אני כבר לא גר שם - הגברת הייתה רק הדובדבן שבקצפת של השכונה ההיא (נווה יהושע), כולל בין היתר 2 מטענים פליליים בבניינים סמוכים, שכנים הזויים והילדים שקפצו לי על הרכב.

• תוכן חדש...