Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אבקש את עזרת חברי הפורום להם יש גישה ל-ServiceBox של PSA - גם סיטרואן וגם פיג'ו.

היום ניסיתי לעזור לחבר פורום עם מק"ט שהוא צריך לרכב שלו (סיטרואן). נכנסתי לאתר והסיסמא מופיעה לי שמורה שם בזיכרון תמידית. בשעה שניסיתי האתר של פיג'ו עוד עבד.

בניסיון התחברות עולה הודעת שגיאה שהשם משתמש ו/או סיסמא שגויים. ניסיתי לאפס את הסיסמא דרך שליחה של סיסמא חדשה באימייל.

הקשתי את הדוא"ל איתו נרשמתי - קיבלתי הודעה כי אין ברשימות דוא"ל כזה.

ניסיתי להרשם מחדש לאתר (בתיאור שלו רשום שההרשמה היא חינם לכל דורש) אך ללא הצלחה. אין את הקישור כדי להכנס.

כתבתי לשירות של האתר (כמובן שהוא לא בארץ) וקיבלתי תשובה כי הם לא הכתובת ואני צריך לפנות ללובינסקי על מנת לקבל סיסמא חדשה.

כרגע אני ממתין לתשובה משירות הלקוחות איך לאפס (עדיין לא חזרו אליי בנושא כלל, אני ממתין בסבלנות, לא נתקלתי בסירוב בינתיים).

בסוף היום, התייעצתי עם חבר פורום נוסף טלפונית לגבי הגישה לאתר והתברר כי גם הוא נחסם - בשני האתרים!! גם פיג'ו וגם סיטרואן.

אשמח אם חברי הפורום הנוספים שיש להם גישה יבדקו אם יש להם עדיין גישה לאתר, ואני מקווה שזו לא מגמה של להסתיר מאיתנו את המידע. רשימת חלקי חילוף ומחירים הם מספקים לנו לפי החוק. לדעתי צריכה להיות גם גישה לקטלוגיים כדי שנוכל לדעת איזה קטלוג שייך לאיזה רכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטלוג של סיטרואן אכן נחסם לציבור לפני מספר חודשים.

לפיג'ו נכנסתי אתמול אך עכשיו אני לא יכול להתחבר. מקווה כי מדובר בבעיה זמנית, ובכל מקרה אשמח אם תעדכן לגבי התשובות שתקבל.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אצלי אותו דבר, אתמול נכנסתי אבל היום נחסם.

ממש מבאס.

פורסם

מבטיח לעדכן.

בנוסף, באתר של פיג'ו העלו את הקטלוג חלקים של כל המכוניות הקאלסיות בחינם. החל מה-203, דרך ה-305 ועד ה-604.

אלעד

פורסם
לא מבין את ההיגיון לחסום ככה לקוחות.

רוב ייצרני הרכב לא מציעים גישה לקטלוג החלפים לאנשים פרטיים בדיוק כמו שאפל לא מפרסמת את קטלוג החלפים לאייפון...

PSA ועוד כמה ייצרנים עשו מהלך יפה לקראת הלקוחות וכנראה מסיבות מסויימות החליטו להפסיק את הגישה כפי שעשתה יונדאי בעבר לאתר של

תוכנת האחזקה לרוב רכבי יונדאי ולאחר מכן פתחה/סגרה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל הם מצהירים באתר שלהם אדום על גבי לבן שההרשמה לאתר היא לגמרי בחינם.

אנשים פרטיים לא מבקשים גישה לאתר הטכני עם הוראות פירוק והרכבה. רק גישה לקטלוג. לא הגיוני יהיה לגשת למוסך רק כדי לברר מק"ט. לא עוזר לי מחירון החלפים שלהם אם אני לא יודע איזה מק"ט אני או כל אחד אחר צריך.

פורסם

מעדכן שאין עדכון.

פניה לשירות הלקוחות בכתובת במייל שרשומה באתר נשלחה אתמול בבוקר.

עד לכתיבת שורות אלו לא הגיעה כל תגובה מהם.

אלעד

פורסם

למיטב ידיעתי רוב היצרנים לא חושפים את הקטלוג שלהם לצרכנים אלא רק לרשת המוסכים, והגישה של PSA חריגה יחסית.

לא אתפלא אם החסימה הזאת תשאר לזמן רב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה לא משהו חדש, יוזר שני נחסם כבר לפני שנה - שנתיים, אין דרך להירשם שוב כמו שהיה פעם.

פורסם

זה לא המצב.

פה רשום שההרשמה לאתר חינם. קיבלתי תשובה מהיצרן שההרשאה ניתנת מהיבואן. שם לא מקבלים (בינתיים) מענה.

מה עוזר לצרכן מחירון החלקים (שהוא לא מעודכן) אם אין לו גישה לדעת אילו חלקים הוא צריך.

אלעד

פורסם

למייטב זכרוני, פעם כשעוד ההרשמה הייתה חופשית היה צריך כדי להירשם לשקר ולרשום שאתה טכנאי פרטי.

אולי הם רוצים לוודא שמי שנרשם הוא באמת כזה ולא "סתם מישהו".

פורסם

בכל מקרה כשנחסם היוזר שלי הורדתי גירסת Stand alone של האתר של סיטרואן מעודכן עד 2013. זה קובץ ענק 20Gb.

פורסם

הרבה יצרניות אכן לא מאפשרות גישה לקטלוג החלקים מכיוון שמדובר במידע שיכול לעזור לתכנן רכב מתחרה.

אבל בעולם של היום הסתרת המידע הזה נועדה לכישלון מראש ולכן אינה חכמה.

מי שמתעקש תמיד יצליח להשיג את המידע דרך אתרים מפוקפקים יותר או פחות.

מבחינה עסקית, לדעתי, כדאי לחברות למסור גישה לקטלוג לכל דורש.

לפני כ10 שנים BMW מכרו קטלוג של הדגמים הקלאסיים בלבד על CD בתשלום ושילמתי עבורו בשמחה ובששון.

היום קטלוג החלקים שלהם פתוח לכל דורש, רק ללא מחירים.

מבחינתי כחובב רכב מדובר במידע בסיסי, במשך שנים קניתי מאות חלקים עקב שימוש בקטלוג. לעיתים קרובות בחרתי חלקים משופרים מדגמים בכירים יותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...