Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן שאתם צודקים, אם הבן אדם שבא לקנות ספורטז׳ לא באמת צריך את הגודל/מרווח וכו׳, אבל קשה לי להאמין שמדובר ברוב.

לגבי הQ5, עדיין קשה לי לראות מישהו שיגיע לרכוש אותה ויצא עם Q2 ולא Q3 שמהווה אלטרנטיבה דומה יותר מבחינת המימדים, מנועים וכו. מה גם שהQ2 אולי תיתן את פוזת הפרמיום שהם מחפשים, אבל עם 1.51 מטר גובה (נמוכה אפילו מקאפצ׳ור ב6 סנטים...) בטח לא תענה על הצורך שלהם בפוזת הג׳יפון עם גובה 1.51

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק, הקונים הפוטנציאליים של ה Q5 אינם אלו של Q3 גם לא 2, ודאי אלו שלמיצוב החברתי של האוטו יש עדיפות גבוהה בסל התכונות ומדובר קרוב לודאי במרביתם, מחלקת העיצוב באודי יודעת את העבודה ולמרות הדמיון שקיים בין ה 5 ל 3, האחרונה משדרת יותר מכל סוג של צער שלא היה מספיק כסף לאחות הגדולה. ה 2 בכלל לא שם, היא מכוונת לפלח יותר צעיר ועליז בדיוק אגב כפי שמהצד השני, Q7 מכוונת לפלח השוק של האוליגרכיה המקומית, זו שלא תסכים לחלום אפילו להראות ב Q5 ה"המונית".

פורסם

Q3סוג של צער? איך בדיוק? אישית גם אם היה לי את הסכום לא הייתי קונה את ה5.בשביל צרכים שלי הוא גדול מדי וה 3 נכנס בול.יש כבוד ל3 וגם משפחה צעירה שעדיין מבשלים ילד ראשון לא יהיה צורך ב 3 אז ה 2 נכנס מצויין להם למשבצת

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, אף פעם לא הצלחתי להוציא שם הנחות מלבד איבזור.

מדבר מתוך ניסיון רב :)

ובאמת, ההנחות נעות בין 7% ל14%, תלוי בדגם וגם ברמת גימור.

פורסם

אם מדברים על הנחות ב-Audi, בהחלט אפשר להגיע ל-15% הנחה ואף למעלה מכך ואני מדבר מניסיון אישי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

צודק, היו מיקרים(נדירים) של גם יותר מ20 אחוז(קורה במקרים של רכבים שהם רגע לפני שהם נרשמים כיד ראשונה על היבואן)

ואם נחזור לדון על הרכב, הQ2 אכן תספיק למשפחה עם שני ילדים בקלות.

וכן יש מצב שהיא תגנוב כמה עשרות לקוחות מהספורטז' GT.

הרוב המוחלט של קוני הGT קונים אותה כדי להרגיש פרימיום ואם הם לא יצטרכו את כל המרחב הזה הם יוכלו להנות יותר מאיכות ומיתוג של הQ2.

כמובן שלא כולם יקפצו על זה כי יש כבר עלויות ביטוח ואחזקה גבוהים יותר.

אבל גם כמה עשרות בשנה שיוותרו על הGT לטובת הQ2, מדובר במספרים מכובדים עבור AUDI.

לפי דעתי הרכב יגנוב מתעניינים במשפחתית פרימיום כדוגמת גולף קומפורטליין, סידרה1,A CLASS,A3 וגם מגיפונים מאובזרים כדוגמת ה3008,אטקה וטיגוואן.

נחיה ונראה, אני בהחלט אשמח לראות את הג'יפון הזה מצליח בישראל.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

לפי דעתי הרכב יגנוב מתעניינים במשפחתית פרימיום כדוגמת גולף קומפורטליין, סידרה1,A CLASS,A3 וגם מגיפונים מאובזרים כדוגמת ה3008,אטקה וטיגוואן.

מסכים מאוד, משם יבואו מרבית הלקוחות וגם מ-X1, Q3 ו-GLA. אני מתכנן להחליף בקרוב את הלקסוס CT200h ולשמור על תקציב של 170-180K, וה-Q2 בהחלט מעניינת, במיוחד אם הדיבורים כאן על הנחות אמיתיים. בתור רכב שני במשפחה שמטרתו נסיעה יום יומית ארוכה לעבודה - השילוב של נוחות, איכות וחיסכון בדלק יחד עם ביצועים יותר מסבירים של 8.5 ש' ל-100 - אחלה דבר. מאמין גם שיהיה לו ביקוש גבוה ביד שנייה וירידת הערך שלו ב-3 שנים בשקלים לא תהיה גדולה יותר מג'יפונים עממיים.

אפרופו יד שנייה, נראה לי ש-Q3 משומשים הולכים לחטוף מכה.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

דווקא מהGLA אני יכול לראות לקוחות לQ2 כי כמו לאחרונה, גם לGLA אין שום פוזה או גובה של ג׳יפ. לX1 ולQ3 דווקא יש.

אגב, המראה של הQ2 די שונה משאר הדגמים שלהם ולא יהיה לטעמם של כולם (אני חושב שהQ3 נראית טוב יותר, והכי טוב למעשה מכל סדרת הQ).

האמת היא שזה קצת מצחיק שכולם פה כבר מעריכים ומנחשים למי תקרוץ הQ2 ולמי תגנוב לקוחות, לפני שמישהו מכם ראה אותה, ישב בה או נהג בה.

פורסם
ספורטז׳ מסמל סטטוס?? באיזו פלנטה? [emoji15]

בקרב חלק מאנשים לא אתפלא שזה מסמל סטטוס. שמעתי מישהי אומרת - "איזה רכב זה ספורטאז', וואוו!!!"

מוזמנים לשכונת הילדות של אישתי בחדרה, כל הרחוב סובארו משנות ה 80-90, מזדות 323, פיאטים משנות ה 80, אם מישהוא יבוא שם עם ספורטאג', הוא בשניה ה"גביר" של השכונה.

יש אזורים עם מציאות עגומה מחוץ לגוש דן (והאמת, גם בתוכו).

בקשר ל Q2, ללא ספק, יהיה להיט מכירות גם בגלל נתונים כלליים שלו, גם בגלל הפרמיום (כמושג נתפש ולוא דווקא בגלל איבזור או רמת גימור), גם בגלל המחיר וגם בגלל שכל רבעון טבלאות המכירות מוכיחות לנו שהחברה באוודי יודעים לעשות את העבודה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דווקא מהGLA אני יכול לראות לקוחות לQ2 כי כמו לאחרונה, גם לGLA אין שום פוזה או גובה של ג׳יפ. לX1 ולQ3 דווקא יש.

אגב, המראה של הQ2 די שונה משאר הדגמים שלהם ולא יהיה לטעמם של כולם (אני חושב שהQ3 נראית טוב יותר, והכי טוב למעשה מכל סדרת הQ).

האמת היא שזה קצת מצחיק שכולם פה כבר מעריכים ומנחשים למי תקרוץ הQ2 ולמי תגנוב לקוחות, לפני שמישהו מכם ראה אותה, ישב בה או נהג בה.

זה בגלל שאנחנו חכמים ורואים את הנולד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הQ2 חברים כן תעניין את הקהל הישראלי כמו שאמרו פה הסמל יעשה את העבודה !

אני מודה שאני אם הQ2 היה יוצא לזמן של הטוסון או הספורטז' בהחלט הייתי קונה .

יש משהו בתרבות הישראלית שרובו לא יכול להרשות לעצמו רכב ממותג יוקרה והQ2 בדיוק בשבילם למה לשלם על KIA או HYUNDAI שאפשר AUDI במחיר שלהן . את הרכב הזה אנחנו ניראה הרבה אבל הרבה .

מנוע קטן רכב יחסית לא גדול מותג ובמחיר של מותג עממי ימכור Q2 .

אגב אני נורא מפחד מDSG יש שינוי שמה ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
אם מדברים על הנחות ב-Audi, בהחלט אפשר להגיע ל-15% הנחה ואף למעלה מכך ואני מדבר מניסיון אישי.

הבעיה עם ההנחות האלה זה שרוב האנשים לא באמת יודעים כמה נמוך אפשר לרדת, וגם לאחר הנחה מרגישים שנדפקו. האם ישנו איזהשהו ניסיון לעקוב אחר ההנחות שניתן להשיג אצל כל יבואן? אני בטוח שבקלות היה אפשר לפתוח בgoogle sheets רשימה של דגם+ רמת גימור+ אחוז הנחה.

ובחזרה לנושא, הQ2 באמת ימחר כאן בכמויות, כי הרבה מאוד אנשים מחפשים סה"כ ג'יפון + סטטוס, וזה לא משנה כמה מקום לרגליים יש מאחור. גם ככה ברוב המכוניות על הכביש ישנו רק הנהג.

פורסם
הבעיה עם ההנחות האלה זה שרוב האנשים לא באמת יודעים כמה נמוך אפשר לרדת, וגם לאחר הנחה מרגישים שנדפקו. האם ישנו איזהשהו ניסיון לעקוב אחר ההנחות שניתן להשיג אצל כל יבואן? אני בטוח שבקלות היה אפשר לפתוח בgoogle sheets רשימה של דגם+ רמת גימור+ אחוז הנחה.

ובחזרה לנושא, הQ2 באמת ימחר כאן בכמויות, כי הרבה מאוד אנשים מחפשים סה"כ ג'יפון + סטטוס, וזה לא משנה כמה מקום לרגליים יש מאחור. גם ככה ברוב המכוניות על הכביש ישנו רק הנהג.

ההנחות הן קבועות לעסקאות מזומן ומשתנות לפי עסקאות טרייד אין.

אין מצב שאיש המכירות לא נותן הנחה מקסימלית לעסקת מזומן או סבסד עסקת טרייד אין באותה עלות.

אנשי מכירות (בצ'מפיון לפחות) לא מתוגמלים יותר אם נתנו הנחה קטנה יותר.

מה שכן, תמיד אפשר לבקש יותר מעבר להנחות הקבועות.. ושם כבר המשחק הוא מאוד קטן וגם לא תמיד מסכימים ואם כן אז לא משהו שתרגיש פראייר אם חבר שלך הצליח להוציא ואתה לא.

• תוכן חדש...