Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי קשר לקטלוג הבסיסי, ספרות טכנית זמינה ברשת ללא גבולות. הרעיון להחביא את המידע ולשמור קרוב ללב יכול לחזור אליהם כמו בומרנג.

שום דבר לא יחזור אליהם כבומרנג. אתה כותב זאת כי ייחסר לך הקטלוג המעודכן זמין ברשת.

ברגע שמוסכים עצמאיים יצליחו להסתדר עצמאית, הם יגלו שאפשר גם להזמין חלקים מג'אן ביותר זול מאשר לובינסקי שלא נדבר על הזמנת חלקים מחו"ל שאני אישית ראיתי שמוסכים עושים.

צריך לקרוא לילד בשמו - מנסים לחסל את התחרות. היום בעידן הגלובאלי אפשר לקנות הכל מכל מקום. ברגע שלא יודעים מק"ט זה יקדה על ההחלטה לרכוש מחו"ל חלקים. - חיסול תחרות לייבואן זה דבר מצויין.

אלעד

מוסכים עצמאים מסתדרים גם בלי קטלוג מכיוון שהם עובדים מול ייבואנים אשר עושים בשבילם את עבודת החיפוש והרכישה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אלעד, צריך להבין שבגדול יצרן לא מעוניין שמי שלא מוסמך על ידי יטפל במכומיות שהוא מייצר.

בתחום הרכב עוד יש המון אפשרויות, יש סורקי תקלות אומיברסאליים, יש מידע, יש ספרות טכנית. כך שגם אם אתה לא מורשה על ידי היצרן אתה יכול לתת שרות סביר ומענה לחלק גדול מהתקלות, לא לכולן.

אבל קח דוגמא מעבודה שלי:

החלפתי כרטיס אלקטרוני פשוט באיזה מכונה. 4 ברגים, 4 קונקטורים, עבודה לא מורכבת והכרטיס במקום.

הכל טוב. אבל מה - צריך לעשות סינכרון לכרטיס, כדי שהמכונה "תכיר" בו. סתם פעולת עידכון של לוח אם - רישום כרטיס חדש במקום ישן.

בלי זה המכונה לא עובדת.

את הסינכרון אפשר לעשות רק אם יש לך תוכנה של היצרן עם קוד אישי, את הקוד הזה לא ניתן לקבל בשום מקום אלא אם אתה "מורשה". הקוד מתחדש כל כמה זמן והוא אישי שלך, לא ניתן להעביר למישהו אחר.

מטרה של הדבר הזה היא אחת - כדי שרק מי שמורשה ומוסמך על ידי היצרן יטפל במכונה .

פורסם

הפתרונות שלכם ממש לא היו עוזרים לי במקרה צרה שBMW היו סוגרים את הקטלוג.

לא הייתי מסוגל באמצעות תיאור למישהו שלישי לקבל מאית מהמידע שאני מוציא מהקטלוג של BMW. זה היה דורש ממנו שעות של עבודה.

לפעמים אני מוציא תרשים של חלק ברכב בזמן שאני עובד.

מוציא מידות של ברגים, נפחי מילוי של נוזלים, סוגי פלאגים תואמים, מה לא.

בודק באיזה דגמים אחרים היה מותקן החלק שמעניין אותי כדי להקל למצוא אותו מפירוק.

מתכנן פרויקטים של הוספת איבזור מקורי שלא הגיע עם הרכבים.

בעבר, כשהייתי נכנס למוסך BMW המחסנאי היה מבקש ממני עזרה בהתמצאות בקטלוג החלקים.

שלא לדבר על עשרות האנשים שנעזרים בי בשליפת מק"טים.

רשימה של חלקים קבועים לטיפולים? זה שטויות, אתה יכול למצוא את זה בכל אתר שמוכר חלקי חילוף לרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הקטלוג שלהם לא מפורט ברמה של "באיזה עוד רכבים החלק מורכב".

חלקים לטיפולים זה השימוש העיקרי לקטלוג. מעבר לזה, אפשר להשתמש בכמה אופציות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

גם לי היה יוזר שנחסם, פתחתי עוד אחד שעבד עד לאחרונה.

היתרון של האתר היה גישה למאגר המידע של היצרן לרכב ספציפי. לא פעם שינו חלק אפילו לאותה גרסת מכונית בין שנה לשנה, ולפי האתר אפשר היה לדעת איזה חלק מתאים לרכב שלך לפני שמפרקים. לזה לא ידוע לי על תחליף.

• תוכן חדש...