Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3 שנים עם המיקרה - הסוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב ניצחתם.

הרכב הוא.. חיפושית.

חדשה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב ניצחתם.

הרכב הוא.. חיפושית.

תתחדשי, באמת ההפך הגמור.

בפעם הבאה, אם את מעוניינת בכך ששירשור סיקרה ישאר שירשור סקירה, על תיצרי פרובוקציות ואל תזכירי את הרכב החדש בשירשור סיקרה. לכבוד הרכב החדש אפשר לפתוח שירשור נפרד.

פורסם
טוב ניצחתם.

הרכב הוא.. חיפושית.

תתחדשי! הלב ניצח את הראש, מה שקורה לא מעט (מבין את ההרגשה).

לפי הבילד-אפ שעשית לנו חשבתי שקנית רוביקון או מינימום איזו סוואנה..

מעניין אותי למה דווקא חיפושית? היא לא מצטיינת בכלום חוץ מהשיק שלה (על העיצוב אפשר להתווכח) ויקרה להחריד.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

חיפושית דווקא נראית כהמשך הגיוני מהמיקרה - למי שמחפש משהו עם יותר מהכל.

ההיפך הגמור זה משהו כמו שברולט אסטרו ישן. נהדר ונוח (ועוד היה לנו עם דלת צד חשמלית ועוד...), רק שני דברים אף פעם לא רוצים לעשות איתו - לתדלק ולשלם על תיקונים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ההפך זה בגלל הניגודיות.

איכות, מחיר, תחושה, הכל כמעט ההפך. מה שלא היה לי במיקרה.

אני מאוד מקווה שבחיפושית לא יהיו לי קרקושים ובעיות נוחות. כי אם כן אני מבטלת, וקונה אופניים וזהו.

פורסם
חיפושית דווקא נראית כהמשך הגיוני מהמיקרה - למי שמחפש משהו עם יותר מהכל.

ההיפך הגמור זה משהו כמו שברולט אסטרו ישן. נהדר ונוח (ועוד היה לנו עם דלת צד חשמלית ועוד...), רק שני דברים אף פעם לא רוצים לעשות איתו - לתדלק ולשלם על תיקונים.

המשך הגיוני היה רכב מהקטגוריה הזאת,לא חיפושית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני דווקא זוכר מספיק פוסטים שלך שלא משבחים את הרכב (בלשון המעטה).

תתחדשי על הרכב הבא ומקווה שתהני ממנו יותר (יש בהחלט מה לשפר בעניין חווית הנהג, כשעולים ממיקרה לרכב אחר).

alfa 156 2.5.

פורסם
המשך הגיוני היה רכב מהקטגוריה הזאת,לא חיפושית.

המיקרה תמיד נראתה לי כמו חיפושית קטנה (בצורה) אז זה ההקשר שלי.:-)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תתחדשי!

אם לא הייתי נשוי + אז בהחלט הייתי פוזל לחיפושיות, מיני וכו'. תהני מהם כל עוד את יכולה.

Sent from my C6603 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...