Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,​

אודה על עזרתכם.

אני בעל רכב נכה סיטרואן גאמפי 2011 ק"מ ללא בעיות.

הרכב מותאם גם להסעת נכה לכן מותקן בו מעלון חשמלי וחגורות בטיחות מיוחדות.

כל הציוד משומש אבל תקין, ומחירו כשהיה חדש היה כ35,000 שח.

יש לו גם 8 מושבים רגילים סה"כ.

השאלה:

אם יבוא קונה שרוצה את האיבזור הזה, כגון נכה שאין לו זכות לקנות מביטוח לאומי, או נהג הסעות שרוצה אופציה להסעת נכה, כמה לדעתכם אני יכול להוסיף במחיר בגלל האיבזור, מעבר למחיר הרכב עצמו?

תודה מראש

פורסם

למה להוסיף ?

לדעתי כדאי למכור דווקא לאדם כזה שזקוק לעזרה ולהרוויח הרבה יותר שכר נפשי אישי וסיפוק מאשר כמה גרושים.

פורסם

שווה יותר? תלוי למי.

קשה לי להאמין שיש מישהו שהוא נכה ברמת כסא גלגלים שלא מקבל את המימון מביטוח לאומי.

בכל מקרה - השוק שאתה פונה אליו מאוד מצומצם.

לקוח פרטי יעדיף רכב בלי מעלון, כי זה סתם תופס מקום.

אופציה נוספת - לפרק את המנגנון ולמכור בנפרד.

פורסם

לדעתי תדבר עם המקום שהתקין בזמנו את האיבזור. הם מתורגלים בהעברת הדברים מרכב לרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אין מצב בעולם שאבזור הנכה,שהוא יחסית פשוט (מעלון עם שלט) שווה 35,000.

ה35,000 שאתה מדבר עליהם זה מחיר המעלון+מושבים+חלונות+מיזוג+דיפונים+תאורה. מניסיון אבזור רכב הסעות 9 מקומות מא' עד ת' עולה מקסימום 25,000 אז כנראה שהמעלון שווה פחות מ10,000 (כשהיה חדש). לדעתי תבקש עליו 5000 או תפרק לפי רצון הקונה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מעלון חדש יעלה מעל ל30.000 שקל

רכב נכה מגיע בקלות למ100.000₪

וראיתי ריכבי נכה עם איבזור של 250-350 אלף שקל

למתקין חבר הראה לי הצעת מחיר של 826.000₪ איבזור לרכב !!!!!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

רכב נכה שהנכה נוהג בו וצריך להוסיף מערכות נהיגה או שצריך לעשות שינוי מרכב סטייל קאדי,וויארג' זה יקר. אבל בג'אמפי שסה''כ מורכב המעלון מאחורה והשורה השלישית מתרוממת לצד+קיבוע ברצפה לעגלה זה כסף קטן. ברור שאפשר להגיע גם לרבע מליון עם עשרות תוספות אבל בסיס זה בסיס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ככל שידיעתי מגעת לא ניתן להעביר בעלות ללא פירוק ההתקנות המיוחדות כולל מעלונים.

לוי יצחק קבע לפני מס' חודשים שרכב נכה שפורק ממנו האבזור המיוחד שווה 19% פחות מהמחירון. למה? תשאלו אותו.

יש לא מעט קשישים שנזקקים למעלון אך בשל היותם לאחר גיל פרישה - הביטוח הלאומי לא מממן להם כלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...