רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,584 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם עובד שמקבל רכב ליסינג לתקופה של 3 שנים יכול להאריך אחרי סיום חוזה לעוד 3 שנים ? נגיד עובד שלקח בליסינג קורולה 2014 ואחרי 3 שנים ב2017 הוא צריך להחזיר את הרכב האם יכול לחתום על חוזה לעוד 3 שנים על אותה קורולה ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני מספר חודשים קיבלנו פניות מכמה חברי פורום לגבי צפי הגעה של צמיג הנוחות החדש של Hankook, ה-K125 או בשמו השני "Ventus Prime 3". אנחנו שמחים לבשר שהצמיג החדש נחת בארץ בינתיים במידה אחת בלבד (205/55R16 91H) ובעתיד במידות נוספות. הצמיג הינו צמיג טורינג לסגמנט "הביצועים המאוזנים", ומשלב באופן מושלם בין ביצועים לבין בטיחות. בנוסף, קיבל הצמיג ציון "מומלץ מאד" ע"י מגזין הרכב "אוטובילד" הגרמני. נכון להיום, ה-K125 מגיע כהתקנה מקורית על הסיאט אטקה (ב-16") ובעתיד על מגוון רחב של רכבים נוספים. לשאלות, נשמח לעזור כמובן. לינק לעמוד הצמיג באתר Hankook // לינק לצמיג באתר טייר-קלאב
הודעה אחרונה מאת TIRE CLUB, -
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי הרבה זמן לא כתבתי פה אז החלטתי לשתף אותכם קצת בחוויה שלי עם הרכב. כחודש אחרי שרכשתי את הרכב כתבתי את הפוסט הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?604892-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-M2 היום אני כבר 7 חודשים עם הרכב ועברנו ביחד בסיבות ה 17000 קילומטרים מהנים... הפוסט הזה לא יהיה ארוך במיוחד וידבר בעיקר על ההבנות שהצטברו אצלי מאז אותו פוסט שנכתב חודש לאחר קבלת הרכב... נתחיל בטיפולים ועלויות: עד לרגע זה עברתי במוסך 2 טיפולים, טיפול אחד לאחר כ 2000 קילומטר להחלפת שמן ציר אחורי שעלה בסך הכול 600 שקלים וטיפול שני שזה בעצן טיפול שמנים קטן ב 12000 קילומטר שעלה כ 1400 שק…
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
הג׳יפון הקומפקטי אודי Q2 הגיע לישראל, מחר בבוקר תערוך היבואנית מסיבת עיתונאים לרגל תחילת השיווק של הדגם לישראל ובה גם יימסרו נתונים, מפרטים וכמובן מחירי הדגם. את עיקרי הדברים ממסיבת העיתונאים נעביר כאן במהלך הבוקר בשרשור. כרגיל, אתם מוזמנים להעלות כאן שאלות, תובנות או כל דבר אחר אותו תרצו שנעלה במסיבת העיתונאים. מערכת קארספורום.
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שבת שלום, לפני כחצי שנה חזרתי מגרמניה, ותמיד רציתי לכתוב את הסיקור הזה ולא מצאתי זמן לכך. כעת, אני רוצה לשתף אתכם בחווית ההשכרה ובחוויות מהרכב. ראשית, אספר כי הזמנתי את הרכב דרך Sixt ישראל לסוף מאי, כאשר את ההזמנה ביצעתי כשלושה חודשים לפני מועד הטיסה. הזמנתי רכב מקטגורית CLMR (גולף וכדומה) תמורת כ-1800₪ ל-13 ימים. הרכב נלקח בשדה"ת של פרנקפורט והוחזר בשדה"ת של המבורג. על SIXT גרמניה אין לי תלונות ובייחוד לא כלפי הסניף בפרנקפורט, זו לא הפעם הראשונה שאני שוכר שם רכב. כשנתיים לפני כן ביקרתי שם עם המשפחה ושכרנו אודי A6 סטיישן. הגעתי לדלפק עם ההזמנה, הנציגה הציעה לי את הקשקאי דיזל או פורד CMAX בנזין. בדקתי אפשרויות לשדרוג, וכשהבנתי שאין משהו מעניין, החלטנו לבחור…
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב נפגע מתאונה ואתם רוצים תיקון איכותי? אז הגעתם למקום הנכון! אנחנו נעזור לך בהשתתפות עצמי ונתקן את הרכב ברמה הגבוהה ביותר! אנו עובדים עם כל חברות הביטוח! Ваш автомобиль попал в аварию, и вы хотите качественный ремонт? Тогда вы пришли в нужное место! Мы поможем Вам с личным участием. И отремонтируем на высоком уровене! Мы работаем со всеми страховыми компаниями!
הודעה אחרונה מאת elians, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ולמומחים שביניכם בפרט, 1. האם זה נכון שבגלל שמדובר ברכב עם מערכת KEYLESS לא ניתן להתקין קודנית? 2. האם ניתן להתקין עליו כספת מאלומיניום? האם יש בעיה כלשהי עם זה? העניין הוא שאני מתלבט אם להוציא את הרכב מהחברה עם איתורן סייב. האפסייד הוא כמובן דמי מנוי שנתיים בחינם. השאלה היא אם לא ניתן להשיג מיגון זול יותר, או אפילו את האיתורן סייב בזול יותר אם אתקין עצמאית, ובכך לחסוך לי כסף ואולי אפילו התעסקות מיותרת ברכב אחר כך כי ממילא אני לא מתלהב לשלם דמי מנוי חודשיים לאחר השנה בחינם. כמו כן, האם שווה לקחת חיישנים או להתקין עצמאית? אם כן, אשמח להמלצות על מקומות באיזור המרכז או השפלה. תודה לעוזרים מראש.
הודעה אחרונה מאת primekart, -
זוכרים את שרשור http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600469בחור צעיר שקנה רכב ראשון מלא בעיות ונאלם/נעלם מהשרשור (קצת חבל).זה לא ממש משנה אבל כתבתי שם משהו והבטחתי עדכון ולמעשה לא חשבתי לפתוח שרשור נפרד אלמלא הפסקה האחרונה (מוזמנים לקפוץ לסוף). הסיפור באריכות רותי, בחורה נחמדה מבית טוב באה למגרש שלמה סיסקט בתחילת פברואר השנה כדי לעשות טרייד לאופל הישנה שלה. מצאו לה מזדה CX5 2013 מפוארת (מנוע 2.5) מספר רישוי 25-912-76 ,רכב בונבוניירה במצב ומחיר נדיר: 42K ק"מ מליסינג נהג יחיד (כל ההבטחות הסטנדרטיות) ואפילו עדיין באחריות היבואן. הוסכם על מחיר (שחיטה) לרכב הישן ומחיר (מחירון) למזדה .פה אין חדש, רוב מגרשי הטרייד מתנהלים ככה.133200 ש"ח עברו ידיים ועד כה סיפו…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכנסתי את הקטנוע למוסך ואיכשהו הגיע הערכת שמאי (שחיכה שהמוסך יגיד לו כמה) של 50% מערך הקטנוע. האם יש דרך להגיע לשעתון יצרן של דיאלים ? הבנתי שהם מחויבים לעבודה רק עפ"י זמן עבודה שקבע יצרן לכל חלק, הבעיה שאין לי מושג איך מגיעים למידע הזה. מישהו במקרה יש לו דרך לעזור? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ranam, -
אמנם רכב זול, אבל בלמי תוף מאחור? בימינו? קצת מבאס. ומה שעוד יותר תמוה - לדעתי לא הגיוני כיום ולכן פשוט טעות - האם גם מלפנים? מצ"ב צילום מתוך דף הנתונים שרנו הוציאה. צד ימין - הדגם הזול הידני, צד שמאל, הדגם היקר, טורבו אוטומטי. ואם כבר עסקנו בבלמים, מאד מעניין - מאחור הצמיגים שונים -רחבים יותר. האם קשור לכך שהמנוע מאחור ויש יותר משקל בחלק זה?
הודעה אחרונה מאת DevilUser, -
אתמול ראיתי תאונה קשה מאוד של רכב שאחרי ההתנגשות עלה באש. מה שנראה שלפחות בתחילת הדליקה היה אפשר לכבות אותה או לפחות לנסות. מעניין אותי כמה אנשים מחזיקים במטף מתוך מודעות ברכבם הפרטי.
הודעה אחרונה מאת Michael_N, -
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
(מכירים את אלה שעפים על עצמם?) אני בטוח שחלקכם הפסדתם שעות שינה בלילה בגלל הסקרנות על איך נגמר הסיפור עם הספארק. אז זהו סוף סוף מצאתי כמה דקות להקליד את הסוף של הסאגה שלא באמת מעניינת אף אחד. אני לא אחזור על מה שרשמתי בשרשור המקביל כדי לא להאריך במילים, בגדול ההצעה הכי טובה באזור הייתה זו: פיג'ו 301 שנת 2013 1.6 אוטומטית, יד ראשונה מליסינג (אופרייט ליס) עם 64,000ק"מ הרכב טופל במוסכי לובינסקי ובסה"כ עבר שם שלושה טיפולים בזמן, האחרון מביניהם בוצע 1500ק"מ (חודשיים) לפני שהרכב הועמד למכירה נמסר לנו עם טסט של 10 חודשים ואחריות של שנתיים על הרבה מאוד מכלולים שאני לא זוכר כרגע. בבדיקה שביצענו לא התגלו דברים משמעותיים, במסגרת יישור הקו הוחלפו על חשבונם רביעיית צ…
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
קודם כל מקווה שזה הפורום התאים ואם לא, אז אני אעביר את השאלה לפורום המתאים יש לי רכב ששווה במחירון 22 אלף ש"ח (אבל ביננו מי מוכר היום במחיר מחירון...) . הוא נכנס למוסך בעקבות זה שראיתי עשן מהמכסה מנוע, וגררתי אותו למוסך, אבל הטיפול הזה הפך לבור בלי תחתית וכל פעם שמטפלים במשהו מתגלה עוד משהו נוסף שחייב טיפול דחוף. שני הפנסים היו דפוקים (מבחינת חשמל ,ולא רק מבחינת הפלסטיקה) ואחרי שקניתי פנסים ובאו להרכיב אותם גילו שכל הצמת חשמל שמאחורי הפגוש שרופה לגמרי. לטענת המוסך, רק אחרי שתוחלף הצמה אפשר יהיה לדעת אם יש נזק למחשב. כרגע עלות הטיפול המתוכננת היא 5000 ש"ח לפני האפשרות שגם המחשב נדפק, שחלק ממנה כבר בוצעה ואני אצטרך לשלם בכל מקרה. הדילמה שלי היא איפה עוצ…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
עוד מימי לימודי הנהיגה שלי אני זוכר שלימדו אותי שב-80 קמ"ש מעבירים להילוך חמישי. אבל אני שם שעד 100 קמ"ש להילוך חמישי אין שום מומנט. האם זה נורמלי לנהוג ב-90, 100 קמש בהילוך רביעי?
הודעה אחרונה מאת yehonatankapara, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום קניתי שברולט ספארק לפני שנה. נסעתי במהלך_השנה קצת יותר מ 10000 קילומטר. במהלך נסיעה האוטו נתקע, אי היה אפשר להעביר הילוכים. העברתי את הרכב למוסך מורשה של UMI ברעננה. התברר שהלך הקלאצ'. UMI טוענים שהסיבה היא שימוש לא נכון ברכב ומסרבים לכבד את האחריות . מחיפוש באינטרנט ראיתי שהיו עוד אנשים עם בעיות כאלה. לי נראה לא סביר שאחרי שנה אני צריך לשלם 3000 שקל על תיקון רכב. מה האפשרויות העומדות לפניי מלבד תביעה? פניה אולי למועצה להגנת הצרכן? פניה לשברולט העולמית ? אשמח להתייחסות. מיקי
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 656 צפיות
לקראת קניית רכב: איך ניתן לזהות, מבלי לנהוג בה, האם הגיר בהונדה סיוויק, 2008-9, הוא אוטומטי או רובוטי? האם נתון זה מופיע ברישיון הרכב? האם ידית ההילוכים שונה? האם יש שוני בצורת הרכב בחלק כלשהוא?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אבא שלי בהיותו נכה בכיסא גלגלים מחליף את הרכב ממש עכשיו ושוב לוקח את בהונדה crv. ישנה בעיה קטנה בעליה לרכב, המושב קצת גבוה לו והוא לא מתכוון לקחת גרסאות בעלי מושב חשמלי. השאלה- האם יש מושב נפרד שאפשר להתקין ברכב בעל מאפיינים חשמליים חכמים, כגון- בעת פתיחת הרכב המושב יורד אוטומטית לגובה הנמוך שלו, ואז חוזר לגובה המתאים בעת ישיבה, או אפילו שלא יחזור והוא יחזיר בלחיצה ידנית... תודה!!
הודעה אחרונה מאת tkhvbcht188, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 927 צפיות
איבדתי כבר לפני כמה חודשים מפתח אחד מתוך שניים שסופקו לי עם רכב חדש. 1. כשיגיע הזמן וארצה למכור מה הפרוצדורה? האם להפחית מהמחירון את עלות המפתח? 2. מבחינת בטוח אם הרכב נגנב עד כמה זו בעיה שיש מפתח אחד? 3. זה מפתח חכם -הנעה ללא מפתח, אימובילייזר, פתיחה מרחוק וכו. היבואן המחיר רצח. האם אפשר לשכפל מפתח כזה במקום אחר?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
סוג מנוע במאזדה
מאת sd177- 2 תגובות
- 870 צפיות
שלום חברים מישהו יודע האם גם המאזדות לסוגיהן שמשווקות היום מגיעות עם מנוע ונקל. או שהפסיקו עם זה? בהתאם למה שכתוב בויקיפדיה אז כן ומאזדה היא בין הבודדות שעדיין משתמשים בסוג מנוע זה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מי שעוקב אחר הפוסטים השונים שאני פותח יודע שאלה לרוב כוללים רכבים ספורטיביים מודרניים ולא מעט רכבי על. הפעם החלטתי לשתף משהו קצת שונה, שונה בכמה מובנים, גם עבורי. מאחר והמוטוריקה תופסת חלק חשוב בחיי די מהר הסובבים אותי הפכו אותי לכתובת להתייעצות בכל הקשור לרכבים- איזה רכב לקנות, איך לטפל ושלל שאלות ובקשות. הפעם פנה אלי חבר בבקשה שונה- "תעזור לי בבקשה למכור את הרכב". החבר, חצה את גיל 70, עוזב את הונג קונג לטובת ישראל, וכחלק מההכנות למעבר קיבל החלטה למכור את הרכב שליווה אותו מאז 1973. אבל לפני שאספק את הסקרנות שלכם, קבלו ווידוי- לא מת על רכבים קלאסיים ורכבי אספנות. מכיר בייחוד שלהם, מבין את הבעלים שמשקיעים המון כסף, זמן ואנרגיה במכונית הישנה שלהם, מפ…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
יש לי דיבורית מוטרולה m900 שפורקה מרכב אחר אני רוצה להתקין אותה. יש למישהו סכימה חשמלית אח הוראות התקנה לדיבורית הזו?
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
גנבת רכב בתחנת דלק 1 2 3 4 5
מאת airwolf1980-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 63 תגובות
- 16 אלף צפיות
לפני חודשיים עמית שלי לעבודה נכנס לתדלק בתחנת דלק "סונול" בעליה לורדיה חיפה. בזמן התדלוק הרכב היה מונע, ולאחר התדלוק הוא הלך למתדלק לקבל עיתון. הגנב שארב בתחנה ניצל את ההזדמנות נכנס וברח עם הרכב. לרוע מזלו (של הגנב) מדובר ברכב חברה עם איתורן ואכן הרכב אותר באזור נצרת, אלה שכאשר ניידות משטרה סימנו לגנב לעצור הוא העדיף לבדוק את יכולות הרכב כרכב שטח על מנת לחמוק מהמשטרה והמשטרה בתגובה ירתה מספר כדורים על הרכב. אם אני אסכם את הסיפור במילה אחת "טוטלוסט". מוסר השכל תזהרו
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יניב רוטנברג קיבל את הטנדר של פיאט הפולבק ליומיים של מבחן וקודם כל התלונן, כי ככה הוא רגיל. אחר כך הוא בעצם גילה שהגרסה של פיאט למיצובישי טרייטון היא לא רק סמל וגריל שונה. אז איך זה לקחת סושי ולהעביר אותו בישול איטלקי? המבחן המלא כאן
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
רשימת שמאי רכב
מאת usafun- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 520 צפיות
אולי מישהו יכול לספק קישור מאתר משרד התחבורה לרשימת כל שמאי הרכב בארץ? חיפשתי ולא מצאתי. הכוונה בעלי רשיון.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, אני תוהה למה הרבה צעירים רוכשים סיאט בעיקר דגמי איביזה ולאון ממש חדשות שנת 2015-2016 בקושי ראו את כבישים כבר מעמידים אותם למכירה מאשר דגמי סקודה ופולקסווגן בקושי רואים הרבה ביד שנייה, לזה יש סיבה?
הודעה אחרונה מאת save, -
-
שכחתי להעלות את זה, בזמנו נמנעתי כל עוד התביעה של הביטוח לא הייתה סגורה, אבל עכשיו אין בעיה. יולי 2014, שעת ערב בחיפה, עיר תחתית, אני נוסע בנתיב הימני מתוך שניים, ומימין מצטרף נתיב שיורד מכביש 22, עם קו לבן עבה מפריד בינינו. מלפנים אני קולט רכב שמאותת שמאלה, אני מניח שהוא רוצה להתמזג לנתיב שלי, למרות שאסור לו, ועובר נתיב אחד שמאלה לפנות לו, אבל כשאני כבר קרוב אליו אני קולט שהוא דופק פניה שמאלה לרחוב צדדי בצד השני של הכביש, דרך קו הפרדה עבה. יורד על הבלמים אבל זה מאוחר מדי, מנסה להמנע מפגיעה בו ושובר שמאלה, ישר לתוך גרם מדרגות בטון ותמרור.. הפוקוס הקריבה את חייה ושמרה עליי היטב - יצאתי בלי שריטה מהרכב (הייתי לבד), הרכב שלו נפגע קלות בצד. ברכב שלו היו 4 מבוגרים, כולם …
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שלום חברים, אודה על עזרתכם. אני בעל רכב נכה סיטרואן גאמפי 2011 ק"מ ללא בעיות. הרכב מותאם גם להסעת נכה לכן מותקן בו מעלון חשמלי וחגורות בטיחות מיוחדות. כל הציוד משומש אבל תקין, ומחירו כשהיה חדש היה כ35,000 שח. יש לו גם 8 מושבים רגילים סה"כ. השאלה: אם יבוא קונה שרוצה את האיבזור הזה, כגון נכה שאין לו זכות לקנות מביטוח לאומי, או נהג הסעות שרוצה אופציה להסעת נכה, כמה לדעתכם אני יכול להוסיף במחיר בגלל האיבזור, מעבר למחיר הרכב עצמו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
תגידו, מהיכן הם צצים? תמיד הדבקים לשמשה הקדמית, בנגן הקדמי, לפעמים אף בגג הרכב. אני מקווה שאתם מבינים למה הכוונה. מהיכן הם מגיעים?
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ייתכן שאת הדברים הללו רובנו יודעים, ובכל זאת... אני לא יודע איך אתם מתייחסים לזה, אבל בהרבה רכבים שהיו לי וכאלה שנהגתי בהם, זה פשוט בדיחה. הדבר בין המיותרים שקיימים כיום ברכב עם גיר ידני. למשל בעליות, בנסיעה בהילוך 3 , הוא ממליץ לעלות ל-חמישי, כאשר המהירות בצג היא: 55. בירידות תלולות אין סימון להורדת הילוכים. ויש עוד... אני מבין את הקטע של החיסכון בדלק, אבל מה עם יצירת עומס על המנוע כאשר {לדעתי} הרכב נוסע בהילוך הלא נכון, ומתאמץ ? זה לא גורם לצריכת דלק מיותרת? ולבלאי? ושחיקת הבלמים המיותרת בירידות? בקיצור אני לא מתייחס לזה כלל. וככלל, לכל הנהגים המתחילים כאן על גיר רגיל, ההמלצה שלי היא "להרגיש" את הרכב, את המומנט, כדי לא לאמץ את המנוע לחינם. ובירידות "לסמוך" גם…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם. אני כותבת פה די הרבה יחסית, בבעלותי הייתה ניסאן מיקרה, שנת 2014 ידנית. את הניסאן קניתי מהחברה, 61K על הכביש. אני לא כזה יודעת איך עושים סקירה מקיפה אך אנסה להרחיב כמה שניתן. הרכב כאמור נורא פשוט, זאת אומרת זול, פלסטיקה מאוד פשוטה, איכות הרכבה נמוכה, כל נגיעה בפלסטיקה של הרכב משאירה סימן \ שריטה, קרקושים ורעשים בכל הרכב, וכל זה כאמור ברכב בן שנה וחצי, שאז החלו הרעשים. מבחינה מכנית הרכב מאוד אמין, חוץ ממיסבי גלגל לא החלפתי ולא נגעתי ברכב למעט טיפולים שוטפים. 3 שנים של אמינות מוחלטת. יחד עם זאת, לאט לאט התחלתי להבין שבעלות של הרכב, זה מה שמקבלים, חסכון חסכון ושוב חסכון. יגידו החברים שיש חלופות במחירים הללו, משום מה אני רציתי את המיקרה. אצ…
הודעה אחרונה מאת system_x, -