Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבסוט על המקורות שלי.. פגעתי שוב :p

אחלה מחיר,180 אלף ש"ח. הנחה ממוצעת באאודי היא כ12 אחוזים אחרי שיקלול של אביזרים מקומיים ואגרה.

הרכב הזה יצא על הכביש בסביבות 165~.

יהיה להיט פה.

פורסם

יש מצב ל 2.0 טורבו הנעה כפולה ב 190? אם כן אז וואו

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ראיתי את המכונית וישבתי בה בז'נבה ולאחר מכן מספר פעמים בחו"ל.

לטעמי היא רחוקה מלהרשים - ובעיצוב החיצוני יש קרבה מעט מטרידה לסאנגיונג טיבולי.

לסיאט אטקה המונעת באותו מנוע ביצועים דומים - והיא מציעה הרבה יותר מרווח ושימושיות - בהרבה פחות. בעיניי, לפחות, היא גם מרשימה יותר.

עם זאת, אין לי ספק שיש כאן להיט בפוטנציה - ושחלק מהמכירות יבואו דווקא על חשבון הגולף.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הגולף הרגה משעמום את הצפון הישן (במובן של שינה). יחי המלך החדש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני כמובן לא לקוח של הסגמנט, אבל קשה לי להבין מישהו שירכוש את הרכב הזה, כאשר בחבילת פרימיום שלו יש דברים שקיימים בגרסת בסיס של רכבים שעולים 50 אלף פחות. מילא היו שמים את כל הפריטים בחבילה עם ערך מוסף כמו הגג הפנוראמי, אבל חלונות כהים, מראות מחוממות מתקפלות ומפתח חכם? נראה לי כמו בדיחה לא מוצלחת. לפחות היו מכניסים לתוכה גם בקרת שיוט אדפטיבית שמתחילה להיכנס ברכבים עממיים כבר כסטנדרט.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

הדגש לגבי בקרת שיוט אדפטיבית צריך להיות ״מתחילים להיכנס״, כי זה עוד רחוק מאוד מלהיות סטנדרט, גם בהרבה רכבים לא עממיים במיוחד.

פורסם
לפחות היו מכניסים לתוכה גם בקרת שיוט אדפטיבית שמתחילה להיכנס ברכבים עממיים כבר כסטנדרט.

מדובר בשני דגמים בלבד, שני דגמים שיש להם מטרה ברורה מול העיניים - טויוטה פריוס. הפריוס, לא בישראל, משווקת באירופה וארה"ב עם חבילת בטיחות TSS כסטנדרט כך שיונדאי וקיה, לא יכלו להרשות לעצמם שלא לשווק את המערכות האלו כסטנדרט גם כן. זה הסיפור כולו. כאשר תגלה בחודש הבא את המחירון של הסונטה הייבריד, תבין מדוע זה לא נכנס מהר כל כך כסטנדרט.

בלי קשר לאיכותו של ה-Q2, רכב פרימיום לא נמדד רק באבזור, עבור אלו יש סופרב במקום A6 לדוגמה.

פורסם (נערך)

^

כתוב שם ש C-HR יגיע עם המערכת, לא הפריוס.

מדובר בשני דגמים בלבד

בארץ כרגע לצערי כן, אבל בחו"ל? גם האטקה וה-3008 באות עם זה. הדור החדש של פיאסטה אפילו יקבל את המערכת. גם CX-5 בדור החדש ושם זה יהיה מ-0 קמ"ש. בטוח עוד דגמים חדשים רבים יצוידו בה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

בלי קשר לאיכותו של ה-Q2, רכב פרימיום לא נמדד רק באבזור, עבור אלו יש סופרב במקום A6 לדוגמה.

כמאמר האייקון התרבותי מרים סיבוני רגב, קאט זה בולשיט...

הדבר היחידי שמרגיש פרימיום ברכב הזה הוא הסמל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...