Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונטדור בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מביא מכונאי מחול.לא כזה סיפור בשבילו.כל הכבוד לבחור.אולי יהיה לנו גם אספן ברמה בינלאומית.פרארי,רולס,אסטון ולמבו תחת קורת גג אחת.מרשים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הייתי נוסע על דבר כזה, לא יודע כמה הייתי מרוכז בנהיגה וכמה הייתי מרוכז בעין של אנשים

עשו עליו כבר מספר כתבות בערוץ 2 והאחוזה שלו נראית כמו מוקד עלייה לרגל לחובבי רכב.

בוואטסאפ רצים סרטונים שלו מגיע עם הרכב לאחוזה ובחוץ עומדים אנשים ומצלמים.

ברגע שנסגר השאר הם רצים לגדרות לצלם אותו ואת הרכב מבעד לגדר.

זה לא אחד שמזיז לו מעין של אנשים.

פורסם

אני מקווה שלא נראה כאן הרבה תגובות "קנאיות" , אנחנו פורום רכב כולנו אמורים לפרגן ולשמוח שיש גם אנשים כאלו בארץ.

כל עוד הוא לא גנב את הכסף שיקנה גם עוד כמה לאוסף. מי יודע אולי בסוף הוא גם יבנה כאן מסלול מירוצים :-D

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
חלום, בן אדם עם טעם טוב ברכבים ולא רק מרצדס או אאודי.

יש לו טעם נחמד ברכבים. כל הכבוד לו שהוא חיי את החלום ולא כמו ישראלים רבים שרק טוענים "מה יש לעשות עם זה בארץ?"

אבל בעיניי, כל ילד עם ימבה כסף היה בוחר דווקא את הרכבים האלו..

ומי קונה 2 רולס רויס? ועוד בגרסת 4 דלתות. מילא אחת היתה עם גג נפתח לשינוי אווירה.

עכשיו שהוא הביא למבורג'יני יחסית מיוחדת הטעם שלו מתחיל להשתבח. מקווה שהרכב הבא יהיה משהו מעניין ומשובח באמת (ממ..פגאני..ושימכור רולס רוייס אחת על הדרך)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אתה שוכח שהוא מסתכל על דברים גם מנקודת מבט של אספן, הוא אוסף רכבים מיוחדים הרבה שנים.

בדיוק^^

הוא קונה רכבים דיי מיוחדים, יכל להביא את האוונטדור הרגילה אבל בחר את הפירלי משום מה (ולא את ה 750SV וחבל :p )

אני אוהב אנשים כמוהו, מפרגן להם.

בעלה של הדודה שלי עבד קשה כל חייו, 18 שעות ביממה כדי להחזיק בית וילדים ולפעמים להגיע למצב שהויזה לא עוברת בקופה בסופר - היום הוא קבלן מצליח וחי איך שהוא יכול עם הדודה והילדים, קונה איזה רכב שבא לו, מעריך כאלו שהגיעו מכלום.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני שמעתי על מכונאים של רולס רויס שבאים לכל מקום בעולם, אבל אף פעם לא שמעתי על מכונאים של למבורגיני שבאים לכל העולם.

חוץ מזה, זה יכול לפתוח פתח לכל מי שרוצה להביא למבורגיני בייבוא אישי - ההורקאן אפילו חולקת את אותו מנוע עם דגמי אאודי.

אחרי פרארי ואסטון מרטין ועוד כמה דגמים שחוצים פה את ה-2 מיליון שקלים זה רק עניין של זמן עד שיהיה ייבוא סדיר ללמבורגיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היום הוא בערוץ2 בתוכנית אנשים , בטוח יראו את הצי המכובד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אתה שוכח שהוא מסתכל על דברים גם מנקודת מבט של אספן, הוא אוסף רכבים מיוחדים הרבה שנים.
זה לא אספן, עם כל הכבוד, זה מישהו שיש לו ארנק עם עומק מאוד מרשים ורצון לרכז את השפיצים מבחינת שם ומחיר אצלו בחצר הברוקית שבנתיבות. אספנות זה סיפור אחר, זו רדיפה סיזיפית אחרי פריטים מיוחדים ובמיוחד מאוד נדירים ולא בהכרח אגב יקרים, ( למרות שבאופן בלתי נמנע ובמרבית המקרים הם אכן כאלו ). לקנות אוואנטדור או פנטום יכול כל נסיך כוויתי או קטארי ומרביתם גם עושים את זה, והם לפחות להבנה שלי לא ממש אספנים, רוצה לראות אספן ? תחפש את ג'יי לנו עם האוסף המדהים שלו, זה אספן !
פורסם

אתה צריך לראות את הגראז' אספנות שלו (מרתף בגודל 600 מטר), יש שם כמה פנינות מאוד נדירות, הגראז' שרואים בתמונות זה הרכבים החדשים שלו.

• תוכן חדש...